Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İSABEY MAHALLESİ’NDE “YASİN POLAT” İLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK...

Bursa’mızın sevilen simalarından iş insanı Sayın Yasin Polat , İsabey Mahallesi'nde açmış olduğu işletme ile mahalle halkının istihdamına destek verirken şimdi de taşın altına elini koyarak İsabey Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSABEY MAHALLESİ’NDE “YASİN POLAT” İLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK...
Sayın muhtar adayımYasin Bey öncelikle isterseniz sizi tanıyarak röportajımıza başlayalım?

     ---Öncelikle bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne teşekkür etmek istiyorum. 1965 yılında Adıyaman'ın Gerger ilçesinde doğdum. 1989 yılında ilk başta  yalnız  Bursa'ya geldim, 1991 yılında da ailemi  yanıma aldım. 1993 yılında “Polat Tekstil” adıyla  üretim tesisi kurdum ve halen devam etmekteyim, son 4 seneden beri de İsabey’de üretimimizi  devam ettirmekteyiz. Bu manada hem Bursa’mıza hem de mahallemize  istihdam  yönünden  katkı sağlamaktayız. “Taçmahal” markası adı altında, kendi ürettiğimiz eşarpları ve şalları piyasaya sunuyoruz.

Peki sayın muhtar adayımMuhtaradaylığınıznasıl oldu?Nasıl gerçekleşti?

   ---Mahallemize hizmet gelmediğinden ,muhtarların mahallemizin hak ettiği hizmetleri  getiremediklerinden  bende adaylığımı koydum. Ben aslında çokta istekli değildim,  Mahalle sakinlerimiz  bu aşamada illaki bana sen ol sen daha güzel hizmetler getirirsin  diyerek ısrarlı telkinlerde bulundular .  Ben de tabi değerli Mahalle sakinlerimizin bu isteklerini karşılıksız bırakmadım ve adaylığımı koydum.

Peki sayın muhtar adayım,mahallenizde ne gibi eksiklikler var?İnşallah 1Nisan’dansonra hangi projeleri hayata geçirmek için uğraş vereceksinizmahallenizde?

 MAHALLEDE BİR ŞEY YOK...

    ---Dediğim gibi mahalle hizmet açısından çok aç. İsabey  adına ne bir ilk Okulumuz, ne bir sağlık ocağımız, ne PTT’miz, ne de şu anda doğru düzgün bir çocuk Parkımız ,  ne alt yapımız var hiçbir şey yok. Sadece minik küçücük bir çocuk parkı var ,onun haricinde hiçbir şey yok. Bunun yanı sıra taziye evimizde yok. Hiçbir şey yok mutlaka bunların hayata geçirilmesi lazım bunların hayata geçirilmesi ile ilgili belediyelerle olsun, valilikle olsun, kaymakamlığımızla olsun, mutlaka irtibata geçmek lazım devlet birimleri ile iletişime geçerek mutlaka bu tür binaların bu tür yapıların mahallemize kazandırılması lazım. Çocuk parkı olmadığından küçücük çocuklar yollarda oyun oynamak zorunda kalıyorlar, trafikte kazalarla karşılaşıyorlar, ölüme varan durumlarla bile karşılaştığımız olabiliyor. Bu da tabii bizim  içimizi  burkuyor. İnşallah bu projeleri hayata geçirip mahallemize kazandıracağız mahallemizi  güzel yaşanabilir bir mahalle yapmak için zaten aday oldum  , nasip olursa kazanmam durumunda bunlarla ilgili mücadele edeceğiz  , halkımızla beraber, hep birlikte  çalışacağız. Ayrıca ayda bir halkımızla istişare toplantıları gerçekleştirip karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunacağız.


MAHALLENİN ACİL İHTİYAÇLARINI GİDERECEĞİZ..

Muhtarım Peki,Mahalle sakinlerinin size ve bu güzel projelerinizebakışları nasıl?

