Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KALİTE, UYGUN FİYAT VE ÇEŞİTLİLİKTE ÖNCÜ KURULUŞ

Cevizli Ayakkabı & Çanta’nın en önemli amacı müşterilerine iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. KALİTE, UYGUN FİYAT VE ÇEŞİTLİLİKTE ÖNCÜ KURULUŞ

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KALİTE, UYGUN FİYAT VE ÇEŞİTLİLİKTE ÖNCÜ KURULUŞ

Bursa'mızın Gözde mahallelerinden olan Millet Mahallesi'nde kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen büyük rağbet gören "Cevizli Ayakkabı & Çanta ‘nın kurucuları ve işletmecileri baba oğul Sayın İlhan Zeytun ve Sayın Hakan Zeytun ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Hakan Bey sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Cevizli Ayakkabı & Çanta 'nın kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

1978 yılında Erzurum'un Aşkale ilçesinde doğdum. Liseyi İzmir Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi’nde okudum. Sonrasında Ege Meslek Yüksek Okulu ECT bölümünden 2001 yılında mezun oldum. Mezuniyet sonrasında yine Babamla birlikte bir süre Market işletmeciliği yaptık sonrasında yine İzmir'de bir buçuk yıl kadar Pizza restoranı işlettik. Sonrasında Vestel'de işe başlamaya başladım 10 yıl kadar araştırma ve geliştirme kısmında çalıştım. Daha sonra Bursa serüvenimiz başladı ilk başta babam Bursa'ya geldi  ardından aşağı yukarı bir yıl sonra ben de  Bursa'ya geldim ve Kestel'e yerleştik ilk zamanlarda İnşaat işleriyle uğraştık sonrasında  Ne iş yapalım  nasıl bir yatırım yapalım diye düşünürken kayınpederimin de eski ayakkabıcı olması münasebetiyle Ayakkabıcılık sektörüne giriş yapmaya karar verdik  ve girdik. 2017 yılının Şubat ayında Derya Caddesi Özyurt Sokakta Cevizli Ayakkabı&Çanta adıyla İş yerimizi açtık İlk günkü Şevk ve Arzu ile çalışmalarımıza ara vermeksizin devam etmekteyiz.

İşyerinizde hangi kesimlere hitap ediyorsunuz?

Bay, Bayan ve Çocuk ayakkabılarımız ile spor ve klasik tarzda her yaşa hitap etmekteyiz. Ayrıca ayakkabılarımızın haricinde

Dsn marka çantalarımız da bulunmaktadır. Kalitede Öncü bir marka olan Dsn haricinde de orta ve yüksek gelir gruplarına hitap eden çantalarımızın da olduğunu belirtmek isterim.

Peki, Hakan Bey gelecek hedefleriniz ile ilgili okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?

İlk önce ve her zaman müşteri memnuniyeti ve güven olmazsa olmazımızdır, işyerimizde sürekliliğimizi devam ettirdikten sonra markalaşma hedefimizin de olduğunu sırası gelmişken belirtmek isterim.

Hakan Bey bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları yüksek çıkmakta Genç ve başarılı bir iş adamı olarak sizden bu husus hakkında gençlere tavsiyelerde bulunmanızı istesem bizlere neler söylersiniz?

Bıkkınlık göstermemeleri ve umutsuzluğa kapılmamalarını öğütlerim. Çünkü Hayatta mutlaka ellerine bir fırsat geçeceğini inanıyorum. Ayrıca yeteneklerine uygun işlere yönelmelerini de Şiddetle tavsiye ediyorum.

Kurum olarak farklılıklarınızla ilgili bizlere neler söylersiniz?

Her işletme gibi en önemli amacımız müşterilerimize iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır.

Hakan Bey röportajımızın sonuna doğru yaklaşırken, Ramazan Bayramı ile ilgili ne tür mesajlar vermek istersiniz?

İlk önce herkesin Ramazan’ının mübarek olmasını dilerim. Bayramın ülkemize huzur, sağlık, mutluluk getirmesini de canı gönülden dilemekteyim. Ve son olarak canımızı çok yakan terörden de halkımızın ve devletimizin bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bol çeşitliliği ve uygun fiyatıyla Bursa'nın aranılan markalarından olma yolunda büyük mesafe kat etmiş olan Cevizli Ayakkabı & Çanta'nın kurucuları ve işletmecileri Sayın İlhan Zeytun'a  ve değerli oğlu Sayın Hakan Zeytun'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Millet Mahallesi

Derya Caddesi

Özyurt Sokak

No:2/A

Tel:  0 224  999  32  88

Gsm: 0 551  212  73  65

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.