Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LEYLA FASIL' BU KERVANA SENDE KATIL

Leyla Fasıl işletme sahibi Leyla Polat ve Burcu Yılmaz Bursa Haber Gazetesi'ne çarpıcı bir o kadar da önemli açıklamalarda bulundu. Kadına şiddetin hayatımızın her alanında olduğuna dikkat çeken Polat sözlerine şu şekilde devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LEYLA FASIL' BU KERVANA SENDE KATIL

SİZLER İÇİN EN İYiSİNİ DÜŞÜNÜYORUZ, İSTİYORUZ

20 Kasımdan beri ailenizle gönül rahatlığı ile gelebileceğiniz fasıl ve et balık restoran olarak faaliyet göstermekteyiz. Pandemiden ötürü tüm hijyen kurallarına uyum sağlıyoruz. Dezenfekte yapıyoruz ve yaptırıyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uyumlu bir ortam düzenlemesi gerçekleştirdik. Müessesemiz de her akşam canlı müziğimiz bulunmakta. İki ayrı ses sanatçımızın dışında firma sahibi olarak kendimde solistlik yapmaktayım. En kaliteli ve eğitimli müzik kadromuz ile Türk Sanat Müziğinin en değerli eserlerini sunuyoruz. Çarşamba günleri solist Sade, cuma günleri Nilay Argun, cumartesi akşamları ve hafta ortası hergün ben Leyla Polat söyleşi vermekteyiz. Ekibimiz sağlam. Mutfağımızda Bursa'nın en büyük ve kaliteli otelinden getirdiğimiz aşçımız ile çalışıyoruz. Sizlere et ve balığın en eşsiz lezzetlerini sunuyor. Çünkü sizler için en iyisini düşünüyoruz, istiyoruz.

DİMDİK AYAKTAYIZ YOLA DEVAM

Kadına şiddetin her alanda baş göstermesinden yakınan Polat yaşadığı zorlukları şu şekilde ifade etti; Firmamızı kurarken çok zorluklar yaşadık. Bu etkenler; çevresel etkenlerle birlikte maddi etkenler oldu. Ama bizi yıpratan maddiyat değil çevresel etkenler oldu. Burada, bulunduğumuz yerde oldukça fazla restoran var. Dolayısıyla büyük bir rekabetin içerisindeyiz. Bu sebeple çok büyük tepkiler aldık. İki bayan olmamızın verdiği etkiyle de istenmedik. Karşımıza türlü olumsuz etkenler çıktı. Sürekli izlenildik ve gözetlendik. Bu daha da çirkinleşti ve önümüzün kesilmesine kadar ve hatta resimlerimizin çekilmesine kadar ciddi bir boyuta ulaştı. Mekanımızın adı kirletilmek istendi. Sonuç olarak hala dimdik ayakta duruyoruz. Duracağızda... Bunlar bizi yıkamaz. Biz bayan olarak çizgimizi bozmadık ve yükselmeye devam edeceğiz. Onlar bizleri hep geriden takip edecekler. Çünkü zihniyeti geri olan her zaman geride kalmış demektir. Tek isteğimiz bu konuda kadının gücüne destek olacak insanlarla aynı çatı altında toparlanabilmek. Tabi bu konuda bizlere başkanımız, başkan yardımcımız ,emniyet yetkilileri, belediyemiz her zaman arkamızda oldular olmayada devam edecekler. Kendilerine teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

HER ALANDA BİRÇOK SORUNU YENEBİLİRİZ

Sevgili iş ortağım Burcu Yılmaz ile beraber isteğimiz bizleri sadece bayan olduğumuz için küçümseyip aşağılayanlara karşı bizleri yalnız bırakmayın. Bizler bir oldukça bunu aşacağız. Bundan öte sizlere güvenle ve keyifle hizmet sunacağımız bir ortam yarattık. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Damak tadınızı ve ruh tadınızı yerine getirmek için bizler sizleri bekliyor olacağız. Çıkın çıkın gelin , kaliteyi yerinde görün, notunuzu verin, eşinize dostunuz tavsiye ederek bizlere destek olun. Teşekkür ediyorum.

Bursa Haber Gazetesi olarak, bayan girişimcilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

ADRES

Özlüce, Ertugrul mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı. No 18/A, 16120 Nilüfer/Bursa

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.