Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL NİLÜFER AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ GENİŞ YELPAZEDE KOMPLEKS HİZMET ANLAYIŞI

2013 yılında Canan KARA tarafından kurulan aileyi ve ailenin üyeleri olan bireyleri her yönden desteklemek ve iyileştirmek, rehabilite etmek amacıyla hizmetler sunan Özel Nilüfer Aile Danışmanlık Merkezi'ne konuk olduk. Merkezin kurucusu Canan Kara ile kaliteli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZEL NİLÜFER AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ GENİŞ YELPAZEDE KOMPLEKS HİZMET ANLAYIŞI

İki aile danışmanı, bir psikolog ve bir çocuk gelişim uzmanı ile birlikte geniş yelpazede kompleks hizmet anlayışının benimsendiği merkezde aile ve aile üyesi olan çocuk, ergen ve yetişkin bireylerin sosyal alanlarda yaşayabilecekleri sorunlarda oluşabilecek sıkıntılar konusunda psikolojik danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

Aileyi İyileştirerek Dünyayı Değiştirebiliriz

Özel Nilüfer Aile Danışmanlık Merkezi olarak, başta psikolojik danışmanlık / aile danışmanlığı hizmeti yürütmekteyiz. Başvuruda bulunan çiftler için psikolojik, zihinsel, ruhsal yönden telkinler ve yöntemlerle  tam bir iyilik haline eriştirmeyi amaç ediniyoruz. Bu amaçla ailenin üyesi olan çocuklar ve ergenler ile yetişkinlerin zihinsel, psikolojik konularda yaşayabilecekleri muhtemel sorunları azaltmayı ve aile kurumunu desteklemeyi amaçlıyoruz.Çünkü biliyoruz ki aileyi iyileştirirsek dünyayı değiştirebiliriz.

Ergen Psikolojisi

Özel Nilüfer Aile Danışmanlık Merkezi’nde Ergen Psikolojisi ile ilgili hizmetlere de ağırlık vermekteyiz. Ergenlik ve ergenlikle ilgili sorunlar konusunda aile kurumunu desteklemek, süreç yönetimine destek olmak için teorik ve pratik çözümler sunmaya gayret etmekteyiz. Ergenlerin anne babasıyla, okul ve derslerle ilgili yaşayabilecekleri sorunların giderilmesi için farklı yöntem ve teknikler uygulayarak sorunları gidermeyi amaçlamaktayız. Ergenlerde anne babalar arasında yaşanan çatışmalar, ergenlerin korku ve endişeleri, arkadaşlık ilişkilerinde yaşanan sorunlar, dersler ve sınavlarla ilgili kaygılar, ergenlerin yaşayabileceği cinsel değişimler konusunda danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Çünkü ergen psikolojisinin karakter oluşumundaki belirleyici rolünün farkındayız.

Son Kapı Olarak Görülmeyelim

Sorunları bir arkadaş ile paylaşmak yerine Psikolog, çocuk gelişim uzmanı veya aile terapisti ile konuşmanın farkını yaşatmak istiyoruz. Yetkin çözüm önerileri ile olaylar rayına sokmada bireylere destek olmaya çalışıyoruz. Danışanlarımızdan tek talebimiz bizleri son kapı olarak görmemeleri. Elimizde sihirli değnek olmadığını bilincinde hareket ederlerse danışma faaliyetinin daha verimli geçeceğine şüphe yok.

İletişim

Konak Mah. Yıldırım Cad.

No:152

NİLÜFER

0 224 353 03 07

HABER VE FOTOGRAF: SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.