Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlüce Ortaokulu’na görkemli açılış

Özel Özlüce Eğitim Kurumları, Özlüce Ortaokulu’nun açılışı büyük, coşkulu katılımlarla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özlüce Ortaokulu’na görkemli açılış

Değerli Milletvekilimiz Sayın Müfit AYDIN, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa DÜNDAR, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sayın Hasan KILIÇ, Cumhuriyet Halk Partisi, Nilüfer Başkan Vekili Sayın Rehşan Duygu TURSUN'un katılımları, Siyasi Partilerimizin değerli yöneticilerinin, velilerimizin ve halkımızın yoğun iştirakleri ile gerçekleştirildi.  Açılışta saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra ilk sözü alan Özlüce Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Sayın Esat UĞUR kısa bir  selamlama konuşması yaptı ve Özel Özlüce Ortaokulunun  nice başarılı öğrenciler yetişmesini dilediğini  belirtti.

Okul Müdürü İsmet ÜÇÜNCÜ yaptığı kısa konuşmada;

" Velilerimizin iyi eğitim beklentilerini karşılayacak bir kurum olma amacındayız. Misyon ve vizyon olarak tamamen yenilenmiş durumdayız . Burada çocuklarımızı Liseye hazır hale getirme çabasındayız. Özel Özlüce ortaokulu olarak amacımız; Börtüden böcekten haberli, ağacı yağmuru kuşu fark eden, etrafına duyarlı, büyüğünü  küçüğünü seven, sayan  ve cumhuriyet değerlerine gönülden bağlı kişiler yetiştirmektir. Özet olarak Çıtayı  "Yükseğe koyduğumuzu" kesinlikle söyleyebilirim.

Özel Özlüce Eğitim Kurumları, Özlüce Ortaokulu gerçekten de Müdür Beyin de dediği gibi çıtayı yükseğe koydu ve o çıtanın da üstüne çıkma amacıyla ve  eğitim kalitesiyle adından oldukça fazla söz ettirmeye başladı. Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak, Okul Kurucusu Sayın Esat UĞUR'a,Kurum Matematik Bölüm Başkanı Sayın Muhammed Rezzan UĞUR'a ,Koordinatör Bilge VANLI'ya,Okul Müdürü Sayın İsmet ÜÇÜNCÜ'ye ve diğer bütün öğretmenlerimize başarılarının devamını dilemekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

29 EKİM MAHALLESİ

MUAMMER AKSOY CADDESİ

GÖLPARK-2  SİTESİ

NO:30/E

TEL: 0 224 413 55 85

GSM: 0 542 275 84 95

www.özluceokulları.com

NİLÜFER/BURSA

Haber Fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.