   --- Mahalle sakinlerimiz insanlarımız bana karşı çok sıcak davranıyorlar ,zaten bizim buradaki insanların hepsi sıcaktır her zaman destekleyeceklerini söylüyorlar, destek olacaklarını söylüyorlar .  İnşallah dediğim gibi desteklerini sunmaları durumunda Muhtar olurum  ve böylelikle mahallemize güzel hizmetlerin gelmesine katkımız olmuş olur.

    ---2574 seçmenimiz , 5000’e yakında nüfusumuz  bulunmakta. Benimle birlikte 4 aday var yarışan .

    ---Muhtar adayı olduğumuzdan beri mahallemizde  birçok ziyaret gerçekleştiriyoruz, bu ziyaretler esnasında bazı yatalak vatandaşlarımızın yatağa bağlanmış olmalarına rağmen maalesef   muhtardan destek alamadıklarının  şahidi  oldum. Ben kendi olanaklarımla yine destek olmaya onları hastaneye götürmeye,  getirmeye çalıştım. Tabi bu benim karşılaştığım bir vakaydı . bunlar çok daha fazla olabilir  .Muhtar mutlaka halkı ile hasbihal etmesi lazım onları her zaman göz önünde bulundurarak kontrol etmesi lazım azaları ile birlikte ziyaretler gerçekleştirmesi ve onları her zaman hoş tutması lazım . Ama tabi bunlar  olmuyor olmadığını  görmek beni ziyadesiyle üzdü.  İnşallah Muhtar olmam durumunda bu vatandaşlarımızın da derdini anlatacakları bir ortam  oluşturacağım. Hatta  bu vatandaşlarımızın  anayasal hakları  ile  ilgili onlara destek sağlayarak aylık ,sosyal yardım vesaire yardımla  ulaşmalarını  sağlayacağım buradan bunun da sözünü vermek istiyorum.

Sayın muhtar adayım,yavaş yavaş röportajımızınsonuna yaklaşmış bulunmaktayız,sonolarak baştaİsabey Mahallesi sakinleri olmak üzere Bursa'da ve ülkemizde yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek isterseniz?Neler söylemek istersiniz?


SOSYAL ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ...

  ---Öncelikle mahalle  halkımızın beni iyi tanımasını ve sonrasında da güvenmesini ve oyunu vermesini istiyorum ,  çünkü uzun yıllardır mahallemiz hak ettiği hizmeti alamıyor. Birçok eksikliği var yukarıda bahsetmiş olduğum gibi inşallah o projelerin hayata geçmesi ile ilgili ben ve arkadaşlarım yoğun bir şekilde çalışmalar yürüteceğiz, bu manada tabii biz  mahalle sakinlerinin desteklerini bekliyoruz .Onlar da her şeyin farkındalar altyapı olsun, üstyapı olsun, okulu olsun, Sağlık Ocağı olsun, PTT binası olsun, mahallemizde  hiçbir şey yok, bunun yanı sıra sosyal yardımlarda da biz  mahallemizde adaleti sağlayacağız, sosyal bir denge kuracağız kesinlikle ihtiyaç sahiplerini özel olarak mahallemizde arayarak tarayarak bulacağız ve onların sosyal yardımları almalarının önünü açacağız. Yakıt olsun, gıda olsun ,giyim olsun  bütün bu yardımlarda  mutlaka ama mutlaka adaleti  sağlayacağız. hakça dağıtım yapacağız.31 Mart'ta inşallah Muhtar olmamız durumunda 1 Nisan’dan itibaren mahallemizde birçok şey değişecek  , tabi yavaş yavaş değişecek. Son olarak başta İsabey Mahallesi sakinleri olmak üzere bütün vatandaşlarıma  sağlık ,sıhhat ,afiyet ve mutluluklar diliyorum . 31 Mart seçimlerinin  vatanımıza,  milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Diyerek sözlerini tamamladı.


 

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM   

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.