Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZ ORMAN-İŞ SENDİKASI’NDAN EĞİTİM HAMLESİ

Öz Orman-İş Sendikası tarafından gerçekleştirilen ‘Tarım ve Ormancılık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi’ çerçevesinde planlanan eğitim seminerleri dizisinin 2.'si Bursa'da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZ ORMAN-İŞ SENDİKASI’NDAN EĞİTİM HAMLESİ

Proje çerçevesinde Ankara’daki açılış toplantısı sempozyumuyla başlayan ve toplam 10 ayrı ilimizde yapılacak olan eğitim seminerleri dizisinin ikincisi 12 Haziran Perşembe günü Bursa Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreteri Bayram Ayaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan eğitim seminerinde Öz Orman-İş Sendikası Bursa Bölge Başkanı Yavuz Balcı, Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ve Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın da birer konuşma yaptı.

Tarım ve Ormancılık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerinde, Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin 'Tarımda ve Ormancılık Sektöründe İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları', Öz Orman-İş Avukatı Ömer Bilgi  'Yasalar Açısından İş Sağlığı ve Güvenliğinde Tarafların Sorumlulukları', İletişimci Gazi Dilmen 'İş Sağlığı ve Güvenliğinin Oluşumunda Medya ve İletişim', Mali Müşavir Osman Aslan 'İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri Bir Maliyet mi?' ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Aslı Göher Akınbingöl 'Tarım ve Ormancılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği' konulu birer sunum yaptı.

Program, eğitim seminerlerine katılan tarım ve orman emekçilerine sertifika takdimiyle sona erdi.

Bizler de Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak Öz Orman-İş Sendikası’na sosyal sorumluluk projelerini ve işçilerin bilinçlenmesiyle ilgili yapmış olduğu bu çalışmalardaki başarılarının devamını diliyoruz.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.