Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HUZURLARINIZDA "MASAL HOME"

Bursa'mızda çeyiz ve ev tekstili sektöründe çalışmaları ve uygulamaları ile adından oldukça fazla söz ettirmiş olan Masal Home'nin kurucusu ve sahibi Sayın Tuğba Dursun ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2018 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2018 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HUZURLARINIZDA "MASAL HOME"

Öncelikle Tuğba hanım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Masal Home'nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

            Sözlerime başlamadan evvel bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kütahya doğumluyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Bu sektörde Dedem  ve babamdan sonra üçüncü kuşak olarak çalışmalar  yürütmekteyim. Her zaman küçüklüğümden beri hayalim olan  bu dükkanı 2016 Ekim ayında Masal Home adı altında açtım. Bir buçuk yıldır da halkımıza güzel hizmetler sunduğum kanaatindeyim. 16 yıldır, evliyim, bir kız ve bir erkek çocuğu annesiyim .

             Peki Tuğba Hanım genel olarak Masal Home’de müşteriler neler bulabilir?

            Çeyize dair her şey, bunların yanı sıra ev tekstili ve tabii ki en önemlisi de kişiye özel isteklere göre özel üretimler yapabilmekteyiz. Antep işi , hat sanatı ile ilgili eserler, el boyama bardaklar vesaire olabilecek her türlü piyasada pek bulunamayan ürünler bulunabilmektedir.

              Peki halkımızdan yoğun bir şekilde teveccüh görmenizi neye bağlıyorsunuz?

             Piyasada pek bulunmayan ürünlerin dükkanımızda bulunması tabii önemli, bunların yanı sıra el emeği ürünler de çok önemli. Örneğin; Antep işini Antep'te dahi olmayan İpek üzerine  yaptırmaktayız. Buradan özel ipekleri Antep'e gönderiyor ve orada Antep işi uygulamalar yapıldıktan  sonra tekrardan getiriyoruz .Tabii ki bu tür değişik çalışmalar yapmış olmamız da bize sektörde bir adım öne çıkartıyor diyebilirim. Kısacası eski geleneksel sanatı modernize edip günümüze uyarlıyoruz .Tabii bunda da kaliteden ve el emeği işçilikten , bunun yanı sıra malzemenin de en güzelini kullanarak İyi güzel Ürünler ortaya çıkartmaya çalışıyoruz.

                Üç kuşaktır bu işi yapıyorum demiştiniz bunu biraz açabilir misiniz?

            Evet ilk olarak Dedem mesleğe giriş yapmış sonrasında çini sanatında devlet sanatçısı olan babam sürdürmüş, Şimdi de ben bu işyerini açtım  ve 1,5 yıldır hizmet vermekteyim. Aynı zamanda annemde Kütahya'da halihazırda tekstil atölyesi  olduğunu da sırası gelmişken söylemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Piyasada bulunmayan çalışmaları yaparak nadide ürünler ortaya koyan Masal Home'nin başarılı bayan girişimcisi Sayın Tuğba Dursun'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyoruz. Ayrıca başta Antep işi İpekli  uygulamalar, hat sanatından birbirinden güzel eserler, el boyama bardakları, çeyiz ve ev tekstili üzerine olabilecek her türlü ihtiyaçlarını bütün Bursalı dostlarımın ve gönüldaşlarımın bu güzel  işyerinde bulabileceklerini buradan belirtmek istiyor ve öneriyorum.

  

    İletişim Bilgileri:

Ahmet Yesevi Mahallesi,

Bey Sokak         Bakgör City-1

No: 4 F/D

Telefon: 0 224 999 43 93

GSM: 0 505 766 80 99

İnstagram:masal_home

Balat/Nilüfer/Bursa


Haber ve fotoğraf: Özkan YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.