Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MESUT TAŞ: "GENCİZ,DİNAMİĞİZ,GELİYORUZ..."

Genç ve enerjik yapısının yanı sıra , esnaf olarak uzun yıllar Mollafenari Mahallesi’nde halkla içi içe güzel çalışmalar yürüttükten sonra , şimdide mahalleye muhtar olmak için adaylığını açıklayan Sayın Mesut TAŞ ile güzel , keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MESUT TAŞ: "GENCİZ,DİNAMİĞİZ,GELİYORUZ..."

Merhabalar  , Mesut Bey öncelikle bizlere kendinizi tanıtır mısınız?

-----Elbette, bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.1985 yılında Mollafenari Mahallesinde doğdum. Doğma büyüme bu mahalleliyim ve o yüzden sıkıntılar neler  ,ihtiyaçlar neler , nelerin yapılmış olması durumunda halkımızın mutlu olacağını kendimde bu mahallede onlarca yıldır yaşadığım için biliyorum.  Yaklaşık on yıldır mahallemizde market işletiyorum. Sürekli mahalle sakinlerimizle iç içeyiz.

DEĞİŞİM İÇİN GENÇLERE ŞANS VERİN...

*****Peki Mesut Bey sizleri muhtar adayı olmaya iten sebepler nelerdir?

-----Mahallemizde emekli insanlar muhtarlık makamını ek gelir kapısı olarak görüyorlar, dolayısıyla 6-7 dönemdir yapılan hiçbir faaliyeti hizmet  yok. Yol sorunumuz, gençlerle ilgili sorunlarımız, çocuklarımızın zaman geçirebileceği bir parkın olmaması, uyuşturucu, doğalgaz gibi uzadıkça giden sorunlarımız mevcut. Örnek verecek olursak sadece ve sadece yol üzerindeki hatta yaklaşık %20’lik bir alanda doğalgaz kullanılıyor geri kalan %80’lik kısımda doğalgazımız yok. Ekibimizle beraber bunları halletmeye çalışacağız,

girişimlerde bulunacağız , Osmangazi Belediyesi ile olsun  , Büyükşehir Belediyesi  ile olsun , Bursagaz ile olsun Uedaş ile olsun bütün resmi kurum ve mercilerle mahallemizin uzun yıllardır hak ettiği fakat alamadığı hizmetlerin gelmesi için gece gündüz gençliğimizin de verdiği enerjiyle çok aktif bir muhtar olacağımın sözünü veriyorum. Muhtar olmak bilgi ister, çalışmak ister, dinamizm ister . İkametgah ve Nüfuz Cüzdan örneği vermekle muhtar olunmaz , mahallemiz adına her türlü bilgi , tecrübe  ve donanıma sahip olduğuma inandığım için mahallemizin muhtarlığına adayım.

*****Mesut Bey mahallenizdeki altyapı ve eğitim kurumlarıyla ilgili tatminkar çalışmalar oldu mu?

-----Doğrusunu söylemek gerekirse şu bölgeye yapılan hiçbir hizmet yok. Burası Bursa’nın en güzel ve en eski mahallerinden birisi olmasına rağmen yapılan bir faaliyet yok. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren uzun yıllar alamadığımız hizmetleri hızlı bir şekilde mahallemize kazandırmak için yoğun bir çaba sarf edeceğiz , azalarımızla , çalışma arkadaşlarımızla birlikte.

YARINLARIMIZIN GÜZELLİĞİ İÇİN   GENÇ ,DİNAMİK  AZİMLE ÇALIŞACAK MUHTARI SEÇİN !!!

*****Peki Mesut Bey sizin muhtar olmanız durumunda 1 Nisan’dan itibaren mahallenizde neler değişecek?

-----Yapmak istediklerimiz çok şey var , uzun yıllar birikmiş olan , sonuçta az öncede söylediğim gibi  ,  bütün resmi kurumlarla tam iletişim kurarak , işin üstüne düşerek  , aktif olarak koşturarak projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra İnternet sitesi açıp sorunları oradan takip etmeyi, gençlerimizin zamanlarını dolu dolu  geçirebileceği , boş vakitlerini değerlendirebileceği halı saha ve spor alanı yapmayı böylelikle gençlerimizin enerjilerini kötü alışkanlılarda değil  , bu tür spor alanlarında harcamalarını sağlamaya çalışacağız.

*****Mesut Bey mahalle sakinleriyle aranız nasıl?

-----Biz burada 8-10 yıldır esnaf olduğumuzdan mahalle sakinlerimizle sürekli beraberiz ,  kimin hastası var?  kimin ne ihtiyacı var?  hepsini biliyoruz. Mahallelinin tepkileri de çok güzel genç olmamızın avantajlarıyla bizleri destekliyorlar , onları da buradan selamlıyorum ve sizler aracılığıyla teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

*****Bizlere azalarınızı , çalışma arkadaşlarınızı tanıtır mısınız?

-----Elbette. Azalarımız  Orhan TAN, Numan GEYİK , Selamettin YILMAZ , Kadim GÜVEN , Dilek POLAT ,  Hülya DOĞAN , Hakkı ALAN  ve  Hidayet BAYTEKİN’den  ibarettir.

*****Peki Mesut Bey sizce seçmenler oylarını kullanırken nelere dikkat etmeliler? Ve son mesajınızı almak isteriz..

-----Öncelikle yapıcı kişiliğimizi ve gençliğimizi göz önünde bulundursunlar , artık.  Bir şeylerin değişmesi gerekiyor , mahallemizde.  Son olarak mahalle sakinlerimize şunu söylemek  istiyorum.  Önyargıyı bir kenara bırakalım ve çalışabilecek, aktif olabilecek, hizmet  edebilecek insanları destekleyelim , çünkü bir dahaki seçimler beş sene sonra , pişman  olmamak için iyi düşünerek mahallemiz yararına karar vereceklerine inancım sonsuzdur.

     Son olarak başta Mollafenari Mahallesi sakinleri olmak üzere , bütün Bursalı hemşerilerime sağlık, sıhhat, mutluluklar ve esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Mollafenari  Mahallesi’ni  cadde ,sokak , bayır ,merdiven  ev ev  bilen doğma büyüme mahalleli olmasının yanı sıra enerjik yapısı ve dinamizmi ile adaylar arasında öne çıkan Sayın Mesut TAŞ’a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.