Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“HÜRRİYETSPOR’UN FARKINA VARIN!”

Süper Amatör Kümenin güçlü takımlarından Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı; “Bursaspor’umuz bizleri yalnız bırakmasın, Hürriyetspor’da ciddi bir futbolcu kaynağı var. Varın bizim farkımıza!”

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“HÜRRİYETSPOR’UN FARKINA VARIN!”

Bursa Süper Amatör B Grubunun iddialı takımı Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kulüp tesislerinde düzenlenen Bereket Sofrası etkinliğinde bir araya geldiler. Kulüp 2. Başkanı Mümin Akgün ve yöneticilerin hazır bulunduğu etkinlik sonrasında Line Tv’de yayınlanan İş’te Timsah programına konuk olan Başkan İhsan Dağlı önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKANIMIZ ALİNUR AKTAŞ BİZLERİ GURURLANDIRDI!

“Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş’ın geleneksel hale getirdiği Bereket Sofrasını kulübümüzde ve mahalle halkımızla birlikte düzenlemesi bizler için gerçekten gurur verici. Başkanlığının henüz ikinci haftasında bizlerle olması ve kulübümüze destek vermesi Hürriyetspor camiasında sevinçle karşılandı. Özellikle sohbet arasında “bereket sofrası bahane sizlerle birlikte olmak şahane” sözü mahalle halkımızın gönlünde taht kurdu”

HÜRRİYETSPOR FORMASI HEDİYE ETTİK

“Bu ziyaretinden dolayı memnuniyetimizin bir nişanesi olarak Başkanımıza günün hatırası adına 16 numaralı Alinur Aktaş yazılı Hürriyetspor formasını kendisine kulübümüz ve yönetim kurulu adına kendisine takdim ettik. Başkanımızda bu ziyaret esnasında kulübümüz ve mahallemizin sorunlarını dinledi ve not aldı ”

KULÜBÜMÜZÜN EKSİKLİKLERİ DEVAM EDİYOR!

“Kulübümüz tesisleri ile problemlerimiz devam ediyor tesislerimizin yanına yapılamasını istediğimiz sahanın bir türlü yapılmaması bizleri çok üzüyordu. Ayrıca mevcut sahamızın tribünleri yapılması işi çok uzun süren mücadele sonrasında belli bir noktaya getirebildik ama hala bitmiş değil. Bu eksikler kulübümüzün daha güçlü hale gelmesini engelliyor. Ümit ediyorum başkanımız sayın Alinur Aktaş’ın destekleriyle bu eksiklerimizi gidereceğiz”

U19 DA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEĞİZ!

“Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla tüm bu zorluklara rağmen Hürriyetspor için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların karşılığını da aslında görmüyoruz değil mesela bu U19 takımız ciddi bir başarıyla Türkiye Şampiyonasına gitmeye hazırlanıyor. Bu gençlerimiz şimdiye kadar 17 maçta 17 galibiyete imza attılar kalan maçlarında bir beraberlik bile yetiyor kendilerine. Ayrıca U19 takımımız aynı zamanda A takım olarak mücadele ediyor genç kardeşlerimize güveniyoruz. Yönetici arkadaşlarımız, hocalarımız ve futbolcularımız hepsi iyi niyetle çalışıyorlar”

BURSASPOR BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASIN!

“Bizler gibi Amatör camiada kurulmuş olan tüm kulüplerin temelinde Bursaspor’a futbolcu yetiştirmek gibi bir amacı vardır. Ama üzülerek izliyorum ki üst kimliğimiz olan Bursaspor ve yönetimi sürekli olarak bizden ve bizim gibi takımlardan uzaklaşmaya başladı. Bu büyük bir hata Bursaspor bizlerden uzaklaşması hem kendisine hem bizlere zarar veriyor. Gelsinler bizleri ve oyuncularımızı sürekli takip etsinler bizler Bursaspor için oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz bu emeklerimiz boşa gitmesin. Şu anda U19 da 3-4 oyuncu arkadaşımız gerçekten Bursaspor için faydalı olacaktır”

HÜRRİYETSPOR’DA HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK!

