Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÜÇÜKBALIKLI MAHALLESİ MUHTARI CEMİL AKSU’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde ikinci kez Mahalle halkının teveccühünü kazanarak Muhtar seçilen Sayın Cemil Aksu’nun düzenlemiş olduğu teşekkür yemeğine 6000’in üzerinde konuk katıldı. Bizde Bursa Haber Gazetesi olarak bu güzel organizasyonda ayaküstü yakalamış olduğumuz Sayın Muhtarımıza birkaç soru sorma fırsatı yakaladık.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KÜÇÜKBALIKLI MAHALLESİ MUHTARI CEMİL AKSU’DAN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Muhtarım mahalle sakinlerine teşekkür mahiyetinde bir yemek tertip ediyorsunuz , peki bu yemek fikri nereden çıktı , bu konuyla ilgili bizlere neler söylersiniz?

    HALKIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ...

-----Biz ilk dönemimizde de seçimi kazandığımızda dana keserek yine aynı şekilde pilavla birlikte 3500 kişiye ikramımızı yapmıştık. Şimdi de 5800 kişilik bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerimize 10.000 kişilik yemek sözümüz vardı bunun 5000 kişilik kısmını bugün gerçekleştiriyoruz. Küçükbalıklı’ya bir karakol inşa ediliyor  1- 1,5 ay içerisinde karakolumuzun temel atma töreni var o gün de  5000 kişilik daha yemek organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bu şekilde 10.000 kişilik yemek sözümüzü tutmuş  olacağız. O gün de sizleri aramızda görmek isteriz. Bugün 9 kazandan oluşan bayanlara ve erkeklere ayrı yerlerde,  periyotlarla 6000 kişiye yakın dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Seçmenlerimizin bizlere vermiş olduğu güç ve desteklerden dolayı bizde onlara teşekkür mahiyetinde böyle bir organizasyon tertip ettik.

KARAKOLUMUZUN TEMELİ ATILIYOR...

*****Peki muhtarım karakol tabi her Mahallenin istediği bir hizmet sonuçta bu konuda da bizi bilgilendirecek olursanız ne zaman hizmete girecek?

-----Evet Özkan Bey bu konuda 4.5 yıldır uğraşıyoruz neticelendirdik şuan kepçe çalışmaya başladı. Ramazanda olmasa da Ramazandan sonra Belediyemizle birlikte ortak bir temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Küçükbalıklı halkı herşeyi hak ediyor, Allah razı olsun onlardan bizi iki dönemdir yalnız bırakmadılar artıcı güçle hep desteklediler, ilk dönem 5500 ikinci dönem 7200 oy aldık sürekli arkamdalar teşekkür ediyorum onlara.

   İlk dönemimde de daha önceki röportajlarımızda da bahsetmiş olduğum gibi Mahallemize birçok hizmetin gelmesiyle ilgili çalışmalarımız oldu. Bu karakolla da ilgili uzun yıllardır girişimlerimiz oldu ve inşallah kısa zamanda hayata geçiriyoruz.  İlerleyen süreçte  2024 yılına kadar Mahallemize daha birçok hizmet getireceğiz. Ben bunun sözünü Mahalle Halkımıza verdim. Biraz klasik olacak ama “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” demek istiyorum. Son olarak bütün Mahallelilere ve bütün Bursa’da yaşayan vatandaşlara sağlık ,sıhhat,afiyet ve mutluluklar diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Yurdumuzda birçok Belediye Başkanından daha fazla oy alarak Küçükbalıklı Mahallemize tekrardan Muhtar seçilen birinci döneme göre bu seçimlerde oylarını katlayarak artıran Sayın Cemil Aksu’ya bizler de Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak hedeflemiş olduğu hizmetleri Küçükbalıklı’ya getirmesi sürecinde başarılar diliyoruz. Her zaman yanında olduğumuzu da eklemek istiyoruz.

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.