Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMPARATOR DURMAK BİLMİYOR

Tanınmış simaların vazgeçilmez ismi San Coiffure’un sahibi Selami Ersoy, Bursa Haber Gazetesi’ne konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 01:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 01:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMPARATOR DURMAK BİLMİYOR

İş ve sosyal hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ersoy, şunları söyledi: “Yaklaşık yirmi bir yıldır bu işi yapıyorum. Mesleğime Etiler'de çok lüks bir salonda, zamanın en marka kuaföründe başladım. Bu benim için mecnunluk... Bu işi çok seviyorum. Çok sevdiğim içinde çok başarılı bir adamım. Vizyon ve misyonumuz daima ilerisi olduğu için sürekli büyüme kaydettik. On beş mağazamız var ve çığ gibi büyüyen bir marka haline geldik. Dünyanın en ünlü direktörü Vidal Sassoon'dan eğitim aldım. Türkiye'de Vidal Sassoon belgesi olan üç kişiden birisiyim.”

BURSA'YI VE İNSANLARINI ÇOK SEVDİM

“Artık İstanbul'a gitmek istemediğini belirten Ersoy, “Bursa'yı çok sevdim.Yeşili yeşil ,denizi deniz... Ruhsal tatmin yaşıyorum. Bursalı bayanlar kaliteye ve bakıma gerekli önemi veriyorlar. Hepsi birbirinden şahane. Açıldığımız günden beri full randevu çalışıyoruz. Bursa gündemine hızlı bir şekilde düştük ve hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Allah nasip ederse pandemi sürecinden sonra Fsm'ye de bir şube açacağız. Bulunduğumuz bu şube merkezimiz haline gelecek. Burası 600 m2 ve içerisinde tesettürlü bayanlar içinde ayrılmış bir bölüm bulunmakta. Bütün ekibimi İstanbul'da yetiştirip getirdim. Başarı ekip işidir. Benim ekibim de mermi gibi.” dedi.

EKRANLARIN TANINAN YÜZÜYÜM

Ekranlara da sık sık çıkan Selami Ersoy, konuya ilişkin şunları söyledi: “Görsel basında kendimi ilk meslek yıllarımda bir yarışmaya katılarak buldum. Daha sonra İvana Sert ile beraber Bu Benim Hikayem adlı değişim programında sunuculuk yaptım. Yönetmenimiz benim işimi ve duruşumu çok beğendiği için Kuaförüm Sensin yarışmasına çağrıldım. İmparator'u bu sayede daha çok kitle tanıdı ve sevdi.”

İMPARATORLUK SINIRLARINI AŞTI

Yurt dışı hedeflerinin de olduğunu söyleyen Ersoy’un, Kuveyt, Katar, Dubai, Suudi Arabistan hedefleri arasında.

İŞİ KADAR GÖNLÜDE KALİTELİ

Ersoy, “Bursa bana ruhsal tatmin sundu” ifadesini kullanarak, “Bu tarz hizmetlere çok kıymet veriyorum. Ben gariban bir ailenin çocuğuyum. Hayata eksi elliden başladım. Azim ve başarı ile çocukluktan hayalini kurduğum her şeye sahip oldum. En iyi ev en kaliteli iş en iyi araba... Bunlar beni tatmin etmiyor. Günün birinde bir iyilik bir hayır yaptığım da bitmeyen bir haz yaşadığımı farkettim ve daima bu alanda hizmet verdim. Örnek verecek olursak; gerekli izinler alındıktan sonra huzurevi ile kimsesiz çocukları birleştirmek gibi... Bunun dışında yapmış olduğumuz mama kampanyamız var hala devam ediyor. İnsanları düşündüğümüz gibi hayvan sever de bir firmayız. Mama getirene yüzde otuz indirim gibi sürdürmekte olduğumuz kampanyalarımız var. Okumak isteyip maddi zorluk çektiği için okuyamayan çocuklarımıza burs veriyoruz. Sürekli destek olduğumuz okullar var. Bu tarz şeylerin dillendirilmesinden yana değilim fakat örnek olmak ve farkındalık yaratmak için bunu  paylaşmak istedim. Bu konuda gerekli resmi birimlerden ufak bir ricam olacak izin konusunda bizlere yardımcı olmaları” diye konuştu.

İMPARATORDAN BÜYÜK ATILIM

Ticaret konusunda da açıklamada bulunan Selami Ersoy, “Kayseriliyim, ticaret benim olayım. Bursa da ticaretin ve paranın döndüğü bir şehir. Bunu fırsat bilip hemen farklı ticaretlere başladım. Ekibim mermi gibi ben olmadan da salonu idare edebiliyorlar. Tüm dünya markalarının bulunduğu internet platformu oluşturuyoruz. E ticarete başlıyoruz. Bu hafta içi satışlarımız başlayacak” dedi.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Sosyal sorumluluk kapsamında atacağımız adımlar da yolumuza ışık tutulması” ifadelerini kullandı.

 

Biz de Bursa Haber olarak, San Coiffure'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

                                                   

 

 

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.