Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KALİTE VE SANATIN YÜKSELEN DEĞERİ; YİĞİT MOBİLYA ,MUTFAK DEKORASYON

Bursa'da kalitesiyle ön plana çıkarak güzel üretimler gerçekleştiren "Yiğit Mobilya ,Mutfak Dekorasyon'"un sahipleri kardeşler Gürkan Boz ve Nurhak Boz ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KALİTE VE SANATIN YÜKSELEN DEĞERİ; YİĞİT MOBİLYA ,MUTFAK DEKORASYON

Nurhak Bey sizi tanıyabilir miyiz ? Sonrasında ise Yiğit Mobilya Mutfak Dekorasyon'un  kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle paylaşırsanız sevinirim.?

1990 yılında Kars'ın Selim ilçesinde doğdum. İlk ve ortaokul sonrası Selim Lisesi'nden mezun oldum. Sonrasında Baba mesleği olan Mobilya sektöründe çalışmalar yürüttüm. 5 yıl kadar ilk başlarda çırak sonrasında Kalfa ve Usta oldum. 2012'de Bursa'ya ailecek yerleştik ve burada "Yiğit Mobilya Mutfak Dekorasyon" adı altında ağabeyim Gürkan Boz ile birlikte 2016 yılında bu İşletmeyi açtık ve halen halkımıza her zaman ,daima en kaliteli hizmeti sunma çabasındayız. 3 yıldır evliyim, Büşra adında bir kız çocuğu babasıyım.

Gökhan Bey sizi de tanıyabilir miyiz acaba?

1984 yılında kardeşim gibi bende Kars'ın Selim ilçesinde doğdum.İlk ve ortaokul sonrası Sarıkamış İmam Hatip  Lisesi'nden   mezun oldum. Eğitim hayatı sonrasında ben de baba mesleğine girdim ve  devam etmeye başladım .Kardeşimin  dediği gibi 2012'de Bursa'ya yerleştik ve 2016 senesinde de Yiğit Mobilya ve Mutfak Dekorasyon'u kurduk. 5 yıllık evliyim .Yiğit adında bir erkek çocuğu babasıyım.

Peki Nurhak Bey, Yiğit Mobilya  Mutfak Dekorasyon olarak neler üretmektesiniz?

İç ve dış kapı imalatı,

Mutfak dolapları,

Banyo dolapları,

Çelik kapı imalatı,

Pimapen PVC sistemleri,

Kişiye özel tasarımlar  ve uygulamalar.

Kartonpiyer ve alçıpan hizmetleri,

Kısacası komple anahtar teslim ev tadilatı işleri yapmaktayız.

Peki gelecek hedeflerimizden bize bahseder misiniz?

Yiğit Mobilya  Mutfak Dekorasyon olarak şehirlerarası ve yurt dışına satışlar hedeflediğimizi,  buradan söylemek istiyorum ve bu hedefimize ulaşmak için gece gündüz çalıştığımızı belirtmek istiyorum.

Gürkan Bey şimdi de birkaç soru size sormak isterim.Sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?

Toptan malzeme  fiyatlarına  sıklıkla  zam gelmesi ve bunu anında müşterilerimize yansıtamamanın  ekonomik olarak bizleri sıkıntıya soktuğunu söylemek istiyorum. Bunun yanı sıra kayıt dışı üretim yapan ve hiçbir vergi vesaire gibi zorunlulukları olmayan imalatçıların piyasa fiyatlarının altına imalat gerçekleştirmeleri de büyük haksız rekabete yol açmaktadır .Bu iki konu özelinde sıkıntılar yaşadığımızı söylemek istiyorum.

Peki Gürkan Bey bu mesleğe  girmemiş olsaydınız hangi mesleğe  girmek isterdiniz?

Bu mesleğe girmeseydim  elektrikçi veya oto tamircisi olmak isterdim, ama başta da  demiş olduğum gibi, Baba mesleği olması bizi bu mesleğe girmemiz hususunda ağır bastı diyebilirim.

Peki  halkımızdan yoğunlukla  teveccüh görmenizi neye bağlıyorsunuz?

Yapmış olduğumuz kaliteli üretimler neticesinde tavsiye ve güzel referansların bizim işlerimizi çoğalttığı  kanaatindeyim. Ve tabii ki böylelikle piyasadan olumlu tepkiler gelmesi de işlerimizin daha da artmasını sağlamaktadır.

Mutfak mobilyaları için hangi malzemeleri kullanmaktasınız?

Mutfaklarda malzeme olarak lake veya akrilik kullanmaktayız, bu tür malzemeler mutfak dolaplarında çok daha güzel randıman vermektedir. Diyerek sözlerini tamamladı.

İki kardeş el ele vererek , güzel çalışmalara imza atan  Gürkan Boz ve Nurhak Boz kardeşlere  bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca başta mutfak olmak üzere çeşitli  üretimler  gerçekleştirmekte  olan bu güzel aile işletmesini bütün Bursa'da yaşayan hemşerilerime  ve kardeşlerime tavsiye etmek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Yunuseli Mahallesi,

Taşköprü Caddesi     No :12/A

GSM: 0531 780 21 80

0553 454 03 27

Osmangazi/ Bursa

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.