Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NAZAR TOST EVİ EVİNİZDEKİ LEZZET

Kaliteli ve özel malzemeleri ile hijyeni göz ardı etmeden sizlere evinizdeki lezzeti vaat eden Nazar Tost Evi'nin Ertuğrul şubesine konuk olduk. Mekanlarında müşteri değil misafir ağırlar tarzda davranan R. Tayfun Adım ve Ayhan Kara ile başta Nazar Tost Evi olmak üzere bir çok konuyu içeren nitelikli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NAZAR TOST EVİ  EVİNİZDEKİ LEZZET

TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZİZ

Baba mesleğini 2009 yılında devralan R.Tayfun Adım aslında 15 yıl üst düzey konumda ziraat mühendisliği yapmış fakat içindeki tutkunun sesini dinleyerek Nazar Tost Evi'ni level atlatmak için kolları sıvamış. Mekanında çoğu zaman tostları hala kendisi yapan Adım, '' Baba mesleğim olan tosçuluğun içine doğdum, bu şekilde okudum ve içimdeki kendi işimi en iyi şekilde yapma dürtüsü ile hareket etim. Bu minvalde hedefimi bilinen tostçuluğun üzerine çıkarmak, kalite ve yenilenme ile tost yemeye gelen konuklarımın damağında unutmayacakları bir lezzet bırakmak olarak belirledim. Bu yüzden son 10 yıllık süreçte maddi kaygılarla hareket etmeden en iyiyi sunmak için kendimizi geliştirerek sektörde ilerledik. Sonuç olarak oldukça fazla yol kat etmemize rağmen asla durmayı düşünmüyor; değişerek gelişmeye çalışıyoruz. Kısaca tek rakip olarak kendimizi görüyor ve bunun üzerine koymaya çalışıyoruz.'' dedi.

                SMART NAZAR TEKNOLOJİK BİR TOST BİSTRO OLACAĞIZ

Lisans branşı Elektronik Mühendislik, yüksek lisansı da Haberleşme üzerine olan Ayhan Karaca sektöre dışarıdan dahil olmuş vaziyette. Tost kavramını inovatif olarak ele alan, fütürist projeler ile Nazar Tost Evi'ni zirveye taşımayı hedefleyen Karaca, teknolojik gelişmelere ayak uydurarak yazacağım uygulamalar ile müşteri veri tabanı oluşturarak yelpazemizi genişleteceklerini ifade ederek bir tost bistro olacaklarını altını çizdi. Ayhan Karaca işin teknolojik boyutu hakkında şunları söyledi: '' Sosyal medynın, akıllı telefon ve tabletlerin bir uzvumuz haline geldiği şu günlerde bu gelişmelere ayak uydurmak kaçınılmaz. Ben de yabancısı olduğum gıda sektörüne bu geniş perspektiften bakışım sayesinde adım attım. Teknolojinin nimetlerinden yararlanarak ''bluetooth low energy'' sistemi ile çocuklarının güvende olduğunu ebeveynlere gösterip huzur içinde yemeklerini yemelerini sağlayacağız. Oluşturacağım mobil uygulama ile de sipariş alıp memnuniyet düzeyini görecek oluşturacağımız veri tabanı ile müşterimiz ile bağımızı hiç koparmayacağız. Böylelikle Nazar Tost Evi olarak kendini daima yenileyen, geliştiren ilk teknolojik tost bistro olacağız.''

MİDEYE YALAN SÖYLENMEZ

Sektördeki uzun süreli tecrübesinden yola çıkarak en emin olduğu konunun mideye yalan söylenmeyeceğini ifade eden Tayfun Adım, geniş bir yelpazede müşteri profilimiz var, kaliteden taviz vermeyip, maddiyattan önce memnuniyeti düşündüğümüz için kemikleşen müdavim bir potansiyele sahibiz, diyerek en iyi reklam kaynağının lezzetlerini denemiş olan ziyaretçiler olduğunun bilincinde davrandıklarını ve bu yüzden çok daha hassas ve dikkatli biçimde çalıştıklarını belirtti.

TOST EKMEĞİNE DE LEVEL ATLATTIK

Nazar Tost Evi yetkililerinin ortak söylemlerinin başında tostu yaptıkları özel tava ekmeği olduğunun altını çizmek gerekiyor. Ekmek, özel formül ile oluşturulmasının yanı sıra mideyi yormayan, çıtır çıtır olma özelliğinin yanında tek tek yapılıyor. Damakta bıraktığı lezzettin bağımlılık yapma potansiyeli yüksek olması bir gelen misafirin muhakkak tekrar uğramasına sebep oluyor.

 Ayrıca Nazar Tost Evi'nde kavurmalıdan mantarlıya; pastırmalıdan salamlıya; özel tulum peynirliden yumurtalıya ve hatta çikolatalıya kadar çok geniş yelpazede tost çeşidi mevcut. Klasik kaşar ve sucuklunun dışına çıkması ile beraber yüzde 100 dana sucukları ve doğal süt ürünü malzemeleri ile o alanda da fazlasıyla iddialı olmayı hak ediyor.Kumru, gözleme,meyve tabakaları ve pazar günleri özel sepme kahvaltıya da menülerinden yer verdiklerinin altını çizen yetkililer sektöre asla at gözlüğü ile bakmadıklarını ve  tost evi konseptine kesinlikle level atlattıklarını ifade ettiler.  

DÜNYA MUTFAĞINA DA YER VERİYORUZ

Ayhan Karaca ve R.Tayfun Adım son olarak işlerini severek ve isteyerek yaptıklarını, amaçlarının daima gelişmek ve yerinde durmadan ilerlemek olduğunu ifade ederek şubelerinde haftada bir gün muhakkak dünya mutfağından menüler oluşturduklarını ve kaliteyi talep eden, hem damağa hem göze hitabın öneminin farkında olan herkesi şubelerine beklediklerinin altını çizdiler.

İletişim Bilgileri Merkez: Hacı Seyfettin Mah. İncirli Cad. No:99/D Yıldırım Bursa
0224 327 91 11
Şube: Kurtoğlu Mah. Akdemir Sk. No: 5 Setbaşı / Bursa
0224 4138594
destek@nazartostevi.com
www.nazartostevi.com

HABER VE FOTORAF SERCAN SERÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.