Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"KESTEL TİTİZ KOKOREÇ" BURSA'YA İLKLERİ YAŞATIYOR...

Sektöre ilkleri yaşatarak Bursa ve Kestel'de öne çıkmayı başarmış olan "Kestel Titiz Kokoreç”in kurucusu ve işletmecisi Sayın Gültekin Polat ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"KESTEL TİTİZ KOKOREÇ" BURSA'YA İLKLERİ YAŞATIYOR...

Öncelikle Gültekin Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Kestel Titiz Kokoreç'in kuruluşu ve bu günlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

22 senedir Kestel'de et gıda ve  mangal üzerine çeşitli çalışmalar yaptım. Titiz Kokoreç'i  4 yıl önce kurdum. Şu anda Kestel'de   Bursa Caddesi üzerindeki şubemizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma  çabasındayız ,başta seyyar olarak satmış olduğumuz kokoreçimizi  son 4 yıldan beri  açmış olduğumuz bu mekanda vatandaşlarımızla buluşturmaktayız.

Peki Kokoreç ile birlikte neler var acaba menünüzde?

Tabii ki en öncelikle Kokorecimiz,  Kokorecimiz haricinde köfte, sucuk, Edirne Ciğeri ve bunlara ilaveten gece çorbamız bulunmaktadır.

Pazar günü gerçekten de güzel bir etkinlik düzenlediniz. Gelenekselleşme sürecine girmiş olan bu Kokoreç yeme yarışması ile ilgili bize bilgi verebilir misiniz?

Bizim amacımız son dönemlerde basın, yayın organların da  çıkan kokorecin mutlu ettiği ,sağlıklı bir besin maddesi olması ile ilgili otoriteler tarafından verilmiş olan beyanatlar üzerine  bizlerde kokoreci daha da fazla tanıtmak  maksadıyla böyle bir etkinlik düzenlemek istedik .Sosyal medyadan bize ulaşın kişilerle birlikte böylelikle Kestel  esnafını da onurlandırmak suretiyle 41 esnafımıza bu etkinlikler çerçevesinde plaketlerini verdik.

Buradan ana sponsorlarımızdan Emin Yıldız İnşaat - Ali Yıldız'a, Anadolu Kuyumculuk- Yavuz Karslı' ya  ve Sevgi Kuyumcusu- Abdullah Sevgi'ye vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Gerçekleştirmiş olduğumuz" Kokoreç Yeme" yarışmasında 12 yarışmacımız mücadele etti. Yaklaşık 1 kilogram olan pişmiş Kokoreçlerimizi  ilk bitiren yarışmacımızın  birinciliği kazanmış olduğu yarışma da ayrıca ikinci ve üçüncü olan yarışmacıları da  çeşitli  hediyelerle ödüllendirdik. Dereceye giremeyen yarışmacılarımıza da sürpriz hediyelerle onların da bu güzel yarışmadan elleri boş ayrılmamasına büyük önem gösterdik. Kıran kırana geçen mücadele sonunda 1. olan Yarışmacımız; 1 tam altın, Romanson'dan  kol saati, Evse'den 500 TL'lik hediye  ve  Sağol  Tekstil'den de 500 TL  hediye kazandı.

2. Olan yarışmacımız; Bay ,bayan kol saati, Sevgi Kuyumculuk ‘tan yüzük kazandı.

3. Olan yarışmacımız ise Kestel Giyim'den  takım elbise,  Kestel Optik ‘ten gözlük kazandı.

Bizleri bu güzel etkinlikte yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza ve bütün halkımıza buradan tekrardan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Gerçekten de Bursa ve  Kestel'de görülmemiş tarzda Kokoreç yeme yarışması düzenleyerek sektöre yön veren  lezzet duraklarından olan  Kestel Titiz Kokoreç ‘in kurucusu ve genç işletmecisi Sayın Gültekin Polat'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Bu güzel Kokoreç Yeme yarışmasının, dilden dile yayılarak bütün ülke gündemine de gelmesini ayrıca temenni ediyoruz.

İletişim Bilgileri:

Bursa Caddesi  No: 69

( Kestel Girişi)

Telefon: 0 224 373 14 53

Gsm: 0 544 372 25 25

Kestel/ Bursa

Haber ve Fotoğraf :ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.