Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HERKESİN UĞRAK NOKTASI FLAŞ PASTA VE UNLU MAMULLER

Ulu Cami tarafından gelirken, Eski Büyükşehir Belediye Meydanının hemen yanı başındaki Flaş Pasta ve Unlu Mamullerinin günümüzdeki işletmecisi Sayın İbrahim Erdoğan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HERKESİN UĞRAK NOKTASI FLAŞ PASTA VE UNLU MAMULLER

Yoğun çalışma temposuyla  ve ürettiği birbirinden leziz lezzetlerle Bursa'da adından oldukça fazla söz ettiren Flaş  Pasta ve unlu Mamulleri işletmecisi Sayın İbrahim Erdoğan ‘büyük adımlarla ilerleyip ismimizi ve markamızı daha çok insanla paylaşarak isim hakkı yani franchising sistemi ile yaymayı planlıyoruz’ dedi.

Öncelikle İbrahim Bey, sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise Flaş Pasta ve Unlu Mamuller' in kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim.

Tabiki,1988 yılında Artvin'de doğdum Pasta ve Unlu Mamuller işleri aynı zamanda babamın da mesleği olduğundan dolayı daha çocukluk yaşlarından itibaren babamın yanına gidip gelmeler ile bu meslekle tanışmış oldum. Babam Mehmet Erdoğan ve annem Fatma Erdoğan tarafından 1989 yılında kurulmuş olan Flaş Pasta ve Unlu Mamuller adındaki işletmemizde 2008 yılında babamın emekliye ayrılmasıyla birlikte bayrağı ben devraldım. 28 yıldır hizmet vermekte olan iş yerimizde daima kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışmalar günümüze dek süregelmiştir.

Bizlere çeşitleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

Mevsimine göre kestane şekeri, sezonunda dondurma ve meşrubat, kışın sütlü tatlılar ve pasta çeşitleri, yazın sıcak satış ve unlu mamuller satışına ilaveten kır pidesi diğer pide çeşitleri ve de diğer aklınıza gelebilecek her türlü unlu mamuller her zaman günün her saati müşterilerimize sıcak servis edilmektedir.

İşyerinizin farklılıkları ile ilgili neler söylersiniz?

Her gün binlerce on binlerce kişinin geçmiş olduğu meydanda olmamız ve herkese hitap ediyor olmamızı sayabilirim. Tarihi eski Büyükşehir belediyesi binasının hemen yanında, Orhan Camii ile neredeyse bitişik, üstümüzde Ulu Cami ve altımızda Koza han girişiyle manşette de vurgu yaptığımız gibi, tam bir Uğrak noktası olduğumuzu söyleyebilirim.

Flaş Pasta ve Unlu Mamullerinin yani işletmenizin gelecek hedefleri hakkında neler planlamaktasınız?

Meydanda dinlenen, bekleyen, gelip geçen insanlara, vatandaşlarımıza günün her saati aynı kalitede aynı sıcaklıkta ürünlerimizi sunma hedefimiz hiçbir zaman değişmeyecek.

Ayrıca kurumsallaşma yolunda büyük adımlarla ilerleyip ismimizi ve markamızı daha çok insanla paylaşarak isim hakkı yani franchising sistemi ile yaymayı planlıyoruz.

İbrahim Bey, genç bir iş adamı aynı zamanda bir işveren olarak son zamanlarda artmakta olan gençler arasındaki işsizlik ve genel anlamda işsizlik oranları ile ilgili gençlerimize ne tür tavsiyeleriniz olacak?

Gençlerin meslek dallarına yönelik İyi bir usta ve sanatkâr olmayı seçmelerini tavsiye ederim. Günümüzde bizim sektörümüzde ve bu tür sektörlerde kalifiye Usta ve eleman yetişmemektedir, bu konulara ağırlık verebilmeleri durumunda kısa zamanda güzel kazanımlar edineceklerini tahmin etmekteyim.

Peki, İbrahim Bey sektör sorunlarınız ile ilgili bizlere neler söylersiniz?

Uğrak meydanlarda kalabalık yerlerde belediye tarafından verilen camekân satış noktalarının belediyelerimiz tarafından hak eden kişilere (özürlü vatandaşlarımıza) verilmesi konusunda titiz davranılması gerektiği kanaatindeyim. Bu konu ile ilgili sıkıntılar her geçen gün artmaktadır.

İbrahim Bey son olarak eklemek istediğiniz konularla ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Bütün Müslüman âleminin Ramazan ayını hayırlı geçirmesini ve Bayrama sağlıklı bir şekilde kavuşmasını temenni ederim.

Sayın İbrahim Erdoğan'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek projelerin de başarılar diliyoruz .Ayrıca işletmenin kurucusu olan İbrahim Bey'in babası ve annesi Mehmet ve Fatma Erdoğan'a da Allah'tan uzun ömürler niyaz ediyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Eski Büyükşehir Belediye Meydanı

Orhan Cami altı

No:5-7

Gsm:0532 159 05 39

OSMANGAZİ/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.