“Bu güzide camiada doğru işler yaptıkça her şeyin daha güzel olacağını biliyoruz biz köklü bir kulübüz mahalle halkımız ve taraftarlarımız bizlere sürekli sahip çıkıyorlar. Bu konuda gerçekten çok şanslı takım olduğumuzu söyleme istiyorum ve mahalle halkımıza çok teşekkür ediyorum”

FOTO 120 – Başkan İhsan Dağlı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a Hürriyetspor forması hediye etti.

FOTO 140 – BŞ Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Hürriyetspor yöneticileri ve mahalle halkıyla birlikte

FOTO 150 – BŞB Başkanı Alinur Aktaş ve Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı ile arkadaşımız Adnan Alp görüştü.

***********************

BŞB Başkanı Alinur Aktaş’tan Hürriyetspor’a Bereket Sofrası!

Bursa’nın yeni Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ daha önce İnegöl’de geleneksel hale getirdiği “Bereket Sofrası”nı bu kez Hürriyet ve Adalet mahallerinde vatandaşlar ile birlikte gerçekleştirdi. Hürriyetspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette mahalle halkına “Uyku ile sorunumuz yok” dedi.

BŞB Başkanı Alinur Aktaş daha önce İnegöl Belediye Başkanlığı sırasında başlattığı “Bereket Sofrası” adıyla geleneksel hale getirdiği etkinliğini artık Bursa’da gerçekleştiriyor. Önceki gün Hürriyet ve Adalet mahalleliler ile sabah namazında buluşan başkan Alinur Aktaş daha sonra cemaat ile birlikte Hürriyetspor Tesislerinde hazırlattığı simit, peynir, zeytin ve çaydan oluşan menüyle vatandaşlarla birlikte oldu.

BEREKET SOFRASI BAHANE SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK ŞAHANE!

Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan belediye başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl’de yaptığımız Bereket Sofrası adlı halk günlerini Bursa’da da devam ettiriyoruz. Göreve geldikten sonra bir yandan belediyede izleyeceğimiz yol haritasını belirlerken, kentin farklı noktalarında da farklı vesilelerle buluşmaya çalışıyoruz. Aslında Bereket Sofrası bahane sizlerle birlikte olmak şahane”

UYKU İLE BİR DERDİMİZ YOK!

“Geceleri gündüz ediyor, geç saatlere kadar vatandaşlarımızın taleplerini, projelerin, hizmetlerin durumunu değerlendiriyoruz. Çalışmakla ilgili problemimiz yok. Uykuyla hiç derdimiz yok zaten, 2-3 saat uyku yetiyor, alışmışız yıllardır. Maksat bu şehre hizmet etmek çünkü bu şehir, sıradan bir şehir değil. Ben Allah’a şükrediyorum. Bursa’nın değerlerini daha ileri noktalara taşımak lazım”

ÇÖZEMEYECEĞİMİZ HİÇ BİR PROBLEM YOK!

Mahalle halkının da şikayetlerini de dinleyen başkan Alinur Aktaş, “Heyecanla çalışıyoruz bundan şüpheniz olmasın. Belediye büyük bir yapı ciddi sıkıntılar var ama Allah’ın izniyle çözemeyeceğimiz hiçbir problem yok. Önemli olan motivasyon insanların mutluluğunu sağlayıp hayır duasını almak bizim için önemli. A partisinden veya B partisinden, bütün samimiyetimle söylüyorum, yeter ki ortak değerlerimize milli ve manevi değerlerimize saygı içerisinde olsun. Aynı sofra etrafında toplandık, sohbet ediyoruz vatan, bayrak, millet, devlet, bunlar ortak değerler. Yeter ki bunlara sahip çıksın, hangi partiden olursa olsun. Bunlarla problemi varsa o adamla da bizim işimiz yok zaten. Dolayısıyla kim ne yaptıysa Allah razı olsun” dedi.

FOTO 100 – Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gelenek haline getirdiği “Bereket Sofrası” etkinliğini bu kez Hürriyetspor Tesislerinde düzenledi.

FOTO 110 – BŞB Başkanı Alinur Aktaş, mahalle halkına yaptığı kısa konuşmada “Bereket sofrası bahane sizlerle birlikte olmak şahane”

HABER VE FOTORAF ADNAN ALP

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.