Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"ÖNLÜKLÜ PATRONDAN" GÜZEL LEZZETLER

Bursa'mızın değişmez lezzet duraklarından "Önlüklü Patron" Lakaplı "Macırın Yeri"ne konuk olduk ve işletmenin kurucusu ve sahibi Sayın Mehmet Ali Değirmenci ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"ÖNLÜKLÜ PATRONDAN" GÜZEL LEZZETLER

Öncelikle Mehmet Ali Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Macırın Yeri'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 1960 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinde doğdum. Sonrasında ailemle birlikte 1992 yılında Bursa'ya geldik geliş o geliş geldiğimizden günümüze dek gıda-hizmet sektöründe çalışmalar yürütmekteyiz.

Öncelikle Macırın Yeri'nde güzel  yemek  ve mezelerimiz  olduğu gibi bunun yanı sıra koca ninemden aldığım formülü günümüze dek geliştirerek yaptığım  ciğer yemeğimiz de oldukça tutulmakta ve vatandaşlarımız halkımız tarafından rağbet görmektedir. Uzun yıllar burada güzel hizmetler vermekte ve bu bölgedeki herkese güzel tat ve lezzetlerimizle tanıştırmaktayız.

Peki daha başka hangi tür hizmetler vermektesiniz?

Böylesine güzel bir mekanda gerçekten de güzel spesiyal lezzetlerimizin yanı sıra içeceklerimiz de mevcuttur. Vatandaşlarımız, halkımız geldiklerinde  güzel, sessiz, sakin nezih bir ortamda güzel özel lezzetlerimizin yanı sıra keyifli muhabbet ve sohbet ortamı da bulabilirler.

Bursa'nın değişmez lezzet duraklarından olan Macırın Yeri'nin bilhassa ciğer tavasını denemiş olmamın da verdiği avantajla bütün  vatandaşlarıma, halkıma  bir Ciğer sever olarak önermek istiyorum. Ulaşım açısından da gayet kolay olan Yeni Yalova Yolunda,  Kent Meydanından çıkışta ,Beşyol Lambalarına varmadan  sağ tarafta bulunan bu güzel mekandaki lezzetlerden  mutlaka herkesin tatmasını şiddetle önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Yeni Yalova Yolu    No: 114/A

Telefon : 0 224 254  95 09

Gsm: 0 536 207 44 31

Osmangazi /Bursa

Haber ve Fotograf:ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.