Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZLÜCESPOR YENİ SEZONU İPLE ÇEKİYOR..

Özlücespor'un genç ve başarılı Başkanı Sayın Tayfun Sertkaya ile başta Özlücespor olmak üzere Bursa Amatör Futbolu üzerine güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZLÜCESPOR YENİ SEZONU İPLE ÇEKİYOR..

Öncelikle Başkanım sizi tanıyabilir miyiz ?   Sonrasında ise Özlücespor'un kuruluşu ve bugünlere  geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?
Sözlerime başlamadan evvel öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1968 yılında Bursa ,Özlüce'de doğdum ,doğma büyüme  Özlüceliyim.  Aile olarak aslen Selanik macırıyız.
11 yaşından itibaren iş hayatında çalışmaya  başladım birden çok sektörde uzun yıllar çalıştıktan sonra 8 yıldır Nilüfer  Belediyespor bünyesinde çalışmaktayım. Halihazırda Nilüfer Gençlerbirliği adı ile hizmet veren kulübümüzün yedi aydır başkanlığını yürütmekteyim. Kulübümüzün isim hakkı değişikliği ile ilgili federasyona başvurumuzu yaptık ve gelecek sezondan itibaren 2018-2019 sezonu ile birlikte Özlücespor adı altında faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.
Özlücespor  hangi kümede mücadelesini sürdürmektedir.?
A takımımız   Bursa birinci amatör kümede mücadele etmektedir. Ayrıca küçük yaş  Elit liglerine de en kısa zamanda başlayacağımızın  müjdesini buradan vermek istiyorum.
Peki Özlücespor'un gelecekteki hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?
Özlücespor olarak hedefleri basamak basamak çıkmak istiyoruz, ilk aşamada süper amatör ligi hedefliyoruz ,sonrasında ,Bölgesel Amatör Ligi  ve tabii ki her futbol takımının arzu ettiği profesyonel liglerde de orta vadede yer almayı hedefimize almış bulunmaktayız.
Elbette amatör sporlar olduğunda sıkıntılar yaşamamak elde değil ,Bursa'da amatör liglerde ne tür sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz?  Bu konularla ilgili bizleri  ve okuyucularımızı aydınlatabilir misiniz?
Evet  gerçekten de  birçok sıkıntı ile karşılaşmaktayız. Fakat Bursa Amatör Futbol Spor Kulüpleri Federasyonu'nun kulüplerimizden aldığı aktarma ücretleri gerçekten de kulüplerimizi  büyük sıkıntıya soktuğu görülmektedir. Bu aktarma ücretlerinin  ya kaldırılmasını ya da makul bir seviyeye çekilmesini bütün Amatör Spor Kulüpleri olarak beklemekteyiz. Böyle bir kararın amatör futbol liglerinde mücadele eden bütün kulüplerimizi  gerçek manada nefes aldıracağına  inanıyorum.
Başkanım, röportajımız da sonuna yaklaşmış bulunmaktayız ,son olarak neler eklemek istersiniz?

En başta Nilüfer Belediye  Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e , Meclis üyesi Sayın Şemsi Oğuz'a ve Sayın Ramiz Bozbey'e  her zaman bizlerin yanında olduklarından ve desteklerinden ötürü   teşekkürlerimi  iletmek istiyorum.
Ayrıca Kulübümüze  maddi, manevi desteklerini esirgemeyen Atış  Yapı -Sayın Ahmet Atış'a, Çevik Ofset-Sayın Metin Çevik'e, Ay Döner-Sayın İbrahim Eker'e, Vitamin Halı Saha ve Vitamin Çay Bahçesi -Sayın Emrah Kaymaz'a , Gentaş İnşaat-Sayın Fethi Altıntaş’a , Altıniş İnşaat-Sayın Mustafa Altıniş'e ve son olarak Nilüfer Belediyesi Amatör Sporlar Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Atakan Çorbacı'ya malzeme desteklerinden dolayı  Yönetim kurulumuz adına tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletmek  istiyorum, sağ  olsunlar var olsunlar.
Birinci amatör kümede  güzel maçlar çıkartarak başarılı bir sezonu tamamlayan Özlüce sporun Başkanı sayın Tayfun SERTKAYA’ya Bizlerde bursa haber gazetesi ailesi olarak  takımlarının ,başarılarının devamını ve gelecek hedeflerine ulaşmalarını diliyoruz.

İletişim Bilgileri:
Özlüce Köyü Meydanı
GSM: 0 532 370 97 26
Facebook: özlücespor
Özlüce/ Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.