Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HUZURLARINIZDA RUMELİ DÖNER

Millet Mahallesi'nde Yeni kurulmuş olmasına güzel lezzetiyle ön plana çıkmış olan Rumeli Döner'in kurucuları Sayın Fatih Yavuz ve Muharrem Karani ile keyifli bir o kadarda bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2018 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2018 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HUZURLARINIZDA RUMELİ DÖNER

Öncelikle Fatih Bey sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında ise Rumeli Döner'in kuruluşu ve bu günleregeliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

                Elbette, memnuniyetle .Öncelikle bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber gazetesi ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

    1982 yılında Bursa'da doğdum,aslen Balkan göçmeniyiz.1995 yılından beri bu sektör içerisinde  çalışmalar yürütmekteyim .Aşağı yukarı 12 yıl kadar Bursa'nın köklü bir restoranında çalıştıktan sonra  yine birkaç Restaurant'ta çalıştım ve bu çalışmalar neticesinde edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden teyzem oğlu Muharrem Karani ile birlikte Millet Mahallesi'nde Rumeli Döner adı altında 2017 yılının ortalarında işyerimize aşarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Sabah 08:30 dan , gece 23:00' e kadar hizmet vermekteyiz. Yaz sezonunda ise hizmet verme süremiz Gece 00: 30 'a kadar süreceğini şimdiden  söyleyebilirim. Ayrıca paket servisimiz olduğunu müşterilerimizin evlerine, işyerlerine, ofislerine kadar güzel lezzetlerimizi  ulaştırabildiğimizi  söylemek istiyorum.

Peki, Fatih Ustam bizlere menülerinizile ilgili bilgi verebilir misiniz?

                Elbette, Ekmek arası et döner, Et dürüm, Bursa kebabı, Kes Döner et, Pilav üstü et döner ve  İnegöl Köfte'nin yanı sıra, Ekmek arası tavuk döner, Tavuk dürüm, Tavuk İskender, Kes döner tavuk, Pilav üstü tavuk döner, Kumru, Hamburger ve Tost  çeşitlerimiz bulunmaktadır.

  Bunların yanı sıra et menü ,tavuk menü, Kumru menü, İskender menü ,pilav üstü tavuk menü ve Hamburger menü adı altında da 6 çeşit ,içerisinde yiyeceklerin, patateslerin ve içeceğinde olduğu menülerimiz bulunmaktadır.

    Rumeli Döner'in gelecek hedefleri ile ilgili neler söylemek istersiniz?

                İşimizi bir kademe daha büyüterek bir şube açmayı planlamaktayız. Yeri ve semti tam belli olmamakla birlikte kısa zaman içerisinde bu konuyla ilgili gelişmelerin olacağını söylemek istiyorum.

Millet mahallesi sakinlerinden yoğun bir teveccühgörmenizi neye bağlıyorsunuz?

                Kullandığımız ürünlerin kaliteli olması ayrıca fiyatlarımızın  da uygun olması halkın bizi tercih etmesinde önemli unsurlardır. Bunun yanı sıra daha önceden de tanıyanların ve bizim hizmet kalitemizi bilenlerin de tercih ettiğini ayrıca söylemek istiyorum.

Peki sektörde sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz?

                Elbette karşılaşıyoruz. Son beş altı senedir çırak kavramı diye bir kavram kalmadığını kesinlikle söylemek istiyorum. Kaliteli ,işini bilen ,ahlaklı elemanlar bulmakta zorlandığımızı  da ayrıca eklemek istiyorum.

      Çocukluk hayaliniz neydi?

                Çocukluğumdan beri Dönerci olmayı hayal ediyordum ve oldum bu yüzden de mesleğimi aşırı derecede seviyorum.

Teyze oğlu Muharrem Karani ile birlikte buraya açmışsınız?Değil mi?

                Aynen o şekilde Teyzemin oğlu Muharrem Karani ile zaten çocukluktan beri kardeş gibi büyüdük ve böyle bir iş yerinde de birlikte omuz omuza çalışmak gerçekten çok memnuniyet verici. Diyerek sözlerini tamamladı.  

    Kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen Damak Tadı ve güzel lezzeti ile Bursa'da adından  oldukça fazla söz ettirmiş olan Rumeli Döner'in kurucusu ve  sahipleri Sayın Muharrem Karani ve Sayın Fatih Yavuz'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz.  

     Ulaşım açısından konumu, güzel lezzetleri ve tadıyla gerçekten de mutlaka gidilmesi gereken lezzet duraklarından biri olmayı başarmış olan Rumeli Döner'i ben de bütün Bursalı hemşerilerime önermek istiyorum.

    İletişim Bilgileri:

Millet Mahallesi ,   

 7202 .  Sokak        No: 4/ D

Telefon : 0 224 363 13 63

GSM :     0 554 163 13 63

                0 507 516 22 56

Facebook :Rumeli Döner

Instagram: Rumeli  Döner

Yıldırım/ Bursa

Haber ve Fotograf : ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.