Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Herkese erişilebilir sağlık hizmeti: Özel Ceylan Hastanesi

Özel Ceylan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Uzman Doktor Sayın Mustafa Ceylan sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2017 22:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2017 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Herkese erişilebilir sağlık hizmeti: Özel Ceylan Hastanesi

Kullanmış oldukları son teknolojileri ile Bursa'da sağlık hizmetlerinde çıtayı yükseltmiş olan "Özel Ceylan Hastanesi"  standartların üzerinde hizmet veriyor.


Öncelikle bu güzel, modern ve son teknolojiyle donatılmış Hastaneyi, Bursalılara kazandırdığınız için sizlere  teşekkür etmek isterim. Mustafa Bey, Bizlere Hastanenizin açılış sürecine kadar ki gelişmeleri anlatır mısınız?
Elbette, Hastanemizden önce,1996 yılında açmış olduğumuz TOMOMAR'dan bahsetmemiz gerektiği inancındayım.
O günden bu yana radyoloji teknolojisindeki gelişmeleri izleyerek daha önceden tanısı imkansız hastalıklara teşhis koyan ve  unları yaparken hastaya zarar vermeyen yüksek teknoloji ürünü cihazları bünyesinde barındırmaktaydı.

Ayrıca teknolojik alt yapıyı bünyesinde oluştururken, bu cihazları tam performansı ile kullanabilen doktor ve teknikerleri uluslar arası standartlarda yetiştirmiştik.
Uzun yıllar ve süreçten sonra tecrübe ve birikimlerimize istinaden "ÖZEL CEYLAN HASTANESİ"ni
1 Aralık 2016 tarihi itibariyle gerekli  denetimleri tamamlandıktan sonra  hasta kabul etmeye başladı.
Hastanemiz 90 yataklı olup,
-- 6 ameliyathane
--20 erişkin yoğun bakım yatağı
--4 Koroner yoğun bakım yatağı
--5 Kalp-damar cerrahisi yoğun bakım yatağı
--8 Yenidoğan küvözü
--25 ayaktan kemoterapi ünitesi
--14 günübirlik gözlem yatağı
ile hizmet vermektedir.
Genellikle ameliyathaneler hastanelerin zemin katlarında olduğu halde hastanemizde 7.katta bulunmaktadır. Hastalarımızın gün ışığını görmüş olmaları ve gün dönümlerini de hissediyor olmaları onları çok daha motive ve moralli kılmaktadır. Her zaman Standartların üzerinde hizmet verme anlayışındayız.

Peki Doktor Bey, Branşlarınızla ilgili okuyucularımızı bilgilendirebilir misiniz?
----- Hizmet branşlarımız;
--Tıbbi (Medikal) onkoloji
--Radyasyon onkolojisi
--Dahiliye
--Kadın Hastalıkları ve Doğum
--Genel cerrahi
--Kulak burun boğaz
--Kardiyoloji
--Kalp ve damar cerrahisi
--Nöroloji
--Üroloji
--Dermatoloji (Cildiye)
--Enfeksiyon hastalıkları
--Nükleer tıp
--Radyoloji
--Laboratuar
--Ortopedi

Tomomar'dan ,Özel Ceylan Hastanesi'ne geçişin avantajları oldu mu acaba?
-----  Tabi, Uzun yıllar Tomomar tecrübelerinden sonra hastanemizi hizmete soktuk. Kanser hastalığına hızlı tanı koyma ve biran önce tedaviye başlamamız konusunda oldukça iddialıyız.Bursa'da kanser tanısı konulup tedaviye başlanması aylar almasına rağmen,biz bu süreyi bir hafta ve altına çekme çabasındayız.

Mustafa Bey,  Kullanmış olduğunuz yeni teknoloji ve tedavi yöntemleriyle ilgili okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?
-----  TOMOTERAPİ HDA
En gelişmiş Radyoterapi cihazıdır.Tomografi gibi dönerek ışınlama yapar.Tüm organların ışınlamasında kullanılır.Sadece kanserli bölge ışın alır,diğer bölgeler korunur.Meme ,Akciğer,prostat,Beyin,Baş boyun kanserlerinde etkili tedavi yöntemidir.Radyo Cerrahi tedavisi hızlı ve hassas uygulanır.birden fazla organ aynı seansta ışınlanabilir.
PET CT
PET ve Bilgisayarlı Tomografi cihazlarının birleştirilmesi sonucu elde edilmiş cihazlardır.kanserin tanısı ve evrelemesi için kullanılır.Damardan verilen radyoaktif bir tür şekerin kanserli dokular tarafından tutulması ve bunun hassas dedektörlerle saptanıp tomografisinin çekilmesi prensibine  dayanır.Kliniğimizde kullandığımız PET CT dedektör sistemi en son gelişmiş sistemlerden olup,düşük doz FDG ile hastaya en az radyasyonu verecek şekilde tasarlanmıştır.
ANJİYOGRAFİ
Minimal radyasyon dozunda mükemmel görüntü kalitesi sağlar.En zorlu girişimleri bile kolay hale getiren kullanıcı dostu arayüz yazılımı mevcuttur.Çok yönlü masa ve tüp hareketleri sebebiyle üstün tanı ve tedavi klavuzluğu sağlar.Kardiyoloji ve periferik amaçlı kullanılabilir.

"ÖZEL CEYLAN HASTANESİ" Yönetim Kurulu Başkanı ,Uzman Doktor Sayın Mustafa CEYLAN'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Ceylan International Hospital
Emek Fatih Sultan Mehmet, Sanayi Cd. No:614, 16150
Telefonlarımız
0 224 999 69 89
0 224 999 69 88 (faks)
Osmangazi/Bursa

www.ceylanhastanesi.com



HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM


 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.