Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARDEŞLER PİDE & CANTIK SALONU 1975'TEN BUGÜNE; ŞEHRİN EFSANESİ

Kardeşler Pide & Cantık Salonu ikinci kuşak sahiplerinden Gökhan Korucuoğlu ile 42 yıllık emek, ustalık, özen, kalite ve hijyen üzerine 'Şehrin Efsanesi' olan markaları hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARDEŞLER PİDE & CANTIK SALONU  1975'TEN BUGÜNE; ŞEHRİN EFSANESİ

Cantık ve pide çeşitlerinden kebaplara; çorba çeşitlerinden tatlılara geniş bir yelpazede ürün çeşitliliğine sahip Kardeşler Pide & Cantık Salonu  Beşevler Şubesi ile ailelere hitap edecek yeni konsepti ile fark yaratmaya hazır gözüküyor.

Gökhan Korucuoğlu, ağabeyi Doğan Korucuoğlu ve kuzeni İsmail Yenigün ile birlikte miras aldıkları bu kıymetli kurumdan bahsetmeden evvel   Ali Korucuoğlu, Şükrü Bozkurt, Salih Yenigün’e ve aramızdan ayrılan Cafer Yenigün, Kasım Yılmaz, Ali Yenigün'ü, rahmetle andığının altını çizdi. Büyüklerinin açtığı bu yolda minnet duygusunu daima omuzlarında hissettiklerini ifade eden Gökhan Korucuoğlu ''Bu miras, işimizi daha titiz yapmaya ve konuklarımızın memnuniyetini daha da arttırmaya bizi itiyor. Kardeşler Pide & Cantık Salonu olarak kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet anlayışımızı sevgi ile yoğurarak kitlemize hitap etmeye çalışıyoruz.'' dedi.


42 YILLIK KALİTE VE TECRÜBE

 İnsanların damağına hitap ederek memnun etmenin son derece zor olduğunu belirten Korucuoğlu, sektörde kalıcı olmanın sırrının başından beri kaliteli ürünleri kullanarak kardan ziyade yiyenlerde memnun etmek söyledi. Gökhan Korucuoğlu ''Babalarımızın Pirinç Han'da başlayan serüveni tarihi mekanın tadilatı gerekçesi ile çarşının içindeki şubeye taşındı. Orada kalite standartlarını oluşturup, isim yapmaya başladığımızın farkında Beşevler Şubemizi açınca vardık.  Açıkçası reklamımız kalitemiz olmuş. Kulaktan kulağa yayılan lezzetimizi standart hale getirerek hizmet konusunda aşamalar katetmeye çalışıyoruz. Maksadımız 42 yıllık tecrübeyi hizmet kalitemiz ile harmanlayarak konuklarımızı memnun etmek.'' şeklinde konuştu.


PİDE VE CANTIKTA YÜZDE 100 DANA ETİ

Kalitenin tesadüf ile alakası olmadığını söyleyen Korucuoğlu Kardeşler Pide & Cantık Salonu olarak yeni şubesi ve izledikleri politikalar hakkında şunları söyledi:  ''Lezzette en üst noktayı hedefleyip yemek sonrası da midesel sorunları misafirlerimize yaşatmamak için ürünlerin kalite oranını daima üst seviyede tutuyoruz. Pide ve cantık çeşitlerimizde yüzde 100 dana eti kullanıyor; tüm mamullerimizde karkas olarak yani işlenmemiş bütün olarak aldığımız eti kendimiz işliyoruz. 140 kişi kapasiteli Beşevler şubemizde de akşam yemeklerinde ailelere hitap ettiğimiz için daha fazla ürün yelpazesi ile nezih, hijyenik ve kaliteli bir ortam sunmaya gayret ediyoruz. Çocuk oyun alanı ile ebeveynlerin gönül rahatlığı ile hem gözlerine hem midelerine hem de gönüllerine hitap etmeye çalışıyoruz.Kesinlikle kendi yemediğimiz hiçbir mamulü müşterimize sunmuyoruz ''

DERDİMİZ BİZE YAKIŞANI YAPMAK

Çekirdekten bu sektörün içinde bulunduğunu söyleyen Korucuğlu büyüklerinden mesleğin inceliklerine, hizmetin çeşitlerine ve iletişimin teferruatlarına dair her türlü ahlaki donanımı aldıklarını ifade ederek sadece işin hilelerini öğrenmediklerini belirtti. Gökhan Korucuoğlu bu konuda,                  ''Bursa'da kabul edilmiş, isim yapmış bir marka olduğumuzun fakındayız. Matematik yalan söylemez; biz  daha ucuz satmak uğruna yiyemeyeceğimiz hiçbir ürünü konuklarımıza sunamayız. Kaliteyi sürdürmek adına omuzlarımızda ağır bir yük var.Biz de bu yükün altından bize yakışanı yapmaya çalışarak kalkmaya gayret ediyoruz'' diye konuştu.

DONUK ÜRÜN PROJESİ

Artık çalışan eşlerin yemek problemlerini çözmek adına yeni bir soluk aradıklarının farkında olduklarını söyleyen Gökhan Korucuoğlu donuk cantık ve pide gibi ürünler piyasaya sürmek üzere araştırma geliştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Korucuoğlu, '' Geleneksel lezzetimizi kalite standardımızda sunmak adına farklı bir adım atarak donuk ürün projesi için çalışıyoruz. Yerinde durmayı dahi gerilemek olarak gördüğümüz için yeni fikir ve çalışmalarla farklı alanlarda da markamızdan söz ettirmek istiyoruz. Ayakları yere basan fikirlerle, acele etmeden emin adımlarla kendimizi geliştirmek ve yenilemek için çabalıyoruz.' dedi.


PAZAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Gelişen ve yeniliğe açık olan bakış açıları ile misafirlerine keyifli dakikalar da yaşatma amacında olan Kardeşler Pide & Cantık Salonu pazar günleri 15:00'ten sonra Beşevler'deki yeni şubelerinde palyaço etkinliğine de yer veriyor. Taleplere karşı kayıtsız kalamadıklarını ifade eden Korucuoğlu, '' Burada akşam servisinden önce çocukları mutlu etmeye, aileleri rahat bir nefes aldırmaya çalışmak üzerine geliştirdiğimiz bu faaliyet çok olumlu tepki aldı.Biz de bu olumlu dönüt üzerine faaliyete devam ederek küçük konuklarımızı da göz ardı etmediğimizi fark ettirmeye çalışıyoruz.'' dedi.

İLETİŞİM

MERKEZ

Tuzpazarı Mahallesi,

2. Tuzpazarı Sk. No:15,

Osmangazi/Bursa

Telefon: (0224) 222 95 70

ŞUBE

Konak mahallesi

Beşevler caddesi. Barla Apartmanı 5/A Nilüfer,

TEL:0 224 451 26 26

HABER VE FOTOGRAF :SERCAN SELÇUK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.