Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İLHAN KARDEŞLER FAST-FOOD'DA İDDİALILAR

Bursa'da fast-food dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden olan İLHAN-1 ve İLHAN-2'nin kurucuları ve aynı zamanda işletmecileri olan Sayın Ramazan İlhan ve Sayın Mustafa İlhan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İLHAN KARDEŞLER FAST-FOOD'DA İDDİALILAR

İşimizi severek yapmamız ve müşterilerimizi her zaman güler yüzümüzle karşılamamız en öncelikli farklılığımız olduğu inancındayız diye ifade eden İlhan Kardeşler ‘Her zaman kendimizin yiyemediği ve aile bireylerine yedirmediğimiz hiçbir ürünümüzü müşterilerimize sunmayız’ dedi.

Öncelikle Ramazan Bey, sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise her iki şubenizin açılış sürecini okuyucularımızla paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1980 yılında Orhaneli'nin Sırıl Köyünde doğdum. İlkokul mezunuyum.1998 yılında Bursa'ya geldim. Uzun yıllar gıda ve hizmet sektöründe çalıştıktan sonra kardeşim Mustafa ile birlikte ilk önce 2009 yılında İlhan-1'i ve ardından da 2012 yılında İlhan-2'yi hizmete açtık. İlhan-2'yi ilk açtığımızda Bulvar daha açılmamıştı ve o zamanlar bayağı zorlu yıllar geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ardından Bulvar ‘ın her geçen gün açılmasıyla bizim işlerimizde yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Ben ve kardeşim hep el ele vererek, kendi imkânlarımızı ve öz kaynaklarımızı, tecrübemizle birleştirerek deyim yerindeyse tırnaklarımızla kazıya kazıya bugünlere geldiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Mustafa Bey, ağabeyinizin anlattıkları gerçekten de çok gurur verici sözler Hiçbir destek almadan Bursa'da söz sahibi bir işletme olmanız gerçekten de başlı başına bir başarı hikâyesi. Sizi de tanıyabilir miyiz acaba?

Tabiki,1984 yılında bende Ağabeyim gibi Orhaneli'nin Sırıl köyünde doğdum. İlkokul mezunuyum.2003 yılında Bursa'ya geldim. Çeşitli yerlerde çalıştıktan sonra ağabeyimin de biraz önce anlattığı gibi İlk önce İlhan-1'i sonrasında da İlhan-2'yi açarak müşterilerimize her zaman en iyisini ve kalitelisini sunma gayreti içerisindeyiz.

Peki, bizlere menünüz ve paket servislerinizin nerelere kadar ulaşabildikleri hakkında bilgi verir misiniz?

TAVUK DÖNER (PİDE ÜSTÜ, EKMEK ARASI, PORSİYON, DÜRÜM)

ET DÖNER (PİDE ÜSTÜ, EKMEK ARASI, PORSİYON, DÜRÜM)

KUMRU (KAŞARLI, NORMAL)

PİDELİ KÖFTE

PİDE ÜSTÜ İSKENDER DÖNER'İ sayabilirim. Paket servislerimiz, Fatih Mahallesi, Çiftehavuzlar Mahallesi, Beş yol, Çiriş hane Mahallesi ve Soğanlı Mahallesi'ni kapsamaktadır.(Limit dâhilinde Bursa'nın bütün semtlerine de servis imkânımızın olduğunu sırası gelmişken belirtmek isterim.)

Müşterilerinize sunduğunuz güzel lezzetlerin haricinde kurum olarak farklılıklarınızı sorsam neler söylersiniz?

İşimizi severek yapmamız ve müşterilerimizi her zaman güler yüzümüzle karşılamamız en öncelikli farklılığımız olduğu inancındayım. Her zaman kendimizin yiyemediği ve aile bireylerine yedirmediğimiz hiçbir ürünümüzü müşterilerimize sunmayız. Bu bizim olmazsa olmazımızdır.

Genç girişimciler olarak, gençlere ne tür tavsiyelerde bulunursunuz?

Gençlerimiz maalesef kolay ve kısa yoldan para kazanma sevdasındalar. Bu tutumlarını gözden geçirerek, mutlaka eğitimlerine devam etmeleri, eğitimlerinde ilerleme sağlayamadıkları takdirde mesleki eğitimlere yönelmeleri ve ikisinden birinde mutlaka hedefe ulaşmaları gerektiği inancındayım.

Güzel lezzetler ve güler yüzlü hizmet arayan bütün Bursalıları Çelebi Mehmet Bulvarı ve Güçlü Cadde'sinde bulunan her iki şubeyi de şiddetle önermekteyim. Kesinlikle memnun kalacaklarına eminim diyor ve Ramazan ile Mustafa kardeşlere Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

İLHAN-1

FATİH MAHALLESİ

GÜÇLÜ CADDE   NO:71

FACEBOOK: İLHAN FAST FOOD/1

PAKET SERVİS: 0224 273 07 11

GSM:0 538 381 67 40

OSMANGAZİ/BURSA

İLHAN-2

ÇİFTEHAVUZLAR MAHALLESİ

ÇELEBİ MEHMET BULVARI NO:146

PAKET SERVİS: 0 224 271 73 97

GSM:0536 942 89 56

OSMANGAZİ/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.