Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEBABIN ve KÜNEFENİN EN KEYİFLİ HALİ

Bursa'da kısa zamanda adından oldukça fazla söz ettirerek gözde mekanlar arasına girmiş olan "Antepli Hünkar Künefe Kebap'"ın İşletmeler Müdürü Sayın Sabri Coşkun ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KEBABIN ve KÜNEFENİN EN KEYİFLİ HALİ

"Antepli Hünkar Künefe Kebap'"ın İşletmeler  Müdürü Sayın Sabri Coşkun ‘Antepli Hünkar Künefe  Kebap'a  gelen  misafirlerimize 7 çeşit salatalarımızın tamamı ve ayran ikramımızdır’ dedi.

 

Sabri Bey, Antepli Hünkar Künefe Kebabın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

2005 yılından günümüze sektörde hizmetler vermekte olan "Antepli Hünkar Künefe Kebap , Bursa'da ilk şubelerini 2017 yılının Şubat ayında Yıldırım Şubesini açarak başladı. Sonrasında 2017 yılının Mart başlarında Nilüfer şubesini ve son olarak da yine 2017 yılı mart ayı içerisinde Osmangazi şubesi  hizmete girdi.

Peki Sabri Bey bizlere  bu güzel lezzetlerden  ve menünüzden bahsedebilir misiniz?

Elbette;

Adana usulü kebap çeşitlerimiz( 220 gram)

Klasik kebap çeşitlerimiz( 150 gram)  olarak servis edilmektedir.

Antepli Hünkar Künefe  Kebap'a  gelen  misafirlerimize 7 çeşit salatalarımızın tamamı ve ayran ikramımızdır.

Şimdi de Künefemiz ile ilgili bilgiler vermeye çalışayım;

Antepli Hünkar Künefe Kebap olarak sıradanlığı bozmaktan yanayız. Kebapta bunu başardığımız gibi Künefede de en az kebap kadar iddialıyız.

Sadece dondurulmuş bir künefeyi ısıtıp gelen misafirlerimize sunmuyoruz. Dökme kadayıftan peynirine kadar mümkün olduğu kadar tazeliğe azami önem verip misafirlerimizi mutlu etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktayız.

Hatay peyniri ile Antep fıstığının birleşmesinden doğan eşsiz lezzetimiz, Künefemizin yanında sunduğumuz ikramlar Antep fıstığı ,fındık, tuzlu fıstık, üç çeşit mevsim meyveleri ve süttür.

Yıldırım İlçesine büyük firmalar tarafından genelde önem gösterilmediği aşikardır. Bizler ise başta Bursa ilimiz olmak üzere Yıldırım ilçemize daima güvendiğimizden merkez olarak da burasını seçtik.

Peki Sabri Bey işletmenizin gelecek hedefleri ile ilgili bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Bursa'da 4 şube daha açmayı planlamaktayız.  Sonraki hedefimiz ise İstanbul'da da şube açma planlarımız bulunmakta. İstanbul'da bu işi daha geniş bir alanda hizmet vermeyi düşünmekte olduğumuzu da ayrıca eklemek isterim.

Sabri Bey son olarak vatandaşlarımıza halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?  Neler söylemek istersiniz?

Lezzeti çok uzaklarda aramamalarını ayaklarına  kadar getirdiğimiz bu lezzetleri aileniz ve sevdiklerinizle bir kere de olsa denemenizi tavsiye ederiz .

Çünkü sonrasında zaten müdavimimiz olacaksınız.

Haber ve Fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.