Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HER İKİ SEKTÖRDE DE İDDİALIYIZ

Her iki sektörde de güzel çalışmalara imza atmakta olan Bursa’mızın değerli işadamlarından Sayın Aslan Yılmaz ile keyifli bir o kadarda bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HER İKİ SEKTÖRDE DE İDDİALIYIZ

Bursa’mızın değerli işadamlarından Sayın Aslan Yılmaz ‘Taş fırın simit Konağında şu sıralar mevcudu koruma derdindeyiz desem yalan olmaz. İnşaat sektöründeki çalışmalarımızda ise şu an Akçalar ‘da yap-sat işler yapıyoruz ve bu çalışmalarımıza hızlandırarak sürdürme çabasındayız’ dedi.

Öncelikle Aslan Bey sizi tanıyabilir miyiz?    Sonrasında ise "Taş Fırın Simit Konağı “nın ve "Öztaşkıran İnşaat Limited Şirketi ‘“nin kuruluşu ve bugünlere geliş sürecini okuyucularımız ve bizlerle paylaşırsanız sevinirim?

Elbette 1,1 1959 yılında Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğdum. 1974 yılında Bursa'ya yerleştim. 34 yıllık evliyim İki erkek ve bir kız çocuğu sahibiyim. Bursa'ya ilk geldiğimde inşaat işleri çalışmaları yaptıktan sonra 1982 yılında inşaat sektöründeki şirketimiz " Öztaşkıran İnşaat Limited Şirketi’ni kurdum sonrasında 2008 yılında da burada görmüş olduğunuz bu İşletmeyi "Taş fırın simit Konağı ‘“nı hizmete açtık her iki sektörde de güzel çalışmalarımıza günümüze dek sürdürmekteyiz.

Peki, Taş Fırın Simit Konağı'nda ne tür hizmetler veriyorsunuz? Nelerin üretimini yapmaktasınız?

Unlu mamullerin tamamını ekmek, simit, poğaça, börek vesaire her türlü Unlu Mamulleri kaliteli bir şekilde, hakkını vererek üretmekteyiz.10 yıla yakındır bu güzel işletmede mahallemizde, semtimizde kendimizi vatandaşlarımıza, halkımıza kanıtladığı mız kanaatindeyim.

Bizlere her iki sektörde de gelecek hedeflerinizle ilgili neler söylemek istersiniz?

Taş fırın simit Konağında şu sıralar mevcudu koruma derdindeyiz desem yalan olmaz. İnşaat sektöründeki çalışmalarımızda ise şu an Akçalar ‘da yap-sat işler yapıyoruz ve bu çalışmalarımıza hızlandırarak sürdürme çabasındayız.

Peki, bizlere Sektörel sıkıntılarla karşılaşıyor musunuz karşılaşıyorsanız bu durumlarla ilgili ne tür bilgiler verebilirsiniz?

Karşılaşmaz mıyız, Aslında röportajımızın konusunun da bu olduğu kanaatindeyim. AVM'lerin, süpermarketlerin onca ürünü satarken bunun yanında ekmek, poğaça, simit, açma, börek vesaire ünlü Mamulleri de kendi bünyelerinde yapmaları satmaları gerçekten de bizim gibi küçük işletme sahiplerini, küçük esnafları büyük sıkıntıya sokmakta dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş olan bu durumun mutlaka düzeltilmesi gerektiği inancındayım. Mutlaka ama mutlaka AVM'lere ve süpermarketlere Bu konuyla ilgili bir çekidüzen verilmesi gerektiği inancındayım ve böylelikle esnaf kesimlerinin de az da olsa nefes alması sağlanabilir.

Ayrıca esnaf ve sanatkârlara verilen faizsiz kredilerin ileriki süreçte devlete büyük köstek olabileceğini düşünmekteyim. Çünkü esnaf kardeşlerimizin de maalesef durumları pek iç açıcı değil, büyük oranda almış oldukları bu az faizli ya da faizsiz destek kredileri sıkıntılı durumlara sebep verebileceği inancındayım ve bu konuya da gerekli önemin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Peki, Aslan Bey bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta siz de başarılı bir iş adamı, işveren olarak bu gençlerimize ne tür öneriler de tavsiyelerde bulunursunuz?

Bunların hepsi yalan, İşçi Bulma Kurumu'na defalarca müracaat ettik ama hala eleman bulamıyoruz nasıl oluyor bilmiyorum Biz burada çalışacak eleman bulamazken etrafta, piyasada işsizlik olduğu söyleniyor ben bunları inandırıcı bulmuyorum. Gençlerin genelde kolay işler peşinde, kendi kafalarına göre iş aradıkları kanaatindeyim.

Aslan Bey röportajımızın sonuna yaklaşmışken son olarak vatandaşlarımıza halkımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz?

Selçuk Bey Caddesi üzerinde yaklaşık 10 yıldır hizmet  vermekte olan işyerimizde her zaman kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışmalarımıza ve üretimlerimize ara vermeksizin devam etmekteyiz .Bütün mahalle halkını semt halkını ve bütün Bursalıları bu güzel işletmemizde ki güzel lezzetlerden tatmaya denemeye ve almaya davet ediyorum. Kesinlikle pişman olmayacaklarını şimdiden kendilerine garanti etmek istiyorum. ,

Bursa'mızın güzide fırınlarından olan Taş Fırın Simit Konağı’nın aynı zamanda Öztaşkıran İnşaat Limited Şirketi'nin de kurucusu ve işletmecisi olan Değerli iş adamlarımızdan Sayın Aslan Yılmaz'a Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz. Güzel lezzetlerinden ve güzel ürünlerinden tatmış ve denemiş biri olarak bu yüksek kalitede üretilmiş olan bu güzel lezzetleri canı gönülden bütün Bursalılara önermek istiyorum.

İletişim Bilgileri:

Ertuğrul Gazi Mahallesi, Selçuk Bey Caddesi, No:46

TEL: (0224) 367 23 53

Yıldırım/ Bursa

Öztaşkıran İnşaat Limited Şirketi

Ertuğrul Gazi Mahallesi, Selçuk Bey Caddesi, No:46/2

Yıldırım/ Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.