Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruyemişte birinci tercih Uğur Kuruyemiş

Sadece Bursa değil Türkiye’nin her yerine ve dünyanın muhtelif yerlerine vakumlu kuruyemiş gönderen Uğur Kuruyemiş her geçen gün ivme kazanmaya devam ediyor. Şimdi Uğur Şahin ile kuruyemişi ve faydalarını paylaşalım.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuruyemişte birinci tercih Uğur Kuruyemiş

Perakende satışın yanında özellikle internet üzerinden ciddi yoğunlukla ürün satışı yapan Uğur Kuruyemiş bu alanda ezber bozacak gibi gözüküyor. Taze oluşundan dolayı ve uzun süre bayatlamasından dolayı Arap turistler de buradan alışveriş yapıyor.

Kuruyemiş nedir?

Kuruyemiş, her yaştan insanın keyifle yediği mevsimsiz bir lezzettir. Yazı - kışı yoktur. Mutlu anların eşlikçisi olan kuruyemiş, dinlenme, buluşma, sohbet etme ve birlikte olmanın tadını çıkarma zamanlarımızın sağlıklı atıştırmalıklarıdır.

Hangi kuruyemiş, neye iyi geliyor?

FINDIK: E-B1-B2-B6 vitamini içeren fındık, protein deposudur. Zihni canlandırır, yorgunluk giderir, odaklanma ve konsantrasyon sağlar ve en önemlisi kan dolaşımını düzenleyerek kalbe iyi gelir.

LEBLEBİ: Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır. Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir. Tokluk hissi vererek diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır. Vücudu kuvvetlendirir.

YER FISTIĞI: E-B1-B2-B3 vitamini içerir. Kalsiyum, fosfor, sodyum ve magnezyum içerir. Kan şekerini düzenler. Kemik ve kas kuvvetlendirir. Ekstra enerji sağlar.

AY ÇEKİRDEĞİ: Zengin bir E vitamini kaynağı olan ay çekirdeğinin tüketilmesi, kalp hastalıkları ve kanser gibi kronik hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki protein sayesinde kas ve dokuları geliştirir, beden - zihin yorgunluğunu gidererek enerji - kuvvet verir.

CEVİZ: Ceviz, damar tıkanıklığı ve şeker hastalığının tedavisinde kullanılır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Grip ve nezleye iyi gelir. Öksürüğü keser. Sindirim sistemi bozukluğunu, yorgunluğu ve bitkinliği giderir. Zehirlenmelere karşı etkilidir. Beyin fonksiyonlarını canlandırır.

BADEM: Sinirleri güçlendirir. Göğüs hastalıklarını, beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Kolesterolü düşürür. Kan şekeri düzeyini düzenler. Baş ağrısını giderir.

ANTEP FISTIĞI:  A-B1-B2-B6 -C-E vitaminlerini ve kalsiyum, demir, karbonhidrat, protein, fosfor içerir. Kan şekerini düzenler. Kolesterol seviyesini düşürür. Kalbi kuvvetlendirerek koroner kalp hastalığı riskini azaltır. Glikoz emilimini sağlar. Göğsü yumuşatarak öksürüğü geçirir.

KABAK ÇEKİRDEĞİ: Mineral ve protein bakımından zengindir. Hormon dengesi, beyin fonksiyonu ve cilt sağlığı için ihtiyaç olan omega 3 ve omega 6 esansiyel yağlarını birlikte almak için iyi bir kaynaktır. Böbrekleri kuvvetlendirir.

TÜRK KAHVESİ: Sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Düşünme potansiyelini artırır. Diş çürüğü riskini azaltır. Kahvenin selüloit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağlar. Ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.

KAJU: İçerdiği potasyum, tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını sağlar. Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen selenyum içerir. Kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

HURMA: Potasyum içerir. Hafızayı geliştirir. Kolesterolü düşürür. Kanser önleyici antioksidan içerir. Damar tıkanıklığı ve sertliğini önler. Karaciğeri güçlendirir. Kan yapıcı özelliği vardır

MİSYONUMUZ / VİZYONUMUZ

Bilgi birikimi ve teknolojiyi kullanarak satışını yaptığımız ürünlerimizin hijyen ve kalitesini istikrarlı bir şekilde devamlı en üst seviyede tutarak, müşterilerimizin hizmetine- kullanımına "talep ve beklentilerini" en iyi şekilde karşılayarak sunmaktır.

Hijyen ve kaliteyi devamlı en üst seviyede tutarak satışını yaptığımız ürünlerimizin bütün bütün Türkiye'ye sunarak, Kuruyemiş sektöründe diğer firmaları geride bırakarak güvenirliliği ve kalitesiyle örnek alınan tüm Türkiye'nin tanıdığı bir marka olmaktır.

İLETİŞİM

İhsaniye mah. okul cad. no: 62 Nilüfer/Bursa

Tel: 0224 2464785

Www.onlinecerezci. Com

Haber Fotoğraf Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.