Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL GÜNLERİN "ÖZEL MAĞAZASI"

Bursa'da ve yurdumuzda gelinlik, abiye ve özel kıyafetler dendiğinde akla gelen ilk firmalardan olan Berussa Fashion Group'un kurucusu ve sahibi Sayın Banu Ünven ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel, hoş bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZEL GÜNLERİN  "ÖZEL MAĞAZASI"

Öncelikle Banu Hanım sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında ise Berussa Fashion Group'ta ne tür üretim ve dikimler yaptığınızla ilgili kısaca bizleri ve okuyucularımızı  bilgilendirirseniz sevinirim?

Tabii ki,  Elbette .1981 doğumluyum, Uludağ üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunuyum. Evliyim iki erkek çocuk annesiyim. Ailemiz daha 1965 yılından itibaren Bursa'nın  Mustafakemalpaşa ilçesinde Sontaş Giyim Tekstil adı altında halen daha  faaliyetler  gerçekleştirmektedir. Ben de genel olarak gelinlik ,Nişanlık , kınalık, abiye kıyafetler ve kişiye özel tasarımlar yapmak üzere 2014 Şubat ayından itibaren burada İş yerimizi açarak 4 yıldır Bursa'mıza ve ülke istihdamına katkı  sağlamaya çalışmaktayız. Tekstil ve giyim sektöründe  ailemizin günümüzdeki üçüncü kuşak temsilcisiyim. Mağazamızda 7 ve toptan üretim bölümünde de 15 personel olmak üzere toplam 22 çalışanımız ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız.

Peki Banu Hanım  yapmış olduğunuz birbirinden değişik model ve çalışmalarla Bursa  dışına da  açılarak  ülke genelinde  büyük  teveccüh  görmektesiniz . Sizin bu kadar teveccüh görmeniz ile ilgili üç ana unsuru saymanızı  istesem bizlere neler söyleyebilirsiniz.

Öncelikle ürünlerimizin güzel olması, sonrasında her zaman müşterilerimize karşı güler yüzlü ve iyi hizmet sunmamız ve tabii ki son olarak da yüksek kalite ve uygun fiyat diyebilirim.

Berussa Fashion Group'un gelecek hedefleri ile ilgili neler söylersiniz?

Her zaman içimizde yenilenmeyi kendimizi çok daha fazla geliştirmeyi hedefleyen bir  firmayız. Yerinde saymak gibi  bir ticari anlayışı  kesinlikle desteklemiyoruz. Hep ileriye doğru istikrarlı bir şekilde adımlar atarak her geçen gün büyümeyi, her geçen yıl gelişmeyi çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemekteyiz .Tabii bunu da yapabilmek için üretimde olsun, mağazamızda olsun uzman kadromuzla işini bilen profesyonel ekibimizle bu işi başaracağımıza da buradan belirtmek istiyorum.

Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta, bilhassa genç  bayanlar özelindeki işsizlik oranları ise çok daha yüksek çıkmakta, sizde genç başarılı bir girişimci aynı zamanda bir iş kadını olarak bu konuyla ilgili bilhassa genç bayanlarımıza ve kadınlarımıza  neler önerirsiniz? Ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

Kadınlarımız ,Tabi ki öncelikle anneler. Çocuklarını   büyütüyorlar onlarla birebir zamanlarını geçiriyorlar, onların eğitimi öncelikle annelerinden soruluyor. O yüzden annelerimizin ,kadınlarımızın üzerindeki yük gerçekten büyük. Fakat, durum elverdiği ölçüde disiplinli bir şekilde çalışmalar yürüterek hem aile bütçelerine katkı yapmalarını hem de çocuklarının eğitiminde ki başrol pozisyonunu hiçbir zaman bırakmamalarını onlara önermek istiyorum.

2017 yılı nasıl geçti?  2018'den beklentileriniz neler?

2017 fena değildi . Güzel çalışmalar güzel üretimler gerçekleştirdik ,ama 2018'le birlikte hedeflerimizi daha da ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Gelinlik  , nişanlık , kınalık  , abiye kıyafetler  ve özel tasarım kıyafetler dendiğinde  sadece  Bursa'da  değil , bütün yurt genelinde akla gelen ilk firmalardan olan Berussa Fashion Group'un kurucusu , işletmecisi ve sahibi Bursa'mızın önde gelen kadın girişimcilerinden  Sayın Banu  Ünven'e  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca  profesyonel ekibi ile gerçekten çok güzel sanatsal değer ve kıyafetler sunan bu güzel işletmenin güzel ürünlerini ben de bütün Bursalı hemşerilerime ve bütün vatandaşlarımıza   önermek istiyorum ,kesinlikle pişman olmayacaklar.

İletişim Bilgileri :

Muradiye Mahallesi,

Çekirge Caddesi    No: 15 / B

İnstagram: Berussa Fashion Group

Facebook: Berussa Fashion Group

Telefon: 0 224  224 07 27

Osmangazi/ Bursa


Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.