Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZ ÖMÜR'DEN AK ÖMÜR'E BİR BAŞARI HİKAYESİ

Bursa'da sektörünün Lider kuruluşlarından olan Ak Ömür Piliç’in kurucusu ve sahibi Sayın Akif Kurt ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2017 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZ ÖMÜR'DEN AK ÖMÜR'E BİR BAŞARI HİKAYESİ

Ak Ömür Piliç’in kurucusu ve sahibi Sayın Akif Kurt ‘İşyerimizde beyaz etin bütün çeşitleri bulunmaktadır bunları sıralayacak olursam; Bütün Piliç, But, Baget, İncik, Pirzola, Biftek, Kanat Yaprak, Kanat Kelebek, Ciğer, Bonfile, Piliç, Yürek (ekstra, özel ürün) ,Boyun, Çorbalık, Taşlık vesaire ürünler bulunmaktadır’ dedi.

Öncelikle Akif Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Öz Ömür'den Ak Ömür'e geçen sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Tabi ki, 1960 yılında Bursa'nın Keles ilçesinin Kıranışıklar köyünde doğdum. 1969 yılında ailecek Bursa'ya yerleştik. İlkokul 1 ve 2. sınıfı köyümüzde ve sonrasında 3 -4 ve 5. sınıfları ise Uludağ İlkokulu’nda tamamladım.  Babam hayvan ticareti yaptığından ve sonrasında da 1972 yılında Heykel ‘de Merkez postanenin hemen yanında Öz Ömür adı altında kasap açtı. Ben de daha o tarihlerden itibaren işyerine gidip gelmeler ile  bu sektörle tanışmış oldum. Uzun yıllar kırmızı et ticareti yaptıktan sonra 2010 yılında et fiyatlarının yükselmesi ile ben de beyaz et ticaretine geçiş yaptım ve 2010'da Ak Ömür Piliç adı ile işyerimi açtım. Çarşı girişinde Çömlekçiler caddesindeki işyerimizde çalışmalarımıza, müşteri memnuniyeti esaslı devam etmekteyiz. İşyerimizde "CP'"nin helal kesim sertifikalı kaliteli günlük kesilmiş ve servis edilmiş ürünlerini müşterilerimize günü gününe sunmaktan dolayı kendimizi mutlu hissediyoruz. 37 yıllık evliyim ve iki oğlum bulunmaktadır. Büyük oğlum Hidayet Kurt Yüksek Öğrenimini Maliye bölümünü tamamlayarak bitirdi. Küçük oğlum Ramazan Kurt ise İşletme Fakültesi mezunudur. Her iki üniversite mezunu oğlumla işyerimizde vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.

Peki, işyerinizde hangi ürünlerin satışını yapmaktasınız?  Bunlarla ilgili bizlere bilgi verebilir misiniz?

İşyerimizde beyaz etin bütün çeşitleri bulunmaktadır bunları sıralayacak olursam; Bütün Piliç, But, Baget, İncik, Pirzola, Biftek, Kanat Yaprak, Kanat Kelebek, Ciğer, Bonfile, Piliç, Yürek (ekstra, özel ürün) ,Boyun, Çorbalık, Taşlık vesaire ürünler bulunmaktadır.

Peki, bizlere Ak Ömür Piliç’in gelecek hedefleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz Sayın Ustacım?

Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde kapıda ödeme avantajı ile 50 TL ve üzeri alışverişe müşteri servisimiz olduğunu buradan eklemek istiyorum. Ayrıca Ticket, Sodexo, Multinet ve Metropol kartları ile satışımız olduğu gibi kredi kartları ile de satışlarımız bulunmaktadır.

Peki, Akif Ustam müşteri memnuniyeti hususunda bizlere neler söylemek istersiniz?

Müşteri memnuniyeti işletmemizin yegane temeli ve unsurudur ve o yüzdendir ki "CP'"nin helal kesim sertifikalı ürünleri günü gününe taze olarak onlara sunma çabasındayız Böylelikle halkımızla aramızı daima sıcak tutmuş olduğumuz iletişimimizi daha uzun yıllar devam ettirme amacındayız ben ve oğullarım her gün bu azim ve çalışma şevki ile çalışmalarımızı gün be gün daha iyiyi arama çabasındayız.

Bulunmuş oldukları sektörde Bursa'da güzel çalışmalara imza atan ve ürünlerini daima günlük ve taptaze olarak müşterilerine sunmakta olan Ak Ömür Piliç’in kurucusu ve sahibi Sayın Akif Kurt’a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca değerli oğulları Hidayet Kurt'a ve Ramazan Kurt’a röportajımıza vermiş oldukları desteklerinden ötürü ilaveten şükranlarımızı iletiyoruz. Ve bütün Bursa halkına bu taptaze ürünleri Gönül rahatlığıyla önermenin de bize kalmış olan bir sorumluluk olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Tuzpazarı Mahallesi ,Çömlekçiler Caddesi No:11

Tel: 0 224 220 82 62

Osmangazi /Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.