Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’in En İyi Villa Projesi Ergene İnşaat’tan

Ergene Doğalgaz, Emlak, İnşaat Malz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd.Şti ‘nin ortaklarından Sayın Şükrü Ergene ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’in En İyi Villa Projesi Ergene İnşaat’tan

Amca çocukları olan, 7 ortaktan meydana gelmiş olan şirketlerinde güç birliği yaparak, büyük inşaat projeleri gerçekleştirmiş olan Ergene Ltd. Şti  kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor.

Öncelikle Şükrü Bey, Ergene Ltd.Şti ‘nin bu günlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşır mısınız?

1983 yılında ilk olarak Yozgat-Akdağmadeni’nde Ergene Mobilya adıyla hizmet vermeye başladık.2004 yılında ikinci bir sektörde faaliyetlere başlayarak Ergene Doğalgaz Ltd Şti adıyla ikinci şirketimizi kurduk. Gelişen iş hacmimizin de etkisiyle 2007 yılında İnşaat sektörüne de giriş yaptık. Büyük site projeleri ve villa projeleriyle kendimizi kısa zamanda bu sektörde de gösterdik. Ve son olarak 2017 yılının başlarında Kayapa Sanayi Bölgesinde 5000 metrekare kapalı alan üzerinde Mobilya fabrikası kurarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasıyla seri üretimlere başladık. Şirketimizde benimle birlikte Seçmen, Osman, Hacı Bekir, Erhan Bahattin, Osman Ergene ile birlikte güçlerimizi birleştirerek müşterilerimize en iyi hizmeti sunma arayışındayız.

Kayapa Sanayi Bölgesindeki Mobilya Fabrikanızda neler üretmektesiniz?

MUTFAK DOLAPLARI

BANYO DOLAPLARI

YATAK ODASI TAKIMLARI

ÇOCUK ODASI TAKIMLARI

İÇ MEMBRAN KAPILAR

(Ayrıca Fabrikamızda PVC Kapı ve Pencereleri de üretilmektedir.)

İsterseniz birazda İnşaat sektöründe gerçekleştirdiğiniz Projelerden Bahsedelim?

Elbette, Gürsu'da 2016 yılında 3 Blok üzerine 42 dairelik sitemizi tamamlayarak sahiplerine teslim ettik, Kestel’de 8 dairelik Apartmanımızı da tamamlayarak teslim ettik, Nilüfer-Üçevler ‘de 3 Blok üzerine 36 dairelik sitemizi de tamamlayarak teslim ettik. Nilüfer-Kayapa'daki 8 Villalık Projemizin de 4'ünü teslim ettik,4'ü ise satışa hazır durumda yeni sahiplerini beklemektedir.

Devam eden projelerimizden de bahsedecek olursam; Yine Nilüfer-Kayapa'daki yeni yerleşim bölgesinde 24 daireden oluşan projemiz ve yine aynı yerde diğer bir projemiz ise 70 Dairelik 5 Blok üzerine planlanan sitemizde, hazırlık aşamasındadır.

Gürsu'nun yine çeşitli mahallelerinde devam etmekte olan inşaatlarımızın da halen devam ettiğini sırası gelmişken belirtmek isterim.

Ergene Ltd. Şti ‘nin İnşaat, Doğalgaz ve Mobilya sektörlerinde, Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ZAFER MAHALLESİ

KÜPLÜPINAR CADDESİ

NO:34/A

TEL:0 224 371 05 35

GSM:0 532 138 43 25

0 533 209 08 38

www.ergenedogalgaz.com.tr

GÜRSU/BURSA

Haber Fotoğraf Özkan Yıldırım

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.