Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEZZETİN ADI ARSLAN ET PİLİÇ

Aslan Et Piliç Market'in bu günlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim? 2006 yılında Aslan Et ve Piliç'i açarak hizmete soktuk. Çalıştığımız sektörlerde daima müşteri memnuniyeti ve kalite esaslı hizmetler yürütmekteyiz.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEZZETİN ADI ARSLAN ET PİLİÇ

Aslan Et piliç olarak gelecek hedeflerinizle ilgili bizlere neler söylersiniz?

Bursa'da yaklaşık 45 cafe, restoran, Lokanta ve benzeri işletmenin toplu olarak beyaz et tedariğini sağladığımız gibi perakende satışımızda bulunmaktadır. Orta vadede sektörel bazda büyüyerek kendi markamızı oluşturmak ve piyasada yer edinmek ve ilerleyen süreçte şubelerimizi arttırmak birinci hedefimizdir. Uzun vade de ise francaising sistemiyle yeni şubelerle büyümek amacındayız.

Dağ yöresinde yaşayan yöre halkına neler söylemek istersiniz?

Bursa'da iş kollarında fazla söz sahibi olmadığımız aşikârdır. Bu durumun en kısa zamanda düzelmesini ve yöre insanlarımızın hemşerilerimizin girişimci ve müteşebbis olarak ticaret hayatında ve ekonomide söz sahibi olmalarını canı gönülden diliyorum. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan ayının ve Ramazan Bayramının da başta dağ yöresinde yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün halkımıza hayırlar getirmesini dilemekteyiz.

Genç girişimci işadamları olarak gençlerimize tavsiyelerinizi merak ediyorum?

Asla giriştikleri işlerde pes etmemelerini, istikrarlı bir şekilde çalışmalarına devam etmelerini, morallerini bozmadan hedeflerine emin adımlarla yürümelerini salık vermekteyim.

ASLAN ET  PİLİÇ MARKET

BAŞARAN MAHALLESİ

ENDER SOKAK   NO:34/2

TEL: 0224 271 11 14

FACEBOOK: Aslan Turizm

OSMANGAZİ/ BURSA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.