Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAKOŞ GURME: "KENDİ KONSEPTİMİZ KENDİ LEZZETİMİZ"

Konsept olarak fast food gibi gözükse de mantısından anında sotesine, et ve tavuk dönerinden unlu mamullere, çorbasından unlu mamullere ve tost çeşitlerinden soğuk salatasına geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Makoş Gurme'nin konuğu olduk. Makoş kelimesinin etimolojik kökeni olan 'Sizin için size özel' parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen markanın ortakları Bülent Dursun ve Halil İbrahim Ateşçi ve BURUKS ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAKOŞ GURME: "KENDİ KONSEPTİMİZ KENDİ LEZZETİMİZ"

KENDİ KONSEPTİMİZ KENDİ LEZZETİMİZ

Herhangi bir firmanın isim haklarını kullanarak özenti bir lezzette hizmet vermek yerine kendi konseptimizi ve kendimize has lezzetimizi ortaya sunma kararı ile Makoş markasını oluşturduk. Mekanın tasarımı ve konseptini en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak aylar süren bir süreç sonrası hizmete girdik. Bulunduğumuz mekanda renk, konsept ve doku tamamen bize ait. Bu kadar özen göstererek oluşturduğumuz mekanımızın görsel unsuru kadar damağa hitap etmesine de önem verdik.

ÜRETİM KENDİMİZE AİT

Çeşitli ürün yelpazesi, hijyen ve görsel açısından tatmin edici dokumuzun en önemli unsuru olarak lezzeti görüyoruz. Damağa kaliteli biçimde hitap etmek bizim ayırt edici özelliğimiz oluyor. Etlerin günlük ve taze olmasına has safhada önem gösterirken etin işlenme süreçleri tamamen kurumumuza ait. Dondurulmuş gıdalarla maliyeti düşürmekten ziyade kar marjını düşürerek en kaliteli lezzeti ve hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Konuklarımıza sunduğumuz üç öğün tüketilecek besin yelpazemiz ile her açıdan en iyisi olmayı hedefliyoruz.

MESELE ÇOK KAZANMAK DEĞİL KALICI OLMAK

Damak tadımıza güvendiğimiz için öncelikle kendi tüketmediğimiz hiçbir ürünü konuklarımıza sunmuyoruz. Makoş markasını oluşturma hedefinde olduğumuz için altyapıyı sağlam kurarak ayakları yere basan adımlarla hareket etmeye gayret ediyoruz. Fiyat politikamızda belli bir kesime değil, geniş bir hedef kitlesine hitap ediyoruz. Hakkı'nı vererek yaptığımız ürünlerden asla Hakkı'ndan fazla ücret talep etmiyoruz. Çok kazanıp maddi bir ihyadan ziyade damağa hitap ederek kalıcı olmayı tercih ediyoruz.

80 ADET MENÜ OLANAĞI

Emsali çok az olan memnuniyet esaslı politikamız ile talep edilen lezzeti oluşturmaya çalışıyoruz. 80 adet menü olanağı ile her damak tarzına hitap ediyoruz. Hazır menülerin yanısıra talep doğrultusunda maksimum 15 dakika süren servis Zaman'ında menüler oluşturuyor ve konuklarımızın memnun ayrılmasını sağlıyoruz. Markayı müşterinin oluşturacağı bilinciyle hareket ettiğimiz için kesinlikle tüm talep ve eleştirilerin üzerine eğiliyor ona uygun çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

MAKOŞ ABİ - MAKOŞ ABLA

Mekanımızı açalı uzun bir süre olmamasına rağmen damak tadını önemseyen kişiler tarafından aldığımız pozitif tepkiler bizi heyecanlandırıyor. Konuklarımıza sıcak ilişki, kaliteli diyalog ve kusursuz hizmet parolasıyla yaklaşınca aynı dönüşleri almak bizi daha fazla çalışmaya itiyor. Artık Makoş Abi, Makoş Abla olarak aldığımız hitaplar benimsendiğimizin ispatı niteliğinde. İnsanları memnun etmenin çok zor olduğu bu dönemde aldığımız tepkilerle doğru yolda olduğumuzu anlıyor ve istikrarı sağlamak yönünde daha fazla çalışıyoruz.

DAMAK TADINA ÖNEM VEREN HERKESİ BEKLİYORUZ

Ne sattığını bilen, sattığı ürünü kendi de tüketen, iş takibini asla bırakmayan, konu sağlık ve hijyen olunca ince eleyip sık dokuyan ve hizmet anlayışı ile çığır açmayı hedefleyen Makoş Gurme olarak damak tadına önem veren herkesi lezzetlerimizi tecrübe etmeye davet ediyoruz. Pişman olmayacaklarının garantisini veriyor; yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyoruz...

HABER VE FOTORAF ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.