Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MOBİLYA VE KOLTUĞUN YÜKSELEN YILDIZI “CANSE COLLECTİON”

Canse Collection Koltuk’un İşletmecisi, İnegölümüzün genç işadamlarından Sayın Fatih Can ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MOBİLYA VE KOLTUĞUN YÜKSELEN YILDIZI “CANSE COLLECTİON”
Öncelikle Fatih Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında Canse Collection’un kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

 1991 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdum, doğma büyüme İnegöllüyüm. İlkokul eğitimimin bir kısmını İstanbul'da sürdürdüm, İstanbul'da o dönem babam koltuk üretim faaliyetlerine devam ediyordu,  o dönemde aşağı-yukarı 8-9 senemiz İstanbul'da geçti. Sonrasında Lise eğitimi için tekrardan İnegöl'e geri geldim.   Liseyi İnegöl'de Ticaret Meslek Lisesi Bilgisayarlı Muhasebe bölümünü tamamlayarak bitirdim. Üniversite eğitimimi, İşletme yönetimi olarak Uludağ Üniversitesi'nde başladım, o dönemde iş hayatına da atıldım, mecburen okulumu dondurmak zorunda kaldım ve işime kendimi odakladım. Askerlik dönüşü babamın desteğiyle kardeşimle birlikte Canse Collection’u kurmaya karar verdik. Canse ’yi 2015 yılında faaliyete geçirdik, Allah'ın izniyle, sonrasında patentini de aldık.

Peki, ‘Canse’ ismi nasıl ortaya çıktı?

 Şöyle söyleyeyim firma ismi ararken çok fazla düşündük, birçok çevreden değişik fikirler ortaya çıktı ve en sonunda soyadımız olan “Can” ve kardeşimin ismi olan Semih’in ilk harflerini birleştirerek “Canse” ismini vermeye karar verdik. Burada kulağa hoş gelmesinin yanı sıra, zaten Collection’da toplama, biriktirme anlamına geldiğinden geniş çaplı olarak düşündük. Canse’de karar kıldık.

Hangi tür koltuklar üretmektesiniz?Hangi kesimlere hitap ediyorsunuz?

 Üretimimize ilk olarak avangart ve klasik ürünlerle başladık başta Chester olmak üzere. Yani ilk başlarda bu tür üretimlerimizi İstanbul ve çevresine gönderirken,  sonrasında bütün Anadolu'ya ürünlerimizi gönderdik.  Ben de fuarlar öncesinde, ya da fuarlar sonrasında birçok Anadolu şehrine giderek ziyaretler gerçekleştirdim, 81 şehrin 70'ine giderek ürünlerimizle ilgili hem tanıtım, hem ziyaret yaptığımı söylemek istiyorum.  Anadolu'nun birçok şehrinde birçok dostluklar gerçekleştirerek sonrasında bu dostluklarımızı ilerletmiş olduk.

Canse Collection’un gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

 Babadan gelen bir meslek olduğu için, hedefimiz AR-GE, proje ve tasarım konularında özel mimarlarımız sayesinde her zaman en iyiyi ve güzeli bulma çabasında duraksamadan devam etmekteyiz.   Müşterilerimizin karşısına her zaman en yenisiyle çıkmak her geçen gün kendimizi geliştirmek öncelikli hedefimiz diyebilirim. Ülkemizdeki ekonomik koşullar şu an biraz sıkıntılı bir süreçten geçmekte,  tabii bunun ilelebet böyle devam etmeyeceğini düşünüyorum. Sadece Mobilya sektöründe değil, bütün sektörlerde bir sıkıntı var ve bu sıkıntılar bittikten sonra biz de Canse Collection Koltuk olarak çalışmalarımıza devam ederek gelecek hedeflerimize Allah'ın izniyle yürüme hedefindeyiz.  Ayrıca orta ve uzun vadede “Canse”  ismi adı altında Allah’ın izniyle uygun şart ve koşullar da Anadolu'da birçok kentte franchising çalışmalarımıza da başlayacağımızı, ayrıca buradan sırası gelmişken belirtmek istiyorum. 

Canse Collection’un sektöre bakışını nasıl özetlersiniz?

 Firmamızın genel olarak sektöre bakışını diğerlerinden farklı kılan, öncelikle koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olmasıdır. Tüketicinin kayıtsız şartsız korunduğu globalleşen dünya ortamına CANSE COLLECTİON; Kalitesini devamlı arttırarak sizlere en iyiyi sunmayı hedef edinmiştir ve edinecektir. Kaliteli malzeme seçimi, yüksek oturma konforu, estetik uyum ve sağlamlık özelliklerini bir araya getirerek sunduğumuz koleksiyonlar tüketiciler tarafından beğeniyle kabul görmektedir.  Engin tecrübe ve bilgi birikimini yapmış olduğu yeniliklerle de kanıtlayan firmamız bu kapsamda sektöre çok olumlu katkılar sağlamıştır. Herkesin bildiğini bilip, kimsenin yaptığını yapmama felsefesiyle, farklılığımızı devam ettirmek; Yurtiçi ve yurtdışında memnun etmiş olduğumuz müşteri sayımızı arttırmak olmazsa olmazlarımızdandır.

Peki, son olarak halkımıza, insanlarımıza mobilya alırken nelere dikkat etmeleri konusunda ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?  

 İnsanlara genelde her zaman için söyle söylüyorum. Allah herkesin karşısına “Düzgün ticaret yapan kalbi temiz”  insanlar çıkarsın. Ticarette en önemli şey budur,  bizim bu konudaki politikamız kesinlikle malzemeden kısarak, daha uygun fiyata bir ürün ortaya çıkartmak değildir. Her zaman tam olarak malzemeleri kullanarak güzel, kaliteli, kullanışlı ürünler ortaya çıkartarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalıştık amaç edindik. Tabii bu konuda halkımızda dikkat etmeli. Biz firma olarak şimdiye kadar Anadolu'nun birçok kentine, noktasına mobilya ve koltuk ürünleri gönderdik. Şimdiye kadar, hiçbir zaman göndermiş olduğumuz ürünler geriye dönmedi,  bu çok önemlidir. Mobilya koltuk gibi hayatımızın birer parçası olan bu tür ürünleri alırken insanlarımızın da firmaların geçmişine, ürün kalitesine, çalışanların yeterliliğine v.s.  kriterlere dikkat ederek sonrasında bu tür eşyaları almalarının hem kendilerinin yararına olacağını, hem de aile bütçelerine fayda sağlayacaklarını unutmamaları gerektiğine inanıyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 İnegölümüzün genç olmasına rağmen hem yurtiçi hem yurtdışı birçok noktasına koltuk ve mobilyalarını satma başarısı göstermiş olan Canse COLLESTİON’un genç işletmecisi, değerli genç iş adamımız Sayın Fatih Can’a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Adres: Osmanbey Cd. No:44 İnegöl/BURSA

Tel: 0 224 711 05 15

Gsm: 0 538 339 30 73

Mail: canse.koltuk@hotmail.com    

 

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

    

  




 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.