Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NOTA ÇİKOLATA BUTİK CAFE EN ÖZEL GÜNLERİNİZE İMZAMIZI ATIYORUZ

Çikolata ve Cafe kavramlarını bir arada harmanlayarak butik tarzdaki konseptlerini oluşturan Nota Çikolata Butik Cafe'nin sahibeleri Emine Uluöz ve Nuray Sivaslıoğlu ile kaliteli çikolata kavramı başta olmak üzere birçok konu hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NOTA ÇİKOLATA BUTİK CAFE EN ÖZEL GÜNLERİNİZE İMZAMIZI ATIYORUZ

Nota Çikolata Butik Cafe ile sektöre kendinden emin bir giriş yapan, ortak olmanın yanında  anne-kız olarak da birbirlerine destek olan işletme Emine ve Nuray Hanım prensiplerinin kişisel tasarımlarla kaliteli çikolatanın hem göze hem damağa hitap etmesini sağlamak. Son derece huzurlu bir konsepte sahip olan Nota Çikolata Butik Cafe, konuklarına sıcak diyalog, naif bir köşe ve katkı maddesiz natürel bir lezzet vaat ediyor.


ÇİKOLATA VE TASARIMI HARMANLIYORUZ

Nota Çikolata Butik Cafe olarak hizmetin de ürünün de en kalitelisini sunma gayretindeyiz. Hediyelik ürünlerden sözlere; nişanlardan düğünlere tüm organizasyonlar için kişiye özel tasarımlarımız ve enfes çikolatalarımız ile hizmet sunuyoruz. Gana'dan gelerek Belçika'da işlenen katkı maddesiz ve glikoz içermeyen ürünlerimiz ile hem bizi tercih edenlerin sağlıklarını düşünüyor hem de çikolata lezzetinden mahrum kalmamalarını sağlıyoruz. Şeker pancarından üretilen çikolatalarımızla ve uzun süren orijinal tasarımlarımız ile bizi tercih eden kişileri asla pişman etmiyoruz.


HAKİKİ ÇİKOLATANIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ

Öncelikle market çikolatası ve hakiki çikolata arasındaki farkı bilmek gerekiyor. Marketlerde seri üretim halinde katkı maddeleri ile harmanlanan kakaonun yaradan daha çok zarar verdiği şüphesiz lakin hakiki çikolatanın insanda psikolojik pozitif etkisinin yanında fizyolojik olumlu etkileri de had safhadadır. Çikolatanın hammaddesi olan kakaonun içeriğinde yer alan flovanol beyne daha fazla oksijen gitmesini sağlamaktadır. Bu da ilerleyen yaşlarda görülen bunama, bellek kaybının önüne geçmektedir. Antioksidan özelliği ile tıpkı kahve gibi kanser hücrelerinin vücut içerisinde çoğalmasının ve yayılmasının büyük oranda önüne geçmektedir. Damar hastalıklarının tedavisine ve kötü kolesterolün düşürülmesine yardımcı olmaktadır. Kalp krizi riskini azaltmaktadır. Böbrekleri ve kasları uyarıcı etkisi bulunmaktadır. Ayrıca kakaonun sinirleri rahatlatarak mutluluk verdiği de yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Çikolata içeriğinde bol miktarda yağ bulundurmaktadır. Bu yağ bilinçli olarak ve belli bir düzeyde tüketilir ise vücuda pek çok katkı sağlamakla beraber aşırı tüketimi ise kilo alınmasına sebebiyet verebilmektedir. Bu nedenle yararlarının yanı sıra olası kiloya da neden olabileceği nedeni ile aşırı tüketiminden uzak durulmalıdır.

BUTİK OLARAK KALACAĞIZ

Nota Çikolata Butik Cafe kuruluş politikası doğrultusunda kalitesini standart hale getirerek sade, huzurlu ve butik biçimde sektörde yaşamaya devam edecek. Biz kar marjını minimum seviyede tuttuğumuz  için yüksek gelir elde edip hızlı bir şubeleşme fikrimiz söz konusu değil. Doğal ve otantik dokumuzu bozmadan tamamen memnuniyet odaklı çalışmalarıma devam ederek ayakları yere basan adımlarla devam edeceğiz. İleride kendi sıcak çikolatamızı kendimiz yapmak gibi fikirlerimiz olsa da bunları ince eleyip sık dokuyarak en uygun zamanda en kaliteli ve lezzetli biçimde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Talebe uygun hareket ederek alacağımız memnuniyet ifadesini maddi unsurlara tercih ediyoruz. İnsani ilişkilerinde sıcak teması göz ardı etmeyen ve nitelikli diyalogu olmazsa olmaz unsur olarak kabul eden  bir kurum olarak devam etmeyi yeğliyoruz.

KADIN DAYANIŞMASI

Ülkemizde kadın olmak sosyoekonomik durum ne olursa olsun son derece zor bir durum. Ayaklarının üzerinde duran bir kadın olmak, ekonomik hürriyeti kazanmak kadınlar açısından meşakkatli oluyor. Biz Nota Çikolata Butik Cafe olarak ekip arkadaşı olarak bize yardım edecek kişileri ev hanımlarından seçmeyi yeğliyoruz. Bir nevi onlara vesile olarak kadın dayanışmasını desteklemeye çalışıyoruz. Anne olan kadının kıymetini bilerek kendini fark etmesini sağlıyoruz. Anne-kız olarak sürdürdüğümüz ortaklığımızda başka annelerin, başka kızların da yanlarında olarak toplumsal bir misyon üstleniyoruz.Bu yüzden Nota Çikolata Butik Cafe kendi imkanları dahilinde bir cafe ya da bir çikolata dükkanından çok daha fazlası...

İLETİŞİM

 29 Ekim Mahallesi

 Abdi Ipekçi Cad.

 Lal2 Apt. D:35/B

Nilüfer/Bursa

 GSM :0551 718 00 54

Haber ve Fotoğraf : SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.