Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MERİDYEN AVM'DE ESRARENGİZ GÜZELLİKTE BİR İŞYERİ

9 yıldır sektöründe güzel çalışmalara imza atmakta olan"ESRARENGİZ TAKI VE BİJUTERİ"nin kurucusu ve işletmecisi sayın Esra KAHRAMAN ile keyifli bir o kadarda bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2017 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2017 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MERİDYEN AVM'DE ESRARENGİZ GÜZELLİKTE  BİR İŞYERİ

ESRARENGİZ TAKI VE BİJUTERİ"nin kurucusu ve işletmecisi sayın Esra KAHRAMAN ‘Müşteriler her zaman hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri almayı arzu etmekteler, bizde elimizden geldiğince müşterilerimizin bu isteklerine karşılık vermeye çalışıyoruz’ dedi.

Öncelikle Esra Hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ESRARENGİZ TAKI VE BİJUTERİ'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile  paylaşırsanız sevinirim?

Öncelikle bizlere böyle güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa haber gazetesi ve ailesine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.1984 yılında Bayburt'ta  doğdum.

İlkokulu ve ortaokulun yarısına  kadar Bayburt'ta tamamladıktan sonra ailecek Bursa'ya yerleştik.Bursa'ya gelince aileme ya okuyacağım yada bir işe gireceğim kesinlikle evde oturmayacağım dedim ve böylelikle daha 12 yaşında bir konfeksiyoncuda çalışmaya başladım.Sonrasında da 1,5 yıl kadar ticaret üzerine de bir işyerinde çalıştıktan sonra ,kendi iş yerimi açma düşüncemi hayata geçirerek 2008 yılında "Esrarengiz Takı ve Bijuteri adı altında yıllardır düşlediğim dükkanı açtım.İlk hizmet vermeye başladığımız yıllarda bijuteri üzerine çalışırken ,sonrasında saat ve gözlük son olarakta Eşarp satışlarına  başladık.

Peki genel olarak nelerin satışlarını yapmaktasınız ve kimlere hitap etmektesiniz?

Bay- Bayan -Çocuk saati ve gözlükleri ,birbirinden özel ve güzel eşarplar başta olmak üzere daha birçok ürünün satışını yapmaktayız.

Müşterileriniz genel olarak sizden neler talep etmekte?

Müşteriler her zaman hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri almayı arzu etmekteler, bizde elimizden geldiğince müşterilerimizin bu isteklerine karşılık vermeye çalışıyoruz.

Esra Hanım bizlere gelecek hedeflerinizle ilgili neler söylersiniz?

Gelecek süreçte her üç standımızı da bir araya katıp,hatta içine bayan giyimi de ekleyerek,bayanlara kombin kıyafetleri  sergileyebileceğim bir iş yeri tasarlamaktayım ,bu konu ile ilgili bana daima desteklerini esirgemeyen eşimin   bu konuda da  yanımda olması beni ziyadesiyle memnun kılıyor.

Peki Esra hanım bu kadar  yoğunlukla tercih edilme sebebiniz sizce ne?

Müşterilerimle daima birebir ilgilenmem diyebilirim.Her zaman onları güleryüzle karşılamam da en büyük etkenlerdendir,çok uzak mesafeden sadece benimle muhabbet etmeye gelen müşterilerimiz de olduğunu ayrıca eklemek istiyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

Şimdi de Esra Hanımın değerli eşi Sayın İsmail KAHRAMAN'ı tanıyalim?

1981 yılında Bursa'da doğdum.Aile  tarafından İnegöl'lüyüz.Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum.Üniversite Eğitimimi Kamu Yönetimi 1. sınıfta geçici bir süre ile dondurdum.Daha ilkokul yıllarımda   arta kalan  zamanlarda pazarda satış yaparak ticaretle tanışmış oldum.Askerliğe kadar pazar işleri ile ilgilendim.2016 Nisan ayında eşim Esra KAHRAMAN ile evlendik,onun çalışmalarında daima onu destekleyicisi oldum. Eşim burada da güzel çalışmalara imza attığı gibi gelecekte planladığı işyerini açtığında da çok başarılı olacağına inancım tam ve ben daima onun yanında olacağımı buradan tekrardan söylemek istiyorum.

Geçtiğimiz 9 yıllık süreçte güzel bir çevre edindiği her haliyle belli olan Esra hanıma bizlerde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak her şeyin gönlünce olmasını diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Meridyen AVM

No:110-109-112

Gsm:0543 211 1669

0532 136 1669

İnstagram:esrarengiz-taki

Osmangazi /Bursa

Haber ve Fotograf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.