Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HUZURLARINIZDA "MAHSEN STEAKHOME & COFFE

"Eti sizin için dinlendiriyoruz" ilkesi ve prensibi ile yola çıkan Mahsen Steak Home & Coffe Bademli'de hizmet vermeye başladı . Dinlenmiş, marine edilmiş ve en önemlisi eşsiz lezzetleri bir araya getiren Mahsen Steak Home & Coffe sadece damak lezzetiyle değil sıra dışı otantik mekanı ile sektörde şimdiden adından oldukça söz ettirmiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HUZURLARINIZDA  "MAHSEN STEAKHOME & COFFE

Misafirlerine çok özel ve enfes et lezzetlerini sunmak için özel çiftliklerde kesimhanelerde ve hijyenik ortamlarda kesimi yapılan büyük ve küçükbaş hayvanları Dry aged sistemi ile 60 derece nem ve 4 derece sıcaklıkta 28 gün dinlendirdikten sonra servise hazır hale  gelen et, etleri, konusunda uzman  ellerle  buluşturan Mahsen Steak Home Coffe marine edilmiş özel soslarla hazırlanan bu sıra dışı lezzetlerle şimdiden Bursa'nın gözdesi olmuş durumda.                Tekstil ve inşaat sektöründe gösterdiği başarılarını Gıda ve hizmet sektörüne taşıyarak Bursa'ya sıra dışı bir mekan kazandıran Sayın Osman Dinsever ve Sayın Serdar Belek'i şimdiden kutluyoruz. Mahsen Steak Home Coffe ile son zamanda Tüm Türkiye'de hızla çoğalan Steakhouse Restaurant anlayışına bambaşka bir boyut kazandırdı. Özellikle içi sürprizlerle dolu kapaması,  Bifteği, pirzola, bonfile ve köfte dolmasıyla da damaklarda eşsiz bir lezzet bırakıyor .Amaçlarının Bursa'ya farklı bir mekan ve farklı bir lezzet evi sunmak olduğunu söyleyen işletmenin yöneticisi ve  şefi  Sayın Serdar Belek'ten  mekan ile ilgili bilgiler almak için mikrofonunuzu uzattık.

EŞSİZ VE BENZERSİZ  LEZZET

     “150 kişiye hizmet verebilecek kapasitemiz, oyun parkımız, Otoparkımız Kütüphanemiz  ve Vale hizmetimiz  ile  ailelerin  rahat ve huzur içinde sıra dışı lezzetlerin tadına varabileceği bir mekan olduğunu”söyledi.

     Mahsen Steakhome & Coffe'nin  değerli Şefi  Serdar Bey'den Mahsen'in menülerinden bahsetmesini rica ettik?  

                Öncelikle kahvaltılarımızdan bahsetmek istiyorum serpme kahvaltımızda  tam 40 çeşit kahvaltılık ürünümüz bulunmakta, bunların içerisinde ; su böreği, tava sucuk ,pişi, incir ceviz reçeli ,5 çeşit peynir, dana jambon  başta olmak üzere daha birçok kahvaltılığımız bulunmakta.

      Sonrasında birbirinden güzel zeytinyağlılarımız ve ara sıcaklarımız mevcut , Fırında Kaşarlı Mantar ,İtalyan soslu -Dana Kavurma -Mahsen Steak-Kuzu Sırt Kafes-Dana Antrikot -T Bone Steak -Dallas Steak- Kuzu Pirzola- Küşleme- Mahsen Köfte -Pastırmalı, Kaşarlı Köfte -Patlıcanlı Kaşarlı köfte- Kuzu kapama- Kaburga sırt Kafes lezzetlerimizin yanı sıra  Çocuk menümüzde  bulunmaktadır.  Çikolatalı sufle- Mahsen profiterol-Oreolu Cheesecake ise   başlıca tatlılarımızdandır .Ayrıca mekanımız da sıcak sohbetleriniz eşliğinde kahve, çay ve benzeri bir çok sıcak içeceklerimizin de olduğunu sırası gelmişken belirtmek istiyorum. Sunum ve serviste de yine birbirinden üstün özellikte , işini bilen profesyonel ekibimizin olduğunu ayrıca söylemek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

        Bursa'nın yanı sıra ülkemizin değişik  noktalarından da özel misafirler edinmeye başlamış olan dekor ve mekan içi görselleriyle gerçekten de ilk girişte kendine hayran bırakan bu güzel mekanı  Bursa'mıza kazandıran Sayın Osman Dinsever'e ve bu güzel lezzetleri yine bizlerle buluşturduğu için Sayın Serdar Belek'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerinde başarılar diliyor bütün Bursa'da ve Türkiye'de yaşayan halkımızı bu güzel lezzetlerden mutlaka tatmalarını şiddetle önermek istiyorum.

    İletişim Bilgileri :

Bademli Mahallesi ,

Eski Mudanya Yolu Caddesi

Telefon: 0 224 549 05 70

Mudanya/Bursa

Haber ve fotoğraf :ÖZKAN YILDIRIM

    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.