Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASA ÖRTÜSÜ İMALATINDAN ,İHRACAT DEVİNE

Bursa'da son yıllarda yapmış olduğu üretim ve ihracat rakamları ile Bursa'nın önde gelen işletmeleri arasına girmeyi başarmış olan "Çeyizland Home Collection'" un kurucusu ve sahibi Sayın Hasan Aydın ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MASA ÖRTÜSÜ İMALATINDAN ,İHRACAT DEVİNE

Çeyizland  Home Collection'" un  kurucusu ve sahibi Sayın Hasan Aydın ‘Hiçbir  zaman kendimizi büyük hedefler koymadık koymuyoruz , piyasa bir şekilde koşul ve gereksinimlerine göre bizleri bazı hedeflere yöneltmekte’ dedi.

Öncelikle Hasan Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Çeyizland'ın  kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

1983 yılında Bursa'da doğdum, aslen Arnavut kökenliyim. Ortaokulda  İmam Hatip Lisesi'ne  giderken , aynı zamanda hafta sonları ve tatillerde babamın yanına  çarşıya gidip gelmelerle  meslekle tanışmış oldum. Babam Nazır Aydın  esas anlamda  Market işletmeciliği yaparken sonrasında bir arkadaşının  yanında ev tekstili ve çeyiz üzerine çalışmaya başladı. Sonrasında ben de babamla birlikte aynı sektörde 8 sene kadar çalıştım ve tecrübe edindim. Uzun uğraşlar neticesinde  edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden 2006 yılında kendi işyerini açtım ,adını da "Çeyizland Home Collection" olarak koymayı uygun gördüm. Başta iş hayatına çarşıda parakende  satışlarla  başlamış olmakla birlikte 2008'de İmalat ve toptana yöneldim. İlk olarak iç piyasada 2010 yılına kadar Türkiye'nin çoğu yöresine servis araçlarımızla hizmet götürdük. 2010 yılında Azerbaycan, Ukrayna ve  Rusya ya ufak tefek ihracat larımızı gerçekleştirdik sonrasında bu ihracatımız Balkanlar'a Avrupa'ya ve Kuzey Afrika ülkelerine dek yayıldı ve son olarak da Almanya ,Hollanda ,Polonya, Belçika gibi ülkelere de ihracatımızı gerçekleştirmeye başladık.

Peki Hasan Bey bizlere Çeyizland'ın  gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Hiçbir  zaman kendimizi büyük hedefler koymadık koymuyoruz , piyasa bir şekilde koşul ve gereksinimlerine göre bizleri bazı hedeflere yöneltmekte. Direk hedeflerimiz olmasa da ilerleyen süreçte daha fazla ülkeye daha fazla ihracat kalemleri ile ihracat gerçekleştirmeyi  sayabilirim.

Peki ya Sektörel sıkıntılar ,sektörünüzde sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?  Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

Sektörel sıkıntılar olarak şu an bazı Arap ülkeleri ve Kuzey Irak'a mal gönderimimiz de bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktayız, bu ülkeler sınır güvenliği açısından bazı durumlarda giriş çıkışları engellediklerinden o bölgelere  şu an düzenli olarak mal gönderememekteyiz.

Hasan Bey gerçekten de yapmış olduğunuz üretim kalitesi ve çeşitlilikle Bursa'da sektörüne yön veren kuruluşlar arasına girmiş bulunmaktasınız, bu kadar tercih etmenizdeki  etkenleri bizlerle paylaşabilir misiniz?

En  öncelikli tercih edilme nedenimiz, fiyat avantajımız olduğu kanaatindeyim. Aynı zamanda sürümden kazanma  isteğimiz ,bol çeşitliliğimiz ve stok avantajımızı da diğer etkenler olarak  sıralayabilirim.   Bu üç ,dört unsurun da yan yana gelmesi durumunda Tabii ki  satış rakamları da kendiliğinden artmakta.

Hasan Bey röportajın uzun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız son olarak  vatandaşlarımıza , halkımıza ne tür mesajlar vermek isterseniz?  Neler söylemek istersiniz?

Uygun fiyat politikamız ile Bursa'da  bir toptan ve 2 şubemiz ile  hizmet vermekteyiz. Ayrıca internet üzerinden satışlarımızda devam etmekte .Kaliteyi en uygun fiyata sunduğumuz şubelerimize  bütün  halkımızı, bütün Bursalıları bekliyoruz .Ayrıca yaklaşmakta olan  2018 yılının bitmek üzere olan 2017'den daha iyi olmasını şimdiden temenni etmek istiyorum ve bütün halkımızın milletimizin hepsine sağlık ,sıhhat ve afiyetler diliyorum. 

Bursa'da hizmet verdiği yıldan beri güzel üretimler yaparak kalitesini  yurt çapında ispat eden ve ünü yurtdışına dek uzanmış olan Çeyizland Home Collection'un  genç ve başarılı kurucusu , sahibi Sayın Hasan Aydın'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri

Merkez:

Reyhan Mahallesi, Tayakadın  Caddesi No: 27

Telefon ve Faks: 0 224 224 79 64

Gsm:  0 532 703 62 73

0 541 224 79 64

www.çeyizland.com

Osmangazi/ Bursa

Şube 1:

Kapalı Çarşı  ,Yorgancılar Çarşısı,   No: 42 Osmangazi/ Bursa

Şube 2:

Kapalı Çarşı ,  Bedesten İçi    No: 21 Osmangazi /Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.