Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutluluğa ilk adımı attılar

Bursa’nın tanınmış ve saygıdeğer iki ailesi, yavuz ve helvacı ailelerinin evlatları, evlilik yolunda ilk adımlarını attılar ve Şayan-ı Gold salonunda muhteşem bir törenle nişanlandılar.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mutluluğa ilk adımı attılar

Bursa’nın tanınmış ve saygıdeğer ailelerinden olan, aynı zamanda Osmangazi ilçesi, Tahtakale mahallesi muhtarlık görevini icra eden Sayın Mehmet Yavuz’un biricik kızı Betül Yavuz ile yine Bursa’nın tanınmış ailelerinden sayın Fatih Helvacı’nın oğlu cenk helvacı, cumartesi gecesi şayan-ı Gold düğün salonunda muhteşem bir tören ile her iki tarafın akrabaları, dostları, arkadaşları, sevdikleri ve sevenleri ile evlilik yolunda ilk adım olan nişan töreninde bir araya geldiler.

Genç çiftimizin evlilik yolunda atmış oldukları, nişan törenine bizlerde bursa haber ailesi olarak şahit olduk ve mutluluklarını paylaştık. Genç çiftimizin nişan yüzüklerini, Marmara muhtarlar federasyonu başkanı olan Ferruh Sevimgil kesip ilan ettiğinde salonda bir alkış koptu ki görmeye değerdi. Pırıl pırıl iki genç olan Betül ve cenk çifti, akrabaları, dostları ve arkadaşları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar müzik ve dans eşliğinde doyasıya yaşadılar.

Nişan töreninde, kız ve erkek tarafının yanı sıra, tanınmış birçok simalarda vardı. Bunlardan ilk göze çarpanlar, Bursa’nın birçok mahallesini yöneten mahalle muhtarları, muhtarlar dernek başkanları, kapalı çarşı ve Tahtakale esnafından birçok aile de genç çiftimizin mutluluğunu paylaşanlar arasındaydı.

Yavuz ve helvacı aileleri, bu mutlu günlerinde gerek telgraflarıyla gerekse salona bizzat gelerek mutluluklarını paylaşan tüm akraba, dost ve arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Bizlerde, bursa haber ailesi olarak, evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlanan, Betül ve cenk kardeşimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyor ve Allah tamamına erdirsin diyoruz.

Haber fotoğraf: Nayil Toğrul

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.