Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüllü Kuaför Sizi Çağırıyor!

Aldığı ödüllerle Bursa'da adından oldukça fazla söz ettiren "Saloon Pırlanta Güzellik Merkezi “nin kurucuları ve ortakları Sayın Başak Bedia Semet ve Sayın Selçuk Şahin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ödüllü Kuaför Sizi Çağırıyor!

Saça saçla siluet kazandıran Saloon Pırlanta Güzellik Merkezi 9 Nisan'da İstanbul'daki fuara şehrimizi, haziran ayında Paris Fuarına ise ülkemizi temsilen katılacak.

Öncelikle Başak Hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Saloon Pırlanta ‘nın bugünlere geliş hikâyesini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim.

16 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Mesleğime çok iyi ustaların yanında başladım.10 yıllık çok iyi ve yoğun eğitimin ardından ortağım Selçuk Sakin ile VİP Hizmet vermek amacıyla Saloon Pırlanta Güzellik Merkezi'ni kurduk. Uzun yıllar güzel çalışmalara imza attık. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu'nun öncelikle Bursa'da düzenlediği Makyaj, Tasarım Yarışmasında Bursa 1.oldum ve Ankara'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 3.olarak Türk Milli takımına seçildim. Birçok Sosyal Sorumluluk Projelerine katıldım. Yurtdışı ve yurtiçindeki birçok eğitim faaliyetinde bulundum.2016 yılında 1812 Düğün saçını başarıyla gerçekleştirdik. Bursalı gelinlerin   %65'ine hitap ettiğimizi söylemek isterim. Çok yakında sadece bayanların çalıştığı, tesettürlü bayanlara hizmet veren kişisel bakım, kuaför ve makyaj hizmetleri verilen bir merkez açacağımızı sırası gelmişken belirtmek isterim.

Bursa Saç Gösteri takımın da olduğumuzdan, bu takımla 9 Nisan'da İstanbul'daki fuarda şehrimizi, haziran ayında Paris Fuarında ise ülkemizi temsilen katılacağız.

Genel olarak hangi hizmetleri vermektesiniz?

VİP GELİN MAKYAJI

VİP GELİN SAÇI

VİP GELİN TESETTÜR

VİP KALICI MAKYAJ

VİP EYELİNER, KIL TEKNİĞİ, DİPLELİNER, DUDAK KONTÜR, MİKROBİLEYT, İPEK KİRPİK, KİŞİSEL BAKIM VE KUAFÖR HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

Ayrıca Saloon Pırlanta Moda Evi'mizde de sizler için moda ve kaliteyi sentezliyoruz. En güzel gününüzde, size özel ölçülerle benzersiz tasarımlarla hizmet vermekteyiz.

Selçuk Bey,  sizi de tanıyabilir miyiz acaba?

15 yıldır bu meslek içerisindeyim. İlk mesleğe 15 metrekarelik küçük bir dükkândan girmişken şuan 300 metrekarelik bir alanda başak hanımla birlikte ortak çalışmalara imza atmaktayız. Başak Hanımın anlattıklarına ek olarak, işletme olarak amacımız daima diğer meslektaşlarımıza yol göstermektir. Son 10 yılda, Başak Hanım'la birlikte gayret ve çabalarımız sonucunda diğer meslektaşlarımızın ve halkımızın takdirleri neticesinde yurtdışı ve yurtiçi 200'ün üzerinde ödül kazandık.

BİZ BU ŞEHRİN KUAFÖR MARKASIYIZ

Selçuk Bey,  Diğer çalışmalarınız ve uygulamalarınızla ilgili neler söylersiniz?

Yine ülkemizde bir ilk olarak, saça saçla siluet kazandırma uygulamalarına başladık. Ve ilk olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Siluetini mankenlerimiz üzerinde uyguladık. Sonrasında ise Bursa'mızın simgelerinden olan Karagöz-Hacivat'ın Siluetini de yine mankenlerimiz üzerinde uyarladığımızı belirtmek isterim. Bu değişik tasarımlarımızı ve çalışmalarımızı ilerleyen zamanlarda çeşitlendirerek yine ilklere imza atma çabasındayız.

Peki siz ,gelecek planlarınızla ilgili neler söylersiniz.?

Çok değişik büyük projelerimiz olmakla birlikte, Orta vadede hedefimiz bütün ilçelerde şubeler açmaktır.

Gerçekten de tam bir başarı hikâyesi 15 metrekarelik küçücük dükkândan 300 metrekarelik Güzellik Merkezine Evet yanlış duymadınız. Yaptığı başarılı tasarım ve çalışmalarla Güzellik Merkezi ve Kuaför sektöründe Bursa'da çıtayı oldukça yukarılara taşımış olan Saloon Pırlanta ‘nın değerli ortakları Sayın Başak Bedia SEMET ve Sayın Selçuk Sakin’e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyor ve onlardan bizlere ilkleri yaşatmaya devam etmelerini bekliyoruz. Ayrıca Başlık sloganının da kullanım hakkının işletmede olduğunu belirtmek isterim.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

İNÖNÜ CADDESİ

ERSAN İŞHANI KAT:1 DAİRE:1

(SÖNMEZ İŞSARAYI YANI)

TEL:0224 256 11 65

İNSTAGRAM:saloonpirlantakuafor

FACEBOOK:pirlanta pirlanta

OSMANGAZİ/BURSA

SALOON PIRLANTA MODA EVİ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ALACAMESCİT MAHALLESİ

İNÖNÜ CADDESİ

BEYSEL APT. NO:19

KAT:1 DAİRE:1

(İNEGÖL ÇARŞISI KARŞISI)

GSM: 0544 536 07 26

OSMANGAZİ /BURSA

Haber fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.