Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HESAPLI ALIŞVERİŞİN GÜLEN YÜZÜ İSRA MARKET

Bursa'mızda sektörüne yön veren kuruluşlardan olan İsra Market'in ikinci kuşak işletmecisi Sayın Vahap Calayır ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HESAPLI ALIŞVERİŞİN GÜLEN YÜZÜ İSRA MARKET

İsra Market'in ikinci kuşak işletmecisi Sayın Vahap Calayır ‘Unlu Mamüller Üretimlerimiz  ve et üretim tesisimizde kendi üretmiş olduğumuz Mamülleri mizi vatandaşa en uygun koşullarda ve en yüksek  kaliteli şartlarda sunuyor olmamız bizim en birincil tercih edilme nedenlerimizdendir’ dedi.

Öncelikle Vahap Bey sizi tanıyabilir miyiz ?   Sonrasında ise İsra Market'in kuruluşunu  ve kuruluşundan günümüze geçen  süreci bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.?

Elbette , memnuniyetle Öncelikle bize böyle  güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesine ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum .1989 yılında Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde doğdum .1992'de ailecek Bursa'ya geldik ve  yerleştik. Bursa'da babam İsmet Calayır ve Amcam Adil Calayır  tarafından Maksem'de 12 metrekarelik küçük bir bakkal dükkanı ile girmiş olduğumuz sektörde güzel gelişmelere imza  atarak 1998 yılında Başaran Mahallesinde  ilk Süpermarket anlamında ki 350 metrekare alan üzerine kurulu  mağazamızı açtık. Daha sonrasında sırasıyla Alemdar ,  İvazpaşa , Kemerçeşme ve Atıcılar şubelerimizde hizmete girdi . Halihazırda şu an 14 mağazamızla hizmet vermekteyiz. Bursa'nın önemli yerel marketleri arasında kendimizi konumlandırmış bulunmaktayız. Ben ise 2004 yılında Ortaokulu bitirdikten sonra İsra  Market'in en alt kademelerinin  ,  çeşitli birimlerinde görev  aldıktan sonra  şu an Genel Müdürlük görevini yürütmekteyim.

Peki Vahap Bey , Bursalıların gönlünü kazanmış olmanız çok önemli .Sizce bu teveccühün nedenleri ile ilgili bizlere neler söyleyebilirsiniz?

Gerek bilgi işlem ,gerekse üretim altyapımız  olarak , Yani;

Unlu Mamüller Üretimlerimiz  ve et üretim tesisimizde kendi üretmiş olduğumuz Mamülleri mizi vatandaşa en uygun koşullarda ve en yüksek  kaliteli şartlarda sunuyor olmamız bizim en birincil tercih edilme nedenlerimizdendir.  Ve tabii ki her zaman müşterilerimize karşı güler yüzlü hizmet ,birebir ilişkilerinde ,   tercih edilme nedenlerimiz arasında olduğunu  söyleyebilirim.

Vahap Bey bilindiği üzere Bursa'mızda birçok kurumsal firmanın  katılmış olduğu futbol turnuvaları düzenlenmekte , son olarak Yıldız Park Tesislerinde  2 hafta önce başlamış olan  kurumsal firmalar Futbol turnuvasına da katıldığınızı  biliyorum. Turnuva nasıl gidiyor?  Bu konuyla ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Daha önceki yıllarda da 3-4 turnuvaya katıldık. Oralarda da  takım olarak bazı başarılar elde etmiştik.  Bu turnuvada hem tesis anlamında olsun güzel bir turnuva ve biz de katılıyoruz. Yıldız Park turnuvasında , takım olarak ilk 3 içerisinde yer almayı hedeflemekteyiz. Buradan ayrıca turnuvaya katılan   bütün kurumsal firmalara   başarılar diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'mızda sektörüne yön veren  kurumlar arasında yer alan İSRA MARKET'in İkinci Kuşaktan Yöneticisi  Sayın Vahap Calayır'a  bizlerde  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

Ayrıca İsra Market'ten  sıklıkla  alışveriş yapmış olmam  münasebetiyle ben de buradan kaliteli hizmet bekleyen  Bursa'da yaşayan bütün Bursalıları, İsra Market'in güzel hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyorum.

İletişim Bilgileri:

İSRA GENEL MERKEZ

Çalı Sanayi Bölgesi 2. Sokak No :2

Telefon: 0 224 452 31 13

Faks:  0 224 452 31 13

www. isra.com.tr

Nilüfer/ Bursa

Haber ve Fotograf :ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.