Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEMLEKET SEVDALISI KAYAPALI İSMAİL DENGİZ

Kayapalı İsmail Lakaplı Sayın İsmail Dengiz çalışmaları hizmetleri ve genel güncel konular üzerine hoş ve bir o kadar da keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MEMLEKET SEVDALISI  KAYAPALI İSMAİL DENGİZ

Bursa’mızın önde gelen işadamlarından şehrimizin gururu, Kayapalı İsmail Lakaplı Sayın İsmail Dengiz her şeye ragmen gelecek için ümitli ve Cumhurbaşkanına güvenim tam dedi.

İsmail Bey sizi Bursa'da tanımayan yok o yüzden hemen isterseniz röportajımıza geçebiliriz çalışmalarınız nasıl gidiyor sektörde piyasaların durumu nasıl bizlere bu konular hakkında neler söylersiniz?

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki son bir yıldan beri işlerimiz pek tat vermemekte. Yaprak kımıldamıyor desem yeridir. Piyasalar Genel manada adeta durmuş vaziyette. Türkiye genelinde Trakya, Babaeski, Keşan, Malkara, Çanakkale, Biga,  Bandırma gibi bölgelerden gelen haberlerde genelde büyük arazilerin 7-8 kere el değiştirdikten sonra holdinglerin bünyesine geçtiği söylenmekte bu durumda piyasalardaki bozuk döngünün bir kanıtıdır. Adeta kimin eli kimin cebinde belli değil diyebilirim. Büyük yatırımcılar ve holdingler paranın üzerine oturmuşlar paraları piyasaya sürmüyorlar bu konuda tabi piyasa şartlarını olumsuz etkilemekte.

İsmail Bey isterseniz şimdi de güncel konularla ilgili röportajımızı sürdürelim ne dersiniz?

Elbette, Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Maalesef resmen ülkemiz kıskacı alınmış durumda doğudan, batıdan, kuzeyden derken şimdide resmen Amerika eliyle Güney'den de kıskacı alınmış durumdayız. Bu durum ülke ekonomisini ve piyasasını alt üst ettiği gibi, sezon öncesi gelebilecek turist gruplarını da çekimser bırakmaktadır.    Ülkemiz için turizm gelirleri çok önemlidir ve bu sıralar rezervasyonlar başlamaktadır, fakat güneyden ülkemiz üzerine uygulanmaya çalışılan bu kıskaç neticesinde dünya medyası tarafından ülkemiz savaş pozisyonunda gösterilmeye çalışılmaktadır. Yaz öncesi bu durum Turizm sektörünü de zor durumda bırakmaktadır. Bu kıskaç neticesinde başımızda büyük dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olmamış olsa bu olasılığı düşünmek bile istemiyorum. Hükümetimizin ve devletimizin dik duruşu neticesinde bu sıkıntılı süreçten bir an evvel çıkacağımızı ve kendi göbeğimizi kendimiz keseceği kanaatindeyim. Yaşadığımız şu günlerde Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Amerika Birleşik Devletleri'nde ziyarette bulunuyor ve bu ziyaret Belki de iki ülke arasında şimdiye kadar yapılmış olan en önemli ziyaret, bu ziyaret esnasında Amerika'nın Kuzey Suriye'deki etnik gruplara yaptığı silah yardımlarının bölgenin daeşten temizlendikten sonra bu silahların bize dönüp dönmeyeceği manidar olduğu aşikardır.

Ziyaret esnasında bu konuları 2 Dünya liderinin kafa kafaya vererek çözüm bulması gerektiği inancındayım. Bu duruma çözüm bulunamadığı takdirde ileriki yıllar ve süreç ne getirir bunu düşünmek daha istemiyorum. Ve diyorum ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman arkasında ve destekçisiyiz. 15 Temmuz'da ve sonrasındaki Demokrasi nöbetlerinde ve ilerleyen süreçte nasıl her zaman arkasında isek, Şimdi de gelecekte de onun her zaman yanında olacağımıza ve ülke olarak bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanmaktayım. 2001’den bu yana son 16 yılda ülkemizde yaptığı büyük projeler ve kalkınma hamlesiyle, adeta Fatih Sultan Mehmet'ten sonra ülkemize çağ atlatmış olan dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a buradan teşekkürlerimizi bir borç biliyorum.

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına doğru 2023'e 6 kala büyük projelerin katlanarak artacağını ve ülke olarak hedeflediğimiz dünyanın en büyük 10 ekonomisinin arasına rahatlıkla gireceğimizi ümit etmekteyim. 2023 sonrasında ise yine dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından konulan 1071 'in bininci yılında .(1071 Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığı Malazgirt Savaşı'nın olduğu yıldır) yani 2071'de dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu dünyada ilk 5 ekonomi arasına girme hedefini biz bu saatten sonra görüp göremeyeceğimiz meşgul olmasına rağmen çocuklarımız ve torunlarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün dediği gibi" Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Payidar kalacaktır" özdeyişin deki gibi 2071 hedeflerine çocuklarımızın ve torunlarımızın büyük liderimiz Recep Tayyip  Erdoğan'ın hedefleri doğrultusunda çalışarak ulaşacağı kesindir. Buradan tekrar seslenmek istiyorum.  Amerika Başkanına sesleniyorum Alman Başbakanına sesleniyorum tartmaya ölçmeye kalkmasınlar. Türkler Pimi çekilmiş el bombası gibi her an patlamaya hazır bir şekilde beklemektedir. Türk askeri ve şanlı ordumuz ve tüm emniyet teşkilatı en alttan en üst düzeye kadar Allah'ın izniyle her türlü gelebilecek göreve hazırdırlar." Şehitler ölmez vatan bölünmez " ve " Türk milleti için önemli olan vatandır gerisi teferruattır" kaide ve söylemlerini anlamayan, dünyanın bazı Devletleri'nin de en kısa zamanda anlayacaklarından eminim.

Sözlerime burada son noktayı koyarken yaklaşmakta olan 11 ayın sultanı ramazan ayının ülkemize ve milletimize birlik, beraberlik, dirlik ve huzur getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum ve sonrasında kutlayacak olduğumuz Ramazan Bayramının da Mutluluklar getirmesini cenabı haktan diliyorum.

Bursa'mızın duayen işadamlarından olan SAYIN İSMAİL DENGİZ'e bu güzel açıklamaları vesilesiyle Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

:: KAYAPALI İNŞ. GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI :: ( İSMAİL DENGİZ )

www.ismaildengiz.com

NİLÜFER İLÇESİ BEŞEVLER MAH. YILDIRIM CD. NO 183/1 NİLÜFER / BURSA KAYAPALI İNŞ. VE GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL ALIM SATIMI İSMAİL DENGİZ -

Gsm: 0 532 235 03 82

0 533 335 11 94

0 532 590 65 56

0 530 944 43 55

Tel&Fax : 0 224 451 00 64

Tel : 0 224 451 94 89

info@kayapaliemlakofisi.com.tr

info@kayapaliemlak.com.tr

info@kayapaliemlak.com

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.