Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİLÜFER'DE TALAN MI VAR ?

NİLÜFER ilçesi adeta kaçak yapı cenneti başta dağyenice Kayapa, Hasanağa Atlas, Çalı ve hemen hemen tüm mahallelerinde kaçak ve ruhsatsız imara aykırı birçok yapı var adeta NİLÜFER KAÇAK YAPI CENNETİ HALİNE gelmiş.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NİLÜFER'DE TALAN MI VAR ?

YETKİLİLER UYUYOR MU    

Özellikle Nilüfer Belediyesi ve içişleri müfettişleri neden bu duruma göz yumuyor anlaşılır gibi değil. Çünkü bu yapılar kanuna göre yıkılmalı sadece mühür ve ikaz işlemi yetmez bu durum çok düşündürücü buradan yetkilileri uyarmak isterim lütfen görevinizi yapın, Çünkü işlem yapılmaması kaçak yapı yapılmasını cazip hale getirmiş durumda. Kaçak yapıyı yapan kadar göz yumanda suçlu, aslında içişleri müfettişleri neden Nilüfer Belediyesi hakkında işlem yapmaz buda düşündürücü,                                                                                                        

NERDE OVA KORUMA KANUNU                

Doğa ve Ova koruma kanunu niçin var bağ evi bahanesiyle başlayan yapılan maalesef lüks villayla tamamlanıyor geleceğimiz olan doğal güzelliklerimiz ve temel gıda tedarik ettiğimiz arazilerimiz talan ediliyor.  Tarım  ve Orman Bakanlığı ne iş yapar bu duruma neden müdahale etmez buda anlaşılır gibi değil.

İMAR BARIŞI BAHANE YAPILAR ŞAHANE

Bu yapıların küçük bölümü imar barışından  faydalanmış. Bu kanunun süresi bittik den sonra bu kanun nasıl olsa yine çıkar ümidiyle bu kaçak yapılar hızla çoğalmış. Pandemi de bahane edilerek adeta tüm tarlalara kaçak yapılar yapılmış durumda, kaçak yapıya dur denmez se sonumuz millet olarak hüsran olur, tüm temel gıda ürünlerimizde dışa bağımlı ülke oluruz.

HABER: Aysun Şahin Karakuş - Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.