Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OKYANUS KOLEJLERİ 2017/2018 EGİTİM ÖGRETİM YILINA HAZIR

Geçtiğimiz sene Bursa’da faaliyet göstermeye başlayan Okyanus Kolejleri 2017/2018 eğitim öğretim yılına hazır.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
OKYANUS KOLEJLERİ 2017/2018 EGİTİM ÖGRETİM YILINA HAZIR

Okyanus Kolejleri Bursa Bölge Koordinatörü Muhammet YILDIRIM Bursa’nın İSO 9001 2008 kalite standartlarına sahip, güçlü ulusal markası Okyanus Kolejlerinin yeni eğitim öğretim yılına heyecanla geri saydığını belirtti.

Yeni Eğitim Döneminde Okyanus Kolejlerinde Velileri Neler Bekliyor?

Öğrencilerimizi “Yetenek Merkezli Eğitim Modeli bekliyor.” Öğrencilerimizin hem akademik hem de sanatsal, sportif, bilimsel, kültürel alanlarda başarılı olmasını sağlayacak fiziksel bir altyapı ve tecrübeli akademik kadro velilerimizi bekliyor olacak.

Ayrıca bu sene Bursa velisinin beklentilerini dikkate alarak bazı değişiklikler de yaptık. Geçtiğimiz seneden farklı bir etüt programı velilerimizi bekliyor. Her gün bir saat etüt ile öğrencilerimiz ilkokulda ödevlerini tamamlamış olarak eve gidecek. Ortaokul ve lise kademesinde ise akademik derslerle ile ilgili ek çalışmalar yapılacak. Ofis dersleri ile de beş öğrenci bir öğretmen şeklinde planlanan çalışmalarda öğrencilerimizin konu ve kazanım bazlı eksikliklerini tamamlayacağız.

Eğitim Kadronuzla İlgili Neler Söylemek İstersiniz?

Okyanus Kolejleri olarak öğretmen alım sürecinde profesyonel bir yol takip ediyoruz. Öğretmenlerimiz Okyanus Akademi tarafından yapılan yeterlilik sınavının ardından bölüm başkanlarımız ile mülakatlar gerçekleştirerek Okyanus ailesine katılıyorlar. Bu detaylı süreç bizi bu yıl da geçen yılda olduğu gibi başarılı ve deneyimli bir kadroyla buluşturdu. Açılan yeni sınıflarda görev almak üzere Okyanus Kolejinde göreve başlayan öğretmenlerimizle birlikte dev bir kadro meydana geldi.

Hizmet İçi Eğitim Çalışmalarınız İle İlgili Bilgi Verebilir misiniz?

Hizmet içi eğitim çalışmaları, disiplinler arası ilişkilerin artırılması ve akademik kadronun ortak olarak hareket edebilmesi için çok büyük bir öneme sahiptir. Öğretmenin kurumsal aidiyetini gerçekleştirmesi açısından da önemli olan hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında öğretmenlerimiz Kurum ve Marka Değeri, Sınıf Yönetimi, Etkili İletişim, Eğitimde Çağdaş Yöntem ve Teknikler konulu seminerlere katılarak hazırlıklarını tamamladılar.

Sınavlara Hazırlık İçin Ne Gibi Çalışmalar Planlıyorsunuz?

TEOG Okulu programı ile öğrencilerimiz sınava en iyi şekilde hazırlanacaklar. Okulumuzda gerçekleştirilen tüm ölçme değerlendirme faaliyetlerinin Okyanus Kolejlerinin tüm kampüslerinde aynı anda yapılması öğrencimizin katıldığı bütün bu çalışmaların birer TEOG demesine dönüşmesini sağlıyor. Bu uygulamaların karnesi incelendiğinde öğrencimizin sınıfındaki, okulundaki ve tüm Okyanus Kolejlerindeki genel sıralamasını görebilmesi kendisini daha iyi tanıyabilmesi ve eksiklerini görebilmesi için büyük avantaj sağlamaktadır.

Üniversite Hazırlık sürecinde YGS kursu ile takviye ettiğimiz akademik eğitim programız öğrencilerimizin üniversite hazırlık sürecine önemli katkıda bulunmaktadır. A Plus sistemi ile Anadolu Lisemizde eğitim alan öğrencilerimiz yoğun bir akademik eğitim ile sağlıklı sınıf mevcutlarında hazırlıklarını gerçekleştirecektir.                                                                                              

   HABER VE FOTORAF:  ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.