Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MOON PROFESSİONAL,BURSA'DA SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ KURULUŞ

Ürün çeşitliliği ve yelpazesiyle Bursa'mız da sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Moon Professional'ın kurucusu ve sahibi Sayın Ümit Aytaran ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MOON PROFESSİONAL,BURSA'DA SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ KURULUŞ

Öncelikle Ümit Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Moon Professional'ın kuruluşu ve bugünlere  geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?
1972 yılında Bursa'da doğdum . Uludağ Üniversitesi ,Tekstil mezunuyum. Üniversite sonrası bir müddet Tekstil sektöründe çalıştıktan sonra pazarlama sektörüne geçiş  yaptım ve kozmetik ürünleri üzerine  satış temsilcisi olarak 8 yıl kadar çalıştım. Sonrasında edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2005 yılında  Ay Kozmetik adı altında  toptan kozmetik ürünleri satışına başladım .Daha sonra az Ay Kozmetik'e ilaveten 2010 yılında Moon Professional  adıyla 2 şube açarak Nalbantoğlu ve Beşevler'de toptan ve parakende satışlara başladık. Nalbantoğlu şubesinde  ben,  Beşevler Şubesinde de eşim Seçil Aytaran hizmet vermektedir.  Kozmetik sınıfının kuaför malzemeleri tedarikçisi olduğumuzu söyleyebilirim. 7000 civarı ürün çeşidimizin   bulunduğunu  sırası gelmişken belirtmek isterim.
Bizlere  7000 civarı  ürün çeşidiniz   ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Elbette, ürün çeşitlerimizi gruplandırarak olursak;
Profesyonel Saç Boyaları,
Profesyonel Ağdalar,
Elektrikli Aletler,
Saç Bakım ürünleri ,
Cilt Bakım ürünleri,
Kişisel Bakım ürünleri,
Profesyonel makyaj ürünleri grupları adı altında sıralayabilirim.
Peki bizlere Moon Professional'ın  gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?
Elbette ileriki süreçte şube sayımızı arttırmak ve her noktada vatandaşlarımıza daha yakın olmak  diyebilirim .Tabii aynı zamanda müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğimizi de daha da arttırma hedefimiz bulunmaktadır. Tabii şubelerimize artırdıkça ülke istihdamına da katkı  sağlamayı    söylemeden geçemeyeceğim.
Yoğunlukla tercih edilme  nedenleriniz  ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?
Ürün çeşitliliğimizin çok olması ve fiyat politikamız  diyebilirim. Ayrıca toptan satış yaptığımız gibi, direk  tüketiciler mağazalarımızda reyonlarımızdan istedikleri ürünleri  alabilmekteler. Bunun yanı sıra Kuaförlerimizin  telefondan sipariş vermeleri durumunda en kısa sürede kapılarına ürünlerini teslim  etmemizin de tercih edilme nedenlerimizden  bir diğer unsur olduğunu söyleyebilirim.
Bu mesleğe girmeseydiniz, hangi mesleğe girebilirdiniz?
Uzun yıllar Kıbrıs'ta 1.Futbol Liginde oynadım. Futbol ve müzik üzerine özel bir ilgim her zaman vardı. Müzik aletlerinin, yanı sıra müzik sistemlerinin de satışını gerçekleştirebileceğim  bir mağaza açma hedefim bulunmakta. Ve bunu hayata geçirmek için çeşitli girişimlere başladığımı  söyleyebilirim.
Genel manada hayatınızdan memnun musunuz?
Tabii ki genel olarak hayatımdan memnunum, ama esnaf  üzerindeki büyük vergi yüklerinden dolayı bütün esnaf kesimlerinde olduğu gibi bu durumun bize de olumsuz yansıdığını söyleyebilirim.
Peki ya Sektörel sıkıntılar, bu tür sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?
Olmaz mı bilhassa haksız rekabetin oluşu ve  kar  marjlarının her geçen gün azalmasının  Sektörde   sıkıntılar yarattığını söyleyebilirim. Diyerek sözlerini tamamladı.
Binlerce çeşit ürünü, üstün hizmet anlayışı ile perçinleyerek, Kuaför esnafına ve vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunan Moon Professional'ın  kurucusu ve sahibi Sayın Ümit Aytaran'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:
Merkez:
Nalbantoğlu Mahallesi,
İpekçioğlu Sokak     No :6
OSMANGAZİ /BURSA
Telefon: 0 224 223 90 01
GSM: 0 554 492 99 19
Facebook:  Moon Professional
İnstagram:  Moon Professional

Şube-1
Konak Mahallesi,
Beşevler Caddesi No :13
Telefon : 0 224 451 60 33
Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.