Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi bir görüş için en iyi seçenek ‘Nilüfer Optik’

1993 yılından beri Bursa'da hizmet vermekte olan Nilüfer Optik ‘in İşletmecisi ve Müdürü Sayın Mehmet Ali Kalemli ile çalışmaları ve hizmetleri üzerine keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi bir görüş için en iyi seçenek ‘Nilüfer Optik’

Genel olarak İtalyan, Alman, Fransız ve Japon imalatçı firmalarla çalışan Nilüfer Optik, odaklanma Hatasını sıfıra indirmek, kişisel bütün ölçüler ve kişiye özel cam üretimiyle Progressive camlarda kusursuz montaj imkânı sunuyor.

Mehmet Ali Bey, Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise NİLÜFER OPTİK ‘in bu günlere geliş sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

1991 doğumluyum. Bursa Fatih Lisesi'ni bitirdim, eğitim sürecinde 15 yaşından itibaren babama yardım maksadıyla tatillerde ve boş zamanlarımda gözlükçü İşyerimize gidip gelmelerle sektörle tanışmış oldum.

Gelecekte de bu meslekte umut ışığı gördüğümden yüksek tahsilimi de İstanbul Üniversitesi Optisyenlik Bölümünü bitirerek tamamlamış oldum. Nilüfer Optik ‘in günümüze geliş sürecine gelince,1993 yılında İlk şubemiz Babam Şehmus Kalemli tarafından Konak Mahallesi Beşevler Caddesi üzerinde açıldı. Sonrasında 2012 yılında 2. Şubemiz İhsaniye Mahallesi, Tuna Caddesinde,3. Şubemiz 2016 yılında Yıldırım Millet Mahallesi şubemiz ve son olarak 2016 yılında FSM Şubemizi hizmete açtık. Her zaman tüm değerlerinizi ve sağlığınızı düşünerek bugünlere kadar adımlarımızı attık. En iyi ürünlerle ve en son teknoloji Laboratuvarlarımızla Türkiye’nin en değerli optik mağazalarından biri olarak Bursa'da 4 cadde mağazamızda Güneş ve numaralı optik gözlükler ile Renkli ve Numaralı Lenslerin satışlarını yapmaktayız.

Bursa'daki 4 Şubemiz, toplam kapalı alan büyüklüğü bakımından şehrin en büyük firmasıdır.  Müşterilerimiz geniş ve ferah alanlarda istedikleri ve beğenebildikleri ürünü kolaylıkla bulabilmektedirler.

Size diğer optikçilerden farkınız nedir diye sorsam neler söylersiniz?

Genel olarak İtalyan, Alman, Fransız ve Japon imalatçı firmalarla çalıştığımızı ve en kaliteli ürünleri bulundurduğumuzu söyleyebilirim.

Güneş ve Optik Gözlük çerçevelerinde Rayban, Bvlgarı, Prada, Dolce & Gabbana, Persol, Armani, Silhouette başta olmak üzere daha birçok dünyaca ünlü marka ile çalıştığımız gibi, Zeiss, Rodenstock, Nikon, Essilor Çalıştığımız başlıca optik cam markalarıdır.

Şirket olarak gelecek hedeflerinizle ilgili neler söylersiniz?

Bursa'daki hedefimiz, 2025 yılına kadar 10 Şubeye çıkarmaktır. Bu hedefe ulaşarak, Bursa'da daha fazla vatandaşımıza hizmet vermek istiyoruz.

Diğer bir hedefimiz ise, Bursa’daki her aileye en az bir gözlükle ulaşıp Nilüfer Optik Ailesine katmaktır.

Genç ve başarılı bir girişimci olarak,  gençlere öğütlerinizi sorabilir miyim?

Yapacaklarını düşündükleri, hayallerindeki mesleğe yönelmeleri ve o doğrultuda hedef belirlemeleri çok önemlidir diye düşünüyorum.

Mehmet Ali Bey, Röportajımızın sonuna doğru neler ilave etmek istersiniz.?

SIFIR ODAKLANMA HATASI, BİLGİSAYARLI ÖLÇÜM, % 100 MEMNUNİYET

Nilüfer Optik olarak siz değerli müşterilerimiz için;

Odaklanma Hatasını sıfıra indirmek, kişisel bütün ölçüler ve kişiye özel cam üretimiyle Progressive camlarda kusursuz montaj imkânı sunuyor. Böylelikle sizlerin hatalı gözlük seçmenizin önüne geçiyoruz.

Ayrıca;  Şaşılık Tedavilerinde hizmet anlamında Bursa'da şuan hizmet veren en iddialı optik firması olduğumuzu kesinlikle söyleyebilirim.

Genç yaşına rağmen sektörde uzun yıllar hizmet vermiş olan ve mesleğine hem alaylı olmanın, hem de mektepli olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak çıtayı oldukça yukarılara çekmiş olan Nilüfer OPTİK ‘in İşletmecisi ve Müdürü Sayın Mehmet Ali KALEMLİ ‘ye bundan sonraki çalışmalarında ve gelecek projelerinde Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak  sonsuz başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ:

NİLÜFER OPTİK BEŞEVLER

KONAK MAHALLESİ

BEŞEVLER CADDESİ GONCA SİTESİ

NO:44/B  (Beşevler Pazar Alanı Karşısı)

TEL:0 224 452 76 94

GSM: 0531 255 08 55

www.niluferoptik.com.tr

NİLÜFER / BURSA

NİLÜFER TUNAM OPTİK

İHSANİYE MAHALLESİ

TUNA CADDESİ  NO:125 D/C

(Doğuş Park Evleri Karşısı)

TEL: 0224 999 68 09

GSM: 0535 842 55 60

NİLÜFER OPTİK YILDIRIM

MİLLET MAHALLESİ

DERYA CADDESİ  NURİPEK 3 SİTESİ

NO:5

TEL: 0 224 245 82 82

GSM: 0531 255 08 55

YILDIRIM/BURSA

NİLÜFER OPTİK FSM

İHSANİYE MAHALLESİ

F.S.M. BULVARI  NO:52/B

(Akuğur Market Karşısı)

Tel: 0224 245 82 82

Gsm: 0531 255 08 55

NİLÜFER/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.