Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEZZETİN VE GÜVENİN ADI "ERTEM KASAP & ET MANGAL"

Bursa'mızın köklü kuruluşlarından olan "Ertem Kasap & Et Mangal'ın Sorumlu Müdürü Sayın Muharrem Taner ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEZZETİN VE GÜVENİN ADI "ERTEM KASAP & ET MANGAL"
Öncelikle Muharrem Beybizlerle ve okuyucularımızlaErtem Kasap & Et Mangal'ınkuruluşu ve bu günlere geliş sürecini paylaşırsanız sevinirim?

    ----  Öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İlk olarak 1990 yılında Çanakkale'de kurulmuş olan işletmemiz 1998 yılında Bursa-Yıldırım, Samanlı Mahallesi'ne taşındı ve 1998'den beri Bursa'da hizmet vermektedir. Tarım ve hayvancılık üzerine Bursa'da akla gelen ilk kuruluşlardan biridir .Avrupa ve dünyada  15-20 ülkeyi gezerek oradaki yenilikleri anında ülkemize ve işletmemize getiren firma sahibimiz Sayın İsmail Ertem'i de bu sağduyulu yaklaşımlarından dolayı  sırası gelmişken ayrıca özel olarak  belirtmek istiyorum. Burada İsmail Bey'in öncülüğünde vatandaşlarımıza, halkımıza en güzel, en kaliteli ve en mükemmel hizmeti sunabilme çabasındayız.

Tarım ve Hayvancılık üzerinehizmet vermekteyiz demiştiniz. Peki bütün etlerinizi kendi çiftliğinizden mi temin ediyorsunuz?

    ----- Evet beyaz et hariç bütün kırmızı et ihtiyacımızı kendi özel çiftliğimizden temin etmekteyiz.

Peki Genel manada diğer şube ve çalışma noktalarınızdan da bahsedebilir misiniz?

   ----- Samanlı Mahallesi'ndeki şubemizin yanı sıra  Minareliçavuş Mahallemizde bir şubemiz daha  bulunmaktadır. Ayrıca Ağaköy'de imalathanemiz ve Karacabey'de de çiftliğimiz bulunmaktadır. Özel olarak çiftliğimizde beslediğimiz hayvanlarımızı  halkımıza sunmanın gururunu yaşamaktayız ailelerin nezih bir ortamda yemeklerini yiyebilecekleri müthiş bir mekanımız bulunmaktadır .Bunun yanı sıra ailelerimize  özel Localarımız da bulunmaktadır.

     Müşterilerimizle  güler yüz ve kişisel temasın çok önemli olduğunu bildiğimizden %80-90'lara varan oranlarda müşterilerimize  isimleri ile hitap etmenin avantajını da yaşadığımızı söylemek istiyorum. Güzel lezzet ve tatlımızı  mekanımızda yedikten sonra isteyen kişi ve ailelere  yüksek kaliteli ürünlerimizden  uygun fiyata   alıp evlerine de götürebileceklerini sırası gelmişken belirtmek istiyorum.  Diyerek sözlerini tamamladı.

   Bursa'mızda  Kasap & Et Mangal dendiğinde akla gelen ilk işletmelerinden olan "Ertem Kasap &  Et Mangal'ın sahibi Bursa'mızın genç işadamlarından, Ayrıca her türlü yeniliğe açık olmanın vermiş olduğu avantajla  mekanın dekorundan yerleşimine kadar özel bir Konfor sunmuş olan "Ertem Kasap &  Et Mangal'ın sahibi Bursa'mızın genç işadamlarından Sayın İsmail Ertem'e  ve firmanın Sorumlu Müdürü Sayın Muharrem Taner'e  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.

    Birçok yerde satır köftesi yemiş olmama rağmen burada  tatmış  olduğum bu lezzeti hiçbir zaman  unutamayacağımı  ayrıca belirtmek istiyor ve Bursa'daki bütün lezzet sever dostlarıma Ertem Kasap &  Et Mangal'ı şiddetli öneriyorum.

    İletişim Bilgileri:

Samanlı Mahallesi,

Kocaali Caddesi      No: 122

Telefon: 0 224 351 05 08

Gsm: 0 537 410 08 68

          0 543 834 35 24

Yıldırım/ Bursa

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.