Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KALİTENİN ADRESİ BEYBU KAPI SİSTEMLERİ

Beybu Kapı Sistemleri'nin genç Yöneticisi Sayın Semih Kaya ile şirket çalışmaları ve hizmetleri üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KALİTENİN ADRESİ BEYBU KAPI SİSTEMLERİ

Sektörde almış oldukları büyük projelerle adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Beybu Kapı Sistemleri n kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede inşaat sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Öncelikle Semih Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Beybu Kapı Sistemleri'nin kuruluşu ve hizmetleri üzerine okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

1996 Bursa doğumluyum. Bursa Nilüfer Nur Hayati Kurtcan Ticaret Lisesi mezunuyum ve halen Açıköğretim Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencisiyim.

Şirketimiz 2006 yılında kurulmuş olup, ADO KAPI öncü bayiliğiyle BURSA ve diğer çevre illerde, pladek ve diğer inşaat malzemeleri hizmeti vermekteydi. 2015 yılı itibarıyla ADO KAPI Güney Marmara Bölge Bayiliği ünvanını elde ederek siz değerli müşterilerimizin inşaat projelerinde ki kapı ve montaj görevinde, ya da evlerinizde ki eskiyen kapılarınızın değişim ve montaj sürecinde uzman ekibimizle sizlerin yanındayız.

Orta ölçekli bir firma olmamıza rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede inşaat sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, güzel hizmet zamanında teslim olmuştur. Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalite, prensibiyle çalışan BEYBU KAPI SİSTEMLERİ, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Bu güzel açıklayıcı bilgiler için teşekkür eder ve ADO Kapı’nın Güney Marmara Bölge Bayii ‘si olarak kapılarınızın özelliklerinden bahseder misiniz?

ADO KAPI Ürünleri 6 ayrı alanda güven vermektedir,

Sıralayacak olursak;

SUYA DAYANIKLILIK

DARBEYE DAYANIKLILIK

ANTİ BAKTERİAL ÖZELLİĞİ

NEME DAYANIKLILIK

BOYA VE BAKIM GEREKTİRMEZLİK

B1 YANMAZLIK SEVİYESİ

Alanlarında rüştünü ispatlamıştır.

Hepsi birbirinden güzel, çeşitli model zenginliğimizle sizlerin hizmetinizdeyiz.

Beybu Kapı Sistemlerinin ayrıcalıklı fiyatlarından yararlanmak için bizleri 0 224 443 25 80 ve 0 532 012 30 42 nolu telefonlardan arayabilirsiniz.

Mutfak Dolabı Üretiminde de şirket olarak ürün geliştirme çabalarımızın artarak devam ettiğini ilave etmek isterim.

Şirket hedefleri hakkında neler söylersiniz?

Şuan büyümekte olan bir şirket olarak, en son geçtiğimiz günlerde BUTTİM -TÜYAP’ta gerçekleştirilmiş olan İnşaat Fuarında Beybu Kapı Sistemleri olarak standımızı açtık ve yoğun bir talep gördük.

Bundan sonraki süreçte de ülke genelindeki fuarlara da katılacağımızı buradan belirtmek isterim.

Ayrıca İhlas Armutlu Tatil Köyünün yenilenme projesi kapsamında aşağı-yukarı 8.000 Adet kapılık işi aldık ve bu projemizde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu projede de görmüş olduğumuz üzere büyük hacimli projelerde dahi şirket olarak yeterli iş gücüne sahip olduğumuzu belirtmek isterim.

Sektörel sıkıntılar ya da sorunlarla karşılaşa biliyor musunuz?

Sektörde nakit dönüşümünde biraz sıkıntılar yaşanıyor olsa da, şirket olarak kurumsal ve güçlü yapımız sayesinde bu sıkıntıları kolayca atlatmaktayız.

Sektörel sayılabilecek diğer bir sıkıntımız ise, yetişmiş, kalifiye eleman bulamamamızdır. Bu konular üzerinde de gerekli birimlerin çözüm üretmelerini beklemekteyiz.

Beybu Kapı Sistemleri'ne Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ÜÇEVLER MAHALLESİ

KÜÇÜK SANAYİİ SİTESİ

75.BLOK NO:37

TEL:0 224 443 25 80

GSM:0532 012 30 42

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.