Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ORBAYSPOR FIRTINASI DİNMEK BİLMİYOR

30.04.2017 tarihinde Mudanya’da yapılan Bursa Minikler Taekwondo Şampiyonasına Kestel Orbay Spor olarak 8 sporcuyla katılım sağladıklarını açıklayan Orbay Spor Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özdoğan Orbay Bursa Haber’e Kulübün başarı hikayesini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2017 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ORBAYSPOR FIRTINASI DİNMEK BİLMİYOR

"En az sporcu sayısıyla yarışmada yer alan kulüp olmamıza rağmen mükemmel bir sonuç alarak en çok altın madalya alan kulüp olduk.4 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak toplamda 32 puanla Bursa ikinciliğini ilçemiz Kestel'e kazandırdık. Hedefimiz bu yıl yapılacak olan minikler Türkiye Şampiyonasında kürsüye çıkmak ve ilçemize Türkiye Şampiyonu kazandırmak istiyoruz. Başarımızda  en büyük pay sahibi olan Kestel Belediyesi ve değerli Başkanımız Sayın Yener Acar'a Orbay Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına   çok teşekkür ederim.

Dereceye giren sporcularımız.27 Kg Mehmet Ala 1.(BİRİNCİ) 36 Kg Burak Soydan 1.(BİRİNCİ) 40 Kg Elif Selcen Özden 1.(Birinci) 57 Kg Barışcan Sarıyılmaz 1.(Birinci) 30 Kg Emirhan Akyol 2.(İkinci) 33 Kg Muhammet Hamza Demir.3.(Üçüncü) oldular.

Aldığı madalyalarla adını ülke çapında duyuran Orbayspor'a ve değerli ,azimli Başkan Özdoğan Orbay'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak başarılar diliyoruz.

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.