Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ

Ülkemize büyük katma değer sağlayan Keramika'nın Bursa Şubesi'nin kurucusu ve işletmecisi olan Sayın Recep Adım ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ

Keramika'nın Bursa Şubesi'nin kurucusu ve işletmecisi olan Sayın Recep Adım ‘www.mutfakaşkım .com" ve "www. Keramikayıldırımbursa.com" Sitelerinden halkımız internet üzerinden de siparişlerini verebilmektedirler’ dedi.

Öncelikle Recep Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Keramika Bursa Şubesi'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette ,1961 yılında Erzurum'un Tortum ilçesinde doğdum .Tortum Lisesi'ni bitirdikten sonra Nazilli Polis Okulu'nu da bitirerek 1983 yılında polis memuru oldum. İlk görev aldığım Konya'dan sonra Elazığ'ın Palu ilçesinde  görev yaptım .Sonradan da tayin olmuş olduğum Bursa'da 20 yıl görev yaptıktan sonra  2012 yılında emekli oldum, hemen bir yıl sonra Keramika'nın Bursa Şubesi'ni  Teyyareci Mehmet Ali Caddesi'nde açtık ve o günden bugüne en güzel, en modern ve kaliteli ürünleri  en uygun fiyata halkımızla buluşturma çabasındayız.

Peki Recep Bey işyerinizde hangi ürünler bulunmakta?    Bunlarla ilgili bizleri bilgilendirebilir misiniz?

İşyerimizde,  Kütahya Seramik'in her türlü ürünlerini  müşterilerimiz  bulabileceklerdir. Yemek Takımlarından  kahvaltı takımlarına, baharat takımlarından  çay, kahve takımlarına bütün takımları bulabilecekleri gibi ,bunların  yanı sıra tüm mutfak ürünlerinin teşhir ve satışını yapmaktayız. Kesinlikle hiçbir ürünümüzde kimyasal madde bulunmamaktadır. Buradan kesinlikle şunu söyleyebilirim ki;

"Bütün takımlarımız ve ürünlerimiz toprağın fırında pişmiş halidir".

Ayrıca;1000'nin üzerinde ürün çeşitliliğimiz bulunmaktadır." www.mutfakaşkım .com" ve "www. Keramikayıldırımbursa.com" Sitelerinden halkımız internet üzerinden de siparişlerini verebilmektedirler.

Mahallenizde  genel anlamda Bursa'da satışlar nasıl gidiyor acaba?

Şu ana kadar gayet iyiydi, son 3 aydır ise  bütün esnaf kesimlerinde olduğu gibi yavaşladı.Hem Kurban Bayramı'nın olması ve sonrasında da okulların açılmasıyla işler bayağı bir durakladı.Fakat  bunun en kısa zamanda toparlanacağını  ve tekrardan eski günlere dönmesini   beklemekteyiz. Bursa'nın her semtinden, ilçelerinden dahi müşterilerimiz bulunmakta markamızı bilen ve internetten de takip eden bütün halkımız gelmektedir, ve  onları her daim güzel bir şekilde karşılamak ve konuk etmek bizlerin de en birinci vazifesidir.

Peki Recep Bey , satmış olduğunuz ürünler de vatandaşlarımız lehine fiyat avantajı oluyor mu?

Elbette, direk fabrikadan halka sunduğumuz için ve hiçbir aracı kişi ya da kurumun olmaması fiyatları müşterilerimiz bakımdan gayet avantajlı  kıldığını söyleyebilirim.

Peki ya Keramika Bursa Şubesi'nin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Güzel bir AVM'de mağaza açma hedefimizin  olduğunu söyleyebilirim.

Peki ya Sektörel sıkıntılar, ya da olabilecek diğer başka sorunlarınız ile  ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Şu anda Yeşilyayla'da en  büyük sorunumuz park sorunu ,bu bütün esnafı etkilemekte, hatta buradaki mahalle sakinlerini dahi sıkıntıya sokmakta. Hemen yakınımızda kapalı otopark olmasına rağmen maalesef hiç kimse güvenlik ya da başka nedenlerden dolayı oraya araçlarını götürmüyorlar ve bu da tabii buradaki esnafları ve mahalle sakinlerini büyük sıkıntıya sokmaktadır. Bu durumun en kısa zamanda çözümlenmesini beklemekteyiz.

Recep Bey ,röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler söylemek istersiniz?

Dünya çapında kaliteli ürünler satmaktayız. Vatandaşlarımız direk buraya gelip ürünlerimizi görüp alabilecekleri  gibi az önce zikretmiş olduğum sitelerden de ulaşarak bizlerden sipariş edebilirler, şehir  dışından olan siparişleri ise Kargo yoluyla müşterilerimize ilettiğimizi de  ayrıca eklemek istiyorum.

İşlerimizde de bana yardımcı olan satış temsilcimiz  Sayın  Zübeyde Zengin'i de ayrıca sizlerle tanıştırmak istiyorum.

Kütahya Seramik'in her türlü takım ve ürünlerini gayet uygun fiyata müşterilerle buluşturan Keramika Bursa Şubesi'nin kurucusu ve sahibi Sayın Recep Adım'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Baruthane Mahallesi,

Teyyareci Mehmet Ali Caddesi,

No: 239

Telefon: 0 224 363 65 25

Gsm: 0 530 157 47 25

www. mutfakaşkım.com

www. keramikayıldırımbursa.com

Yıldırım /Bursa

Haber ve Fotoğaf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.