Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘KÖYLÜLERİMİZİN %90'NI ARAZİLERİNİ SATMIŞ DURUMDA’

Bursa'mızın renkli ve sevilen simalarından olan "Kayapalı Emlak Ofisi Ve Danışmanlık Hizmetleri’nin kurucusu ve sahibi Sayın İsmail Dengiz ile çalışmaları, hizmetleri ve genel değerlendirmeleri üzerine çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘KÖYLÜLERİMİZİN %90'NI ARAZİLERİNİ SATMIŞ DURUMDA’

Şehrimizin renkli simalarından olan, aynı zamanda Ailesine bağlı, vatanına, milletine, devletine sadık, hayırsever, Bursa'nın sevilen sayılan kâinatta masası ve sandalyesi olan değerli ağabeyimiz İsmail Dengiz ‘Köylülerimizin %90'ı arazilerini, tarlalarını satmış durumdalar. Susurluk'a kadar maalesef bu şekilde’ dedi.

Öncelikle İsmail Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Kayapalı Emlak Ofisi ve Danışmanlık Hizmetleri'nim kuruluş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

1950 yılının 1 Ağustos'unda Kayapa ‘da doğdum. Yakup ağa torunlarından Hacı Tahsin DENGİZ ‘in oğluyum. 1976 yılının Şubat ayından beri aynı noktada Profesyonel anlamda Gayrimenkul Danışmanlığı yapmaktayım. Genel anlamda Konut ve Sanayii İmarlığı ile ilgili yerlerle ilgilenmekteyim.

İsmail Bey, Osmangazi Köprüsüyle başlayan, İzmir’e dek yapılması planlanan otoyolun Bursa ekonomisine pozitif etkilerini görmeye başladık mı?  Bu konu hakkında neler söylerseniz?

Şu aşamada 3-4 yıldır piyasalarda Büyük Şirketler hariç yaprak oynamıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Canlanma falan hikâye, esnaf, tüccar yerle bir olmuş. Köylülerin elindeki mallar sürekli el değiştiriyor. Kendi arazilerinin bekçisi olmuş durumdalar. Köylülerimizin %90'ı arazilerini, tarlalarını satmış durumdalar. Susurluk'a kadar maalesef bu şekilde Konuştuğum kelimelerde en ufak bir yanlış, eksik yoktur, kesin ve net bilgilerdir.

Son dönemlerde işsizlik rakamları yüksek çıkıyor. Bu konu hakkında neler söylersiniz?

Türkiye Cumhuriyeti devletinde işsizlik almış başını gidiyor. Birçok Üniversiteli genç sabahlara kadar kahvelerde zaman geçiriyor. Bu duruma ben çok üzülüyorum. Aynı zamanda yeni evlenen gençlerinde çok çabuk bir şekilde boşanma kararı almaları toplumsal çöküntüye sebebiyet vermektedir. Genç evli bayanların isteklerine işsiz kocaları yeterince yetişemediklerinden bu çöküntü gün geçtikçe derinlere inmektedir. Devletimizin mutlaka bu yaraya çare bulması gerekmekte, işsiz gençlere iş olanakları sunması gerekmektedir. Bunca sorun yetmezmiş gibi Suriyeli Mültecilerin gelmiş olmalarının da insanlarımız için iyi olduğunu söyleyemem. Cenabı Allah kimsesi topraksız, vatansız, bayraksız bırakmasın diyerek eklemek isterim.

Yatırım yapmayı planlayan birikim sahibi insanlara nereleri tavsiye edersiniz?

YATIRIMLARINIZ BİZİMLE DEĞERLENİR

İzmir Asfaltının sağında, solunda Balıkesir'e kadar istedikleri bölgelere yatırım yapabilirler.

Toplum bireylerinin ekonomik sıkıntılardan kurtulabilmesi için neler önerirsiniz?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük bir devlettir, büyük devlet olmamız asabiyle Küçük esnafa, köylüye, çiftçiye kesenin ağzını açarak piyasaları rahatlatması gerektiği inancındayım. İnsanların yüzü bir karış kimsenin yüzü gülmüyor. Ekonomik anlamda insanlar zor durumda. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin, Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. Etrafımızın düşmanlarla çevrili olduğu bu günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız.

Daha başka neler ilave etmek istersiniz?

Yarına çıkacağımız belli değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak çok kötü günler geçirmekteyiz. Etrafımız düşmanlarla çevrili Suriye, Amerika, İran, Rusya etrafımızı çevrelediler, Bizi de Suriye gibi yapacaklar diye çok korkuyorum. Allah Razı olsun Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın azimli olmasından mütevellit, ülkemize cesaret edip kimse zarar veremiyor. Amma çok fazla şehit veriyoruz. Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez edasıyla ülkemizin başına bir şey gelmemesi için her gün dua ediyoruz. Allah askerimize güç kuvvet ve dirayet versin. İnşallah en kısa zamanda bu süreçten alnımızın akıyla çıkmak nasip etsin.

Ayrıca son olarak eklemek istediğim diğer bir husus ise, kısa zaman zarfında inşallah bir erken seçimin yapılarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin büyük çapta yenilenmesini ve akabinde Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizde barajlar, fabrikalar, hastaneler vs. kurmasını ve ülkemizin şahlanmasına tanık olmak istiyorum.

İsmail DENGİZ'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak uzun bir ömür diliyoruz. Bursa'nın ona daha uzun yıllar ihtiyacı olduğunu da ilaveten belirtmek istiyorum.

KAYAPALI EMLAK OFİSİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

KAYAPALI

İSMAİL DENGİZ

BEŞEVLER MAHALLESİ

YILDIRIM CADDESİ  NO:183/1

TEL VE FAX : 0224 451 00 64

TELEFON : 0224 451 94 89

GSM1 : 0532 235 03 82

GSM2 : 0533 335 11 94

ismaildengiz.com

ismaildengiz.net

kayapali.com

kayapaliemlak.com

kayapaliemlak.com.tr

kayapalıemlak.com.tr

kayapaliemlakofisi.com

kayapaliismail.com

kayapaliismail.net

kayapaliemlakofisi.com.tr

kayapalıemlakofisi.com.tr

kayapaliinsaat.com

kayapaliinsaat.net

kayapalinakliyat.com

kayapalinakliyat.net

kayapaligayrimenkul.com

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.