Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İKİNCİBAHAR TÜRK MÜZİĞİ KOROSU İZLEYİCİLERİ “MEST ETTİ”..

Bursa’mızın belki de ülkemizin en aktif STK’larından olan Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şubesi bir güzel geceye daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2019 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İKİNCİBAHAR  TÜRK MÜZİĞİ KOROSU İZLEYİCİLERİ  “MEST  ETTİ”..

    Bursa Şube Başkanlığı'nın 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen” İkinci Bahar Türk Müziği Korosu , konserin  ülkemizin en geniş kitlelerinden olan emeklilerimizin yanı sıra vatandaşlarımıza da açık olmasından dolayı   halkımızdan da büyük takdir topladı.

   Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda Şef  Rüya Sani  Gündiler  mükemmel bir performansa imza atarak konuklardan tam not aldı.


HER KONUDA EMEKLİLERİMİZİN YANINDAYIZ..

  Gecede Türkiye Emekliler Derneği Bursa Şube Başkanı Mesut Özşen Beyefendinin yanı sıra yönetim kurulunun birçok üyesi de hazır bulundu.

   Konser öncesi kısa bir açıklama yapan Başkan Mesut Özşen şunları söyledi;

“ İlk konserimizi Ördekli Kültür Merkezi’mizde yaptık  salonumuz  dar geldi, ikinci konserimizi  arkadaşlarımıza , dostlarımıza yaptık orası da dar geldi ve  geniş bir salonda tekrarını yapacağımıza dair söz verdik nasip bugüneymiş. Belediye başkanlarımıza bize yardımcı olan gerek çalışmalarda gerek salonun tahsisi konusunda yardımcı olan bütün başkanlarımıza yöneticilere teşekkür ederiz. Bizim Derneğimizin amaçlarımızdan biri de sanat ve sanatçıya önem vermektir. İnşallah bu tür konserlerimizin  ilerleyen süreçte  tekrarlarını  yapacağımızı  ayrıca buradan söylemek istiyorum. Aynı zamanda Sayın hocamız , şefimiz Rüya Sani Gündiler Hanımefendiye de teşekkürlerimi iletmek istiyorum.


KONSERLERİMİZİN DEVAMI GELECEK..

   Bursa merkez şube olarak üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermek adına tüm Türkiye'de olduğu gibi şehrimizde de konserler, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden faydalı çalışmalar üretmekteyiz .Bursa merkez şubemiz  Türkiye sıralamasında dördüncü büyük şubedir, üyelerimize en iyi hizmeti vermekten mutluluk duymaktayız , derneğimiz üyelerinin her türlü haklarını korumak, geliştirmek ve üyeler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için yürütmekte olduğu faaliyetlerimiz  ile her zaman emeklilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyor buradan bütün emeklilerimizin, bütün vatandaşlarımızın  ve konuklarımızın   güzel bir gece geçirmelerini temenni ediyorum”.Diyerek sözlerini tamamladı.

     Bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak bu tür organizasyonların devamının   gelmesini  beklediğimizi ve ayrıca emeklilerimizin yanı sıra bütün vatandaşlarımıza da  Tayyare Kültür Merkezi'nde ücretsiz bir konser izleme olanağı sunmuş olan değerli Başkanımız Sayın Mesut Özşen’e  teşekkürlerimizi iletmeyi bir borç biliyoruz.


 

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.