Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalıcı makyajda ezber bozan salon ‘Gülay Yılmaz Güzellik Merkezi’

Gülay Yılmaz Güzellik Merkezi’nin sahibi Gülay Yılmaz kalıcı makyaja dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2017 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2017 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalıcı makyajda ezber bozan salon  ‘Gülay Yılmaz Güzellik Merkezi’

Nilüfer bölgesinin gözde güzellik merkezi haline gelmiş ve özellikle kalıcı makyaj konusunda uzmanlığını konuşturan Gülay Hanım her geçen gün adından söz ettirmeye devam ederken kalıcı makyajın ve kuaför hizmetinin  önemini bize anlattı.

Bayanlar neden sık sık kuaföre gidiyor?

Kuaför Gülay Hanım: Her kadın güzel görünmek için kuaföre gider.  Her gün gelen müşterilerimiz de çok. Her kadının ayda en az bir kere kuaföre gitmeleri gerektiğine inanıyorum. Kadınlar kuaföre gitmekten büyük keyif alıyor. Çünkü, bir bayan,  kuaförden çıktığı zaman kendisini daha dinç ve formunda ve mutlu  hissediyor.

Kalıcı Makyaj Nedir?

Dudak kontürü dudaklarınızın daha belirgin ve dolgun gözükmesi için kullanılan bir uygulamadır. Dudak kontürü genellikle asimetri bozukluğu olan dudaklara, ince dudakları belirginleştirmek isteyenlere, ilerleyen yaşlarda oluşan dudaklarda oluşan renk kaybını gidermek isteyenlere, ruj kullanırken zorluk çekenlere ve sürekli olarak dudakların doğal ve canlı tonda gözükmesini isteyenlere uygulanır. Uygulama esnasında bir renk belirlenir. Sonrasında dudak çizgisi belirginleştirilir. Bu uygulama da diğer kalıcı makyaj uygulamaları gibi 2 yıl kalıcı olup belirginliğini yitirdiğinde arzu edildiği zaman tekrar uygulanabilir.

Kalıcı Makyaj Yaptıranların Dikkat Etmesi Gerekenler

Kalıcı makyajın asıl amacı; bakımlı görünmektir. Ancak kalıcı makyaj yaptıran bir kişi makyajlı gibi görünmemelidir. Hatlarınızın ortaya çıkması ve doğal olması kalıcı makyajın en önemli noktasıdır. Kalıcı makyaj uygulamasından sonra insanlar sizi yüzünüzde çıkarılabilir makyajınız yokken gördüğünde; ne kadar doğal bir güzelliğe ve ne kadar hoş yüz hatlarına sahip olduğunuzu düşünmelidir. Tüm bunları hesaba katıp kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra dikkat etmeniz gereken bir takım şeyler vardır;

Uygulama yapıldıktan sonra 24 saat boyunca su ile temas edilmemeli, 1 hafta denize girilmemelidir. 1 hafta işlem yapılmış bölgeye kozmetik ürün uygulanmamalı, güneşe çıkılmamalı, Solaryumdan ve cilt bakımından uzak durulmalıdır. Kalıcı makyajdan sonra eğer uygulama olan bölgelerde kabuk oluşumu olursa kesinlikle koparılmamalıdır.

VİZYONUMUZ;

Profesyonel ekibimizle en iyi hizmeti, en yeni teknoloji,  kaliteli ürünler kullanarak en iyisini sunmayı ilke edinmekle birlikte müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

MİSYONUMUZ;

Misafirlerimize huzurlu bir ortamda, güler yüzle, tüm hijyen şartlarına uyarak, en kaliteli malzemelerle, en iyi hizmeti verebilmektedir. Geniş hizmet yelpazemizle hak ettiğiniz özeni ve ilgiyi sizlere sunmak üzere haftanın her günü hizmetinizdeyiz. Randevulu olarak çalışmayı özellikle tercih ediyoruz ki, siz değerli misafirlerimizin zamanlarını bekleyerek harcatmayalım

Adres:

Yüzüncüyıl Mah Hakan Sepetçi Caddesi Ürünlü Deniz Plaza NO 2B/B Nilüfer Bursa

(izmir yolu opet arkası)

Tel: 0224 413 00 50

Haber Fotoğraf Erdem Berk

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.