Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARA İLE DENİZ AYNI BEYAZDA BULUŞTU

Feride ve Selim Özçelik çiftinin kızları Arzu Özçelik, Sevim ve Yusuf Akbaş'ın oğulları Atilla Akbaş ile geçtiğimiz günlerde İstanbul - Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde dünya evine girdiler.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARA İLE DENİZ AYNI BEYAZDA BULUŞTU

Gemlik Deniz Ticareti Qius  Maritime Genel Müdürü ve Orsa Denizcilik Group Genel Müdür Yardımcısı Uzakyol kaptanı Atilla Akbaş ile Tepar Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İnsan kaynakları Sorumlusu Arzu Özçelik  düzenlenen sade bir tören ile hayatlarını birleştirdiler .

Yaklaşık 4 ay önce birlikteliklerini sosyal medyadan sevenlerine  ilan eden çift aldıkları destekle birlikteliklerini Nikah Masasına taşımanın onurunu yaşıyorlar.

18 yıl önce İstanbul'dan Bursa'ya üniversite eğitimi için gelen Arzu Hanım yıllar sonra aynı şehre bu defa evlilik sebebiyle geri dönecek olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi .

İki tarafın da yakınlarının iştirak ettiği ve kahkaha tufanının eksik olmadığı bu mutlu törene cemiyet hayatının seçkin isimlerinin de katıldığı gözlendi.

Nikah sonrası balayı için İstanbul'dan hareket eden çiftimize bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber ve Fotoğraf: